Η εταιρεία AgioFarms P.C. ιδρύθηκε το 2013 με στόχο την παραγωγή κηπευτικών πολύ υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
11η Επιτροπή Παρακολούθησης LEADER + 9η Σύνοδος Δικτύου LEADER +
Advertisements

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
CRETACERT «ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΥΔΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ Ερευνητική Ομάδα Διαχείρισης Υδατικών Πόρων του Ε.Μ.Π.
ΗΜΕΡΙΔΑ «Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Ελληνικά Προϊόντα και Τεχνολογίες Αιχμής» ( ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
ΣΠΟΡΟΣ “Κλειδί στην πρόκληση για αύξηση της παραγωγής τροφίμων”
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ (REVISION OF THE CONFERENCE SESSIONS) Συνέδριο για την ποιότητα και την εμπορία των κηπευτικών «ΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
Royal FrieslandCampina
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Του Μιχάλη Παπαηλιάκη Γεωπόνου στη Διεύθυνση Αγροκτήματος του ΤΕΙ Κρήτης Διδάσκοντος καθηγητή του Εργαστηρίου Γεωργικής Φαρμακολογίας του ΤΕΙ Κρήτης Διακρατική.
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
Η σημασία της ποιότητας στη γεωργική επιχείρηση
Από τον Βαγγέλη Καπετανάκη, Γεωπόνο Πρόεδρο του ΤΕΙ Κρήτης
TIENS Η φιλοσοφία των 5 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ TIENS Η φιλοσοφία των 5 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ TIENS.
Βλάχου Χριστίνα Γεωπόνος Επιστήμονας&Τεχνολόγος Τροφίμων
Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ KLEEMANN
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
«Το κάθε φύλλο της ελιάς έσταζε... φως» -
ΑΝΑΠΤΥΞΗ AΓΡΟΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Εισαγωγή στο θέμα,για το Αναπτυξιακό Συνέδριο Ηπείρου 24/6/05.
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Σκοπός της εργασίας Κατά πόσο οι καταναλωτές της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν τα βιολογικά προϊόντα Αν αγοράζουν βιολογικά προϊόντα, και ποια είναι αυτά. Η.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΟΠ Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009 ώρα 9 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία της Μικρομάνης.
Εναλλακτικές καλλιέργειες κηπευτικών στο Ν
Ποιότητα Τροφής και Είδη Καλλιεργειών
ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ… ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Οργανόγραμμα ομίλου ΕΛΒΑΛ
Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκη
Ιόνιο Πανεπιστήμιο Τμήμα Αρχειονομίας - Βιβλιοθηκονομίας Ομαδική Εργασία στο υποχρεωτικό μάθημα του ΣΤ΄ Εξαμήνου: «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ»
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε.» Φοιτήτρια: Μαίρη Παπαδοπούλου ( Α.Μ. 8240) Επιβλέπων:
Σκοπός Ο σχεδιασμός, ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση καινοτομικών - υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντων στο τομέα των υλικών συσκευασίας τα οποία καλύπτουν.
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ.
Ξανθόπουλος Χρήστος ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
«Ρύπανση και Ποιότητα Υπόγειων Νερών»
Επιμέλεια: Ιωάννης Λάζος ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 2012.
Οποιαδήποτε ζωοτεχνική μονάδα, είναι σε θέση να υπολογίσει εβδομάδες πριν την παράδοση του προϊόντος. Ο σαλιγκαροτρόφος των άλλων μεθόδων.
Πληροφόρηση, υποστήριξη και συμβουλευτική για την επιχειρηματικότητα στον αγροτικό τομέα Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των.
ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Μ. Βραντζά 1, Γ. Δημόκας 2, Π. Νικολαΐδου 3, E. Παππάς 3, Χ. Λύκας.
Σχολικό έτος Υπεύθυνη καθηγήτρια Σταυρούλα Μαυρομματάκη.
1 Νέα δυναμική για την ανάπτυξη της μελισσοκομίας Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Νοεμβρίου 2013 ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ "Εθνική Συνδιάσκεψη.
Επιστημονικοί Κλάδοι της Γεωπονίας (Οι κυριότεροι κλάδοι της Γεωπονικής επιστήμης και το αντικείμενο της μελέτης τους - Επαγγελματικές προοπτικές)
Έρευνα, Καινοτομία, Τεχνολογική Ανάπτυξη & Έρευνα, Καινοτομία, Τεχνολογική Ανάπτυξη & Εξωστρέφεια στην Αγροδιατροφή Δρ. Κ. Γρηγοριάδου Γεωπόνος - Βιοτεχνολόγος,
Τα ΜΙΕΕΚ είναι η συνεχής σχέση του Ευρωπαίου πολίτη με τον χώρο της εκπαίδευσης και κατάρτισης που αποτελεί μέρος της Ευρωπαικής Πολιτικής. Είναι ένα.
ΖΕΥΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΑΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ…;. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΖΕΥΣ 1993 – ΚΡΙΣΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ 10 ΔΡΧ/ΚΙΛΟ ΙΔΡΥΣΗ ΖΕΥΣ ΤΟ 1993 ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ.
Ίδρυση τον Ιούλιο του Έναρξη παραγωγικής διαδικασίας τον Ιούλιο του 2013 Έναρξη εμπορικής δραστηριότητας τον Μάρτιο του 2014 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.
X TÜV AUSTRIA GROUP Qatar Rail certification September 2014 Η Πιστοποίηση αξία προστιθέμενη Κων/νος Μαυρόπουλος Δ/ντης Ανάπτυξης.
Ντίνος Μπλιάτσιος ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. 7/11/2013.
Konstantaras Πολύτιμο χειροποίητο έπιπλο. Η εταιρεία μας Στην εταιρεία επίπλων Κωνσταντάρας κατασκευάζουμε τα έπιπλά σας με αποκλειστικό γνώμονα εσάς.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
Ενοτητα 6. χωρεσ υποδοχησ και προελευσησ
Συμβολαιακή Γεωργία και Κτηνοτροφία
Εργαστήριο – Γεωργικές Κατασκευές
ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΜΙΕΕΚ)
ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Σκίαση θερμοκηπίων Τ.Ε.Ι. ΛΑΡΙΣΑΣ Σ.ΤΕ.Γ
Καινοτομία και Νέες Τεχνολογίες στην Αγροτική Παραγωγή
ΘΕΡΜΑΝΣΗ:ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Εργαστήριο – Γεωργικές Κατασκευές
Ο γνωστός άγνωστος κλάδος της αγροτικής μας οικονομίας Γνωριμία με το 1ο εξαγωγικό προϊόν της χώρας Δρ Γεώργιος Ντούτσιας Πρόεδρος ΔΟΕΠΕΛ.
Metrotech Hellas Ζυγιστικά και γεμιστικά μηχανήματα
ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΤΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α.Ε
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Τζένη Ρούτσι. Τζένη Ντίνε. Θεοδώρα Βλαχάκη..
Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος
Π.Γ.Ε.Σ.Σ. ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης
ΑΓΝΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Φορολογικη λογιστικη Αγρότες.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Η εταιρεία AgioFarms P.C. ιδρύθηκε το 2013 με στόχο την παραγωγή κηπευτικών πολύ υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Η εταιρεία AgioFarms P.C. αποτελεί την εμπορική εκμετάλλευση της έρευνας και ανάπτυξης οκτώ ετών που πραγματοποιήθηκε σε θερμοκήπια τα οποία βρίσκονται στο Άγιο Πνεύμα Σερρών στους πρόποδες του Μενοίκιου όρους.

Η μέθοδος καλλιέργειας που χρησιμοποιήθηκε στην ερευνητική διαδικασία των οκτώ ετών ήταν η υδροπονική σε διάφορα υποστρώματα. Η τελική επιλογή υποστρώματος είναι η ελληνική ελαφρόπετρα της εταιρείας LAVA, με ειδική πιστοποίηση ECOLABEL.

Ολες οι καλλιεργητικές παράμετροι ελέγχονται πλήρως αυτοματοποιημένα απο ηλεκτρονικό υπολογιστή και τηλεμετρικά μέσω διαδικτύου, με στόχο τη βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών σε ένα υγιές περιβάλλον.

... και θέρμανσης βιομάζας για τον χειμώνα. Οι θερμοκηπιακοί θάλαμοι διαθέτουν ειδικά συστήματα ψύξης και αερισμού για το καλοκαίρι...

Η γονιμοποίηση των λουλουδιών πραγματοποιείται αποκλειστικά με βομβίνους ( ειδικές μέλισσες ), με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των καρπών και την κατάργηση των ορμονών καρπόδεσης.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας περιλαμβάνεται και υπερσύγχρονο συσκευαστήριο, καθώς επίσης και ψυκτικοί θάλαμοι συντήρησης.

Το άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό που αποτελείται απο έναν γεωπόνο φυτοπαθολόγο και έναν βιολόγο, με πολυετή πείρα στις υδροπονικές καλλιέργειες, εγγυάται την παραγωγή ασφαλών προϊόντων, απαλλαγμένα απο υπολλείματα φυτοφαρμάκων και με πλήρη θρεπτική αξία.

Όλες οι διαδικασίες παραγωγής και συσκευασίας, ακολουθούν τους κανόνες ολοκληρωμένης διαχείρισης και είναι πιστοποιημένες με το διεθνές σύστημα GlobalGAP.

Η AgioFarms δραστηριοποιείται κυρίως στην παραγωγή... Μεγαλόκαρπης τομάτας Τοματινιών Αγγουριού

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΝΤΖΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.Α.Ε.

Στόχος της AgioFarms για το μέλλον, είναι η εξωστρέφεια μέσω δικτύων διακίνησης τροφίμων, για να μπορέσουν τα προϊόντα υψηλής ποιότητας της ελληνικής γης, να φτάσουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Τα ισχυρά όπλα μας στην προσπάθεια αυτή είναι.... Ο ελληνικός Ήλιος... Η ελληνική Γη.... Και η ελληνική αγροτική παράδοση.