Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης
Οδηγός εκμάθησης και Διαδραστικός Οδηγός Στρατηγικές Συμπράξεις στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης - KA202

2 RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Εισαγωγή
Αυτή η πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης απευθύνεται στον αγροτικό τομέα και σε σχετικούς με αυτόν χρήστες και συγκεκριμένα στους Ευρωπαίους αγρότες που επιθυμούν να ενσωματώσουν και να υποκαταστήσουν τη χρήση συμβατικών μη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από ορυκτά καύσιμα με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στις επιχειρήσεις τους. Το περιεχόμενο της κατάρτισης περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της βιομάζας, ευρέως διαθέσιμες στις αγροτικές περιοχές, καθώς και άλλες μορφές ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξ αποστάσεως εκπαίδευση (ατομική ηλεκτρονική μάθηση) ή συνδυασμένη εκπαίδευση. Οι ενότητες μεταφέρουν τον χρήστη σταδιακά σε υψηλότερα επίπεδα.

3 Το έργο απευθύνεται κυρίως σε:
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Εισαγωγή Το έργο απευθύνεται κυρίως σε: γεωργούς, κτηνοτρόφους και διαχειριστές αγροτουριστικών και γεωργικών δασοκομικών εκμεταλλεύσεων γεωπόνους και γεωργικούς συμβούλους φοιτητές τεχνικών και επαγγελματικών και πανεπιστημιακών σχολών γεωργίας, μηχανικής, βιολογίας, χημείας και τεχνικών υπηρεσιών παροχής βοήθειας για την περαιτέρω χρήση των υπολειμμάτων του ζωικού κεφαλαίου και των υπολειμμάτων των καλλιεργειών φορείς χάραξης πολιτικής Φορείς πράσινης οικονομίας.

4 RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Εισαγωγή
Η Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης περιλαμβάνει μαθήματα στις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά Τούρκικα Γερμανικά Ιταλικά Σλοβακικά Πολωνικά Ελληνικά

5 Μάθημα 1 Μάθημα 2 Μάθημα 3 Μάθημα 4
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Εισαγωγή Τα μαθήματα ηλεκτρονικής μάθησης αποτελούνται από 4 ενότητες: Διαχείριση και επαναχρησιμοποίηση ζωικών και φυτικών αποβλήτων (ΕΠΠ επίπεδο 3), με μια γενική προσέγγιση, για όλους τους Μάθημα 1 Διαχείριση μονάδων βιομάζας για την παραγωγή ενέργειας στη γεωργική εκμετάλλευση (ΕΠΠ επίπεδο 3), που απευθύνονται σε αγρότες, φοιτητές, γεωπόνους / τεχνικούς και υπεύθυνους για τη χάραξη πολιτικής, σε διαφορετικούς τύπους μονάδων βιομάζας, με την τεχνική και ορθή χρήση των ΑΠΕ από βιομάζα, τρόφιμα και υπολείμματα γεωργικών δασών. Μάθημα 2 Διαχείριση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στη γεωργική εκμετάλλευση, (ΕΠΠ επίπεδο 4), που απευθύνονται σε αγρότες, φοιτητές, γεωπόνους / τεχνικούς και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, συμπεριλαμβανομένης της θερμικής και φωτοβολταϊκής ηλιακής ενέργειας, της αιολικής ενέργειας, της γεωθερμικής και υδροηλεκτρικής ενέργειας, για τη βιώσιμη γεωργία. Μάθημα 3 Επιχειρηματικό Σχέδιο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στη Γεωργική Εκμετάλλευση, (ΕΠΠ επίπεδο 5), με βάση τις προηγούμενες ενότητες και μια διαδραστική βιβλιοθήκη περιπτωσιολογικών μελετών, εκπαιδεύει στον σχεδιασμό εξατομικευμένων επιχειρηματικών σχεδίων ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Το Μάθημα 4 αποτελείται από το Μέρος Ι - Γενική Γνώση, με έμφαση σε διάφορες τυπολογίες εκμετάλλευσης και κατάλληλη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας- και το Μέρος ΙΙ - Λεπτομερής Γνώση, με περιγραφή ενός επιχειρηματικού σχεδίου που απευθύνεται ειδικά στην υλοποίηση επιχειρηματικού σχεδίου με προστιθέμενη αξία από την άποψη της εξοικονόμησης κόστους και της μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, με ένα τεστ για την τελική πιστοποίηση των μαθημάτων. Μάθημα 4

6 Η Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης RESAVE είναι διαθέσιμη στο:
Δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας LMS Moodle. Για να εγγραφείτε στο μάθημα, ο χρήστης πρέπει πρώτα να εγγραφεί.

7 RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο μάθημα
Για πλήρη πρόσβαση στα μαθήματα θα χρειαστεί να αφιερώσετε ένα λεπτό για να δημιουργήσετε έναν νέο προσωπικό λογαριασμό σε αυτή την ιστοσελίδα. Κάθε ένα από τα μεμονωμένα μαθήματα μπορεί επίσης να διαθέτει ένα "κλειδί εγγραφής", το οποίο δεν θα χρειαστείτε παρά μόνο αργότερα.

8 Κάντε κλικ στο κουμπί "Νέος λογαριασμός".
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο μάθημα Κάντε κλικ στο κουμπί "Νέος λογαριασμός".

9 Κάντε κλικ στο "Δημιουργία νέου λογαριασμού μου" .
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο μάθημα Συμπληρώστε τη φόρμα του Νέου Λογαριασμού με τα στοιχεία σας. Κάντε κλικ στο "Δημιουργία νέου λογαριασμού μου" .

10 RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο μάθημα
Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σταλεί αμέσως στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .

11 RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο μάθημα
Διαβάστε το σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο web που περιέχει.

12 RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο μάθημα
Ο λογαριασμός σας θα επιβεβαιωθεί και θα συνδεθείτε. Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε το μάθημα στο οποίο θέλετε να συμμετάσχετε. Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πλήρες μάθημα.

13 RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο μάθημα
Από εδώ και στο εξής, θα πρέπει να εισαγάγετε μόνο το προσωπικό σας όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης (στη φόρμα σε αυτή τη σελίδα) για να συνδεθείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε μάθημα έχετε εγγραφεί.

14 RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Μέσα στο μάθημα
Πρόσθετες πηγές υλικού (βιβλιοθήκη, παραδοτέα έργου, βίντεο) Επιλέξτε το μάθημα στο οποίο θέλετε να συμμετάσχετε

15 RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Μέσα στο μάθημα
Εντός του μαθήματος, μπορείτε να μελετήσετε συγκεκριμένες ενότητες, μελέτες περιπτώσεων και, αφού τις μελετήσετε, μπορείτε να επιχειρήσετε δοκιμή αυτοαξιολόγησης (QUIZ). Μαθήματα QUIZ

16 Κάντε κλικ στο "Δοκιμή Quiz τώρα
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Μέσα στο μάθημα Προσπάθεια Quiz Κάντε κλικ στο "Δοκιμή Quiz τώρα

17 Επιλέξτε τις απαντήσεις Κάντε κλικ για την επόμενη σελίδα
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Μέσα στο μάθημα Προσπάθεια Quiz Επιλέξτε τις απαντήσεις Κάντε κλικ για την επόμενη σελίδα

18 RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Μέσα στο μάθημα
Προσπάθεια Quiz Αφού απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις, κάντε κλικ στο "Τέλος προσπάθειας"

19 Κάντε κλικ στην επιλογή "Υποβολή όλων και τερματισμός"
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Μέσα στο μάθημα Προσπάθεια Quiz Κάντε κλικ στην επιλογή "Υποβολή όλων και τερματισμός"

20 Κάντε κλικ στην επιλογή "Υποβολή όλων και τερματισμός"
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Μέσα στο μάθημα Προσπάθεια Quiz Κάντε κλικ στην επιλογή "Υποβολή όλων και τερματισμός"

21 RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Μέσα στο μάθημα
Προσπάθεια Quiz Θα εμφανιστεί η προεπισκόπηση της προσπάθειάς σας, με ένδειξη σωστών και εσφαλμένων απαντήσεων, σημείων και βαθμολογίας. Μετακινηθείτε προς τα κάτω...

22 Κάντε κλικ στο "Finish review"
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Μέσα στο μάθημα Προσπάθεια Quiz Κάντε κλικ στο "Finish review"

23 Πηγαίνετε πίσω στα μαθήματα σας.
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Μέσα στο μάθημα Προσπάθεια Quiz Πηγαίνετε πίσω στα μαθήματα σας. Περίληψη της προσπάθειάς σας θα εμφανιστεί. Πηγαίνετε πίσω στα μαθήματα και συνεχίστε με την επόμενη ενότητα.

24 Κάντε κλικ στο "Πιστοποιητικό".
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Μέσα στο μάθημα Πιστοποιητικό Αφού συμπληρώσετε και περάσετε όλες ττα μαθήματα και τις εξετάσεις, μπορείτε να λάβετε το Πιστοποιητικό σας, το οποίο θα σας δείξει ότι θα πιστοποιεί ότι έχετε περάσεις επιτυχώς το online πρόγραμμα RESAVE. Κάντε κλικ στο "Πιστοποιητικό". Δεν θα είναι διαθέσιμο εκτός εάν ολοκληρωθούν με επιτυχία όλες οι δοκιμές (QUIZ 1- QUIZ 4)

25 Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το πιστοποιητικό σας.
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης: Μέσα στο μάθημα Πιστοποιητικό Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το πιστοποιητικό σας.

26 Η ομάδα RESAVE σας εύχεται καλή επιτυχία στη μελέτη σας !!!


Κατέβασμα ppt "RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google