Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Royal FrieslandCampina

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Royal FrieslandCampina"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Royal FrieslandCampina
80 ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΥΝΟΥ Με σεβασμό στην ελληνική οικογένεια

2 Ίδρυση Η Royal FrieslandCampina ιδρύθηκε το 1871 από έναν τοπικό συνεταιρισμό γαλακτοκομικών (μία ομάδα κτηνοτρόφων) στην Ολλανδία & φτάνει μέχρι το σήμερα που αποτελούμε το μεγαλύτερο συνεταιρισμό γαλακτοκομικών στον κόσμο.

3 Ποιοι είμαστε (στον κόσμο)
Πραγματοποιούμε τις εμπορικές μας δραστηριότητες μέσω τεσσάρων επιχειρηματικών ομίλων: Καταναλωτικά Προϊόντα Ευρώπης Καταναλωτικά Προϊόντα Μέσης Ανατολής Καταναλωτικά Προϊόντα Αφρικής Καταναλωτικά Προϊόντα Ασίας Στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων δραστηριοποιούμαστε: Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες Στην Ασία Στην Αφρική Οι πωλήσεις σε βιομηχανικούς πελάτες λαμβάνουν χώρα: Σε όλο τον κόσμο.

4 Στόχος μας Η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του γάλατος & η μετατροπή του σε: Τρόφιμα Ποτά Συστατικά υψηλής ποιότητας Προσφέροντας παράλληλα: Φυσική διατροφή Ζωτικότητα Υπέροχη γεύση

5 Δεδομένα & Στοιχεία 8,2 δισ. ευρώ ετήσιος κύκλος εργασιών (2009)
30+ εδραιωμένες μάρκες εργαζόμενοι σε 100 τοποθεσίες παραγωγής & πώλησης σε 25 χώρες 10,8 δισ. λίτρα γάλακτος επεξεργάστηκαν παραγωγοί-μέλη, που παρέχουν 8,6 δισ. κιλά γάλα ετησίως Νο. 1 συνεταιρισμός γαλακτοκομικών στον κόσμο

6 Ποιοι είμαστε (στην Ελλάδα)
H FrieslandCampina Hellas  δραστηριοποιείται στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων, καλύπτοντας τις διατροφικές ανάγκες όλων των μελών της ελληνικής οικογένειας. Με την επωνυμία ΝΟΥΝΟΥ, η εταιρία  διαθέτει στην Ελληνική αγορά: Βρεφικά γάλατα Παιδικές τροφές Γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης Γιαούρτια Κρέμες γάλακτος Κίτρινα τυριά Παράλληλα, διακινεί προϊόντα για επαγγελματική χρήση και με άλλες επωνυμίες της μητρικής εταιρείας.

7 Μεγάλος κύκλος εργασιών-Μεγάλος τζίρος
Τα προϊόντα στην ελληνική αγορά φέρουν το εμπορικό όνομα ΝΟΥΝΟΥ, το οποίο για 80 χρόνια αποτελεί εγγύηση ποιότητας και θρεπτικής αξίας στη διατροφή της ελληνικής οικογένειας. Το ΝΟΥΝΟΥ, έχει γίνει συνώνυμο του γάλακτος, ενώ το ποσοστό αναγνωσιμότητας του Brand αγγίζει το 100%. Με ετήσιο τζίρο άνω των 260 εκατ. ευρώ, η FrieslandCampina Hellas με το ΝΟΥΝΟΥ κατέχει ισχυρή ηγετική θέση.

8 Οργάνωση Απασχολούμε περισσότερους από 470 εργαζόμενους.
Τα εμπορεύματα εισάγονται απευθείας από τα εργοστάσια παραγωγής στην Ολλανδία και τη Γερμανία κάθε εβδομάδα, αλλά & από το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Πάτρας, εξασφαλίζοντας πλήρη κάλυψη των αναγκών της αγοράς με προϊόντα που μόλις έχουν παραχθεί και συσκευασθεί. Όλες οι μεγάλες αλυσίδες εξυπηρετούνται απευθείας, ενώ 65 περίπου συνεργάτες καλύπτουν την υπόλοιπη Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των μικρών επαρχιών και των νησιών. Η διανομή καλύπτει σχεδόν το σύνολο των καταστημάτων τροφίμων που υπάρχουν στην Ελλάδα, πολλά φαρμακεία & τις μεγαλύτερες μονάδες στην επαγγελματική αγορά (ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering κλπ.).

9 Αξιοπιστία Η ασφάλεια των τροφίμων είναι θέμα υπέρτατης σημασίας για τη FrieslandCampina Hellas. Για το σκοπό αυτό η εταιρεία έχει θεσμοθετήσει προδιαγραφές ασφάλειας (Corporate Food Safety Standards) οι οποίες ενσωματώνουν πλήρως τις απαιτήσεις της διεθνούς και εθνικής νομοθεσίας και θέτουν ακόμη αυστηρότερα όρια. Η εταιρία εφαρμόζει αυστηρότατους ελέγχους & την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την αποτροπή κινδύνων μόλυνσης του περιβάλλοντος, ενώ η βέλτιστη χρήση πολύτιμων πόρων όπως το νερό και η ενέργεια είναι μία συστηματική επιδίωξή της.

10 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Η FrieslandCampina Hellas κοινωνικά υπεύθυνη, ενισχύει ποικιλοτρόπως, με χορηγίες, δωρεές και διάθεση προϊόντων, πολυάριθμους κοινωνικούς φορείς, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες της οικογένειας και του παιδιού. Υποστηρίζουμε συστηματικά -ως επίσημος χορηγός: Το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης Τον  Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση Την κοινότητα των Ελλήνων Πολυτέκνων Την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας (ΑΣΠΕ) Την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ)

11 Σας ευχαριστούμε!


Κατέβασμα ppt "Royal FrieslandCampina"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google