Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΠΟΡΟΣ “Κλειδί στην πρόκληση για αύξηση της παραγωγής τροφίμων”

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΠΟΡΟΣ “Κλειδί στην πρόκληση για αύξηση της παραγωγής τροφίμων”"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΠΟΡΟΣ “Κλειδί στην πρόκληση για αύξηση της παραγωγής τροφίμων”

2 Η Εταιρεία Η «ΣΠΥΡΟΥ» είναι εταιρεία γεωργικής τεχνολογίας με περισσότερο από 60 έτη εμπειρίας στον τομέα των σπόρων σποράς, προμηθεύοντας επαγγελματίες παραγωγούς με ένα ευρύ φάσμα σπόρων μεγάλης καλλιέργειας και κηπευτικών. Οι προηγμένης τεχνολογίας σπόροι: Ικανοποιούν τις σημερινές ανάγκες της αγοράς. Μειώνουν τις αρνητικές επιδράσεις της γεωργίας στο περιβάλλον. Οδηγούν στην παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, με αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση του πλούτου των αγροτών και των μετόχων. Ο όμιλος ΣΠΥΡΟΥ τα τελευταία χρόνια έχει ακολουθήσει μια νέα στρατηγική κατεύθυνση με στόχο να γίνει ο περιφερειακός ειδικός στο σπόρο και δημιουργός απαράμιλλου γονιδιώματος στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

3 Επιχειρηματική δραστηριότητα
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς της γεωργικής τεχνολογίας στοχεύοντας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, αναπτύσσοντας νέες ποικιλίες και υβρίδια βαμβακιού, καλαμποκιού, ηλίανθου, μηδικής και κηπευτικών. Γενετική Βελτίωση επαγγελματίες παραγωγούς με ευρύ φάσμα σπόρων μεγάλης καλλιέργειας και κηπευτικών υψηλής αξίας προηγμένης τεχνολογίας σπόρους υβριδίων & ποικιλιών Έρευνα & Ανάπτυξη Οδηγούν σε προμηθεύουμε Παραγωγή Διανομή

4 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ Χάσμα στην ψαλίδα ζήτησης-προσφοράς/παραγωγής τροφίμων Κατακόρυφη άνοδος τιμών σε ιστορικά υψηλά επίπεδα

5 Food and Agriculture Organization
Πρόβλεψη Εξέλιξης του πληθυσμού της γης (σε δισεκατομμύρια)

6 Food and Agriculture Organization
Αύξηση ζήτησης τροφίμων – φυτικής παραγωγής

7 Ανάπτυξη Γεωργικής Τεχνολογίας
Εκμηχάνιση της Γεωργίας Περίοδος των χημικών Περίοδος Διαχείρισης Υδατικών Αποθεμάτων Περίοδος Προηγμένης Γενετικής Τεχνολογίας NEW TECH περίοδος

8 Στόχοι Γεωργικής Παραγωγής
Στόχοι Γεωργικής Παραγωγής Αύξηση αποδόσεων Βελτίωση ποιότητας

9 Λειτουργίες Marketing & Πωλήσεις Έρευνα αγοράς Γενετική Βελτίωση
Έρευνα & Ανάπτυξη προϊόντων Σποροπαραγωγή

10 ΣΠΥΡΟΥ Διεθνείς Δραστηριότητες
Έρευνα & Ανάπτυξη προϊόντων Σποροπαραγωγή Marketing & Πωλήσεις Π.Σ.Ε. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΡΑΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

11 Έρευνα & Ανάπτυξη προϊόντων
Χρησιμοποιούμε προηγμένης τεχνολογίας ερευνητικές εγκαταστάσεις

12 Έρευνα & Ανάπτυξη προϊόντων
Η διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων μας διασφαλίζει συνεχή ροή νέων προϊόντων “ΡΟΗ” ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2 - 6 G5 ΕΤΟΣ 5 4 - 12 G4 ΕΤΟΣ 4 “ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” G1. G2. G3. G4. G5 G3 ΕΤΟΣ 3 100’S G2 ΕΤΟΣ 2 1000’S G1 ΕΤΟΣ 1 NUMBER OF HYBRIDS

13 Έρευνα & Ανάπτυξη προϊόντων
Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας Βαμβάκι Μηδική Καλαμπόκι Ηλίανθος Sunflower

14 Έρευνα & Ανάπτυξη προϊόντων
Κηπευτικά Τομάτα Μελιτζάνα Καρπούζι Κολοκύθι Πιπεριά Φασόλια Αγγούρι Πεπόνι Eggplant

15 ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ/ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Υψηλή παραγωγικότητα Μειωμένες υδατικές απαιτήσεις (60% των διαθέσιμων ποσοτήτων νερού καταναλώνονται από τη Γεωργία) Αντοχή σε ξηροθερμικές συνθήκες Αντοχή σε έντομα και ασθένειες Βελτιωμένα χαρακτηριστικά παραγόμενων προϊόντων (κάλυψη αναγκών κατανάλωσης)

16 Ένας σπόρος φτάνει να χορτάσει όλη η Γη
«Δεν φτάνει ο ήλιος μοναχά η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά μα προπαντός η γνώση...» Κ. Παλαμάς

17 …Ευχαριστούμε


Κατέβασμα ppt "ΣΠΟΡΟΣ “Κλειδί στην πρόκληση για αύξηση της παραγωγής τροφίμων”"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google