ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΣΤΕΡΙ Γερακιανάκης Μιχάλης Μανουσάκη Μαρία Μπιτζαράκης Νίκος Τσαπίνος Γιάννης Τζαγκαράκη Ειρήνη Project 2016 B’ Τετράμηνο.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ Παρουσίαση από : Πούλου Τίνα Θωμαΐδα Χατζηθωμά.
Advertisements

Θόδωρος Αγγελόπουλος (Αθήνα, 27 Απριλίου Ιανουαρίου 2012) Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός κινηματογράφου. Έχει τιμηθεί με.
Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Σήμερα.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ταξιδεύοντας … με τον καλύτερο μου φίλο …
<<Ο γκολτζής Τίμο γίνεται γνωστός>>
Της Ζωρζ Σαρή εκδόσεις : ΠΑΤΑΚΗ
Επιμελήτρια παρουσίασης: Μαρία Γαϊτανίδου
Σύλβια Καραιωσηφιδου Μάγδα Κουκότσικα Νικολέτα Μελισσαρίδου Ιωάννα Μηλιώτη.
Τα στάδια δημιουργίας μιας ταινίας
Ομάδα Β΄ Βοζίκης Χρίστος Γαϊτάνας Παναγιώτης Γεωργοπούλου Βαρβάρα
«Είμαστε σύννεφα και παίρνουμε όποιο σχήμα θέλουμε»
Και ξαφνικά το κόκκινο… χάθηκε!
Μαρία Αντωνιάδη, Βαλέρια Μπακάλη Ήρωες κινουμένων σχεδίων, κινηματογράφου, λογοτεχνίας Το θέμα μας περιλαμβάνει σύγχρονους ήρωες οι οποίοι όχι μόνο θεωρούνται.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β΄ Τάξης «Κινηματογράφος: Τέχνη και Τεχνική» Υπεύθυνη καθηγήτρια: Σαραντέα Μαρίνα ΠΕ19.
Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:
ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ Ένα φυλλάδιο με ερωτήσεις οι οποίες τονίζουν τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας ως τώρα. Οι απαντήσεις ήταν διαφορετικές από τον καθένα.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑ : ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ
Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
ΟΜΑΔΑ 4 ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Ο γυρος του Κοσμου σε 80 ημερες
Παγκόσμια Ημέρα Κινουμένων σχεδίων
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΕΦΗΒΟ ΑΓΟΡΙ - ΚΟΡΙΤΣΙ 5o γενικό λύκειο Ηρακλείου ΔΙΔ. ΕΤΟΣ: Β. ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ Ομάδα εργασίας Μάριος.
The Godfathers Οι ταινίες που αγαπάμε….Οι ταινίες που αγαπάμε….
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Ο ελληνικός κινηματογράφος
ΑΛΚΗΣ ΖΕΗ Το καπλάνι της βιτρίνας
ΕΛΛΗ ΛΑΜΠΕΤΗ.
Harry Potter Η μαγεία της ψυχολογίας
Από τους μαθητές: Υπεύθυνος καθηγητής: Θάνος Μπαξεβάνης Στέφανος Καραμπέτσας Κωνσταντίνος Σώζος Θεοδώρα Καλιακάτσου Σχολική χρονιά: Ελευθερία Αργυρίου.
Αισθητικές παρεμβάσεις στο χώρο του σχολείου 1 ο Γυμνάσιο Πετρούπολης Σχολικό έτος
Βιβλιοπαρουιαση Δανάη Λάμπρου Στ’3.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.
« Δέλτα Χι και ο Μηχανισμός » Της Έρικας Αγγέλικα Γαρμπή Υπεύθυνη καθηγήτρια : Λύχνου Ευτέρπη ΠΕ 02.
Ομάδα: Τζαγκαράκη Ειρήνη
1 η Ενότητα 2 η Ενότητα 3 η Ενότητα.  Μαθητής που εργάστηκε: Μουχταρόπουλος Πέτρος  Μαθητής που εργάστηκε: Μουχταρόπουλος Πέτρος.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ● ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ● ΚΑΠΡΑΝΗ ΜΑΡΙΑ.
R oc k & Τέχνη Rock 4 four. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Συνθέσαμε μια εργασία η οποία έχει σχέση με διάφορες ταινίες, λογοτεχνικά βιβλία, και αφιερώματα σε συγκροτήματα.
Ζωρζ Σαρή Δημήτρης.Σ Σχολ. 1 ο Δημοτικό σχολείο Σκύδρας Τάξη Ε
Κινούμενη Εικόνα - Animation. … κάποτε ήταν το Κινούμενο Σχέδιο  Τα κινούμενα σχέδια είναι ταινίες, στις οποίες πρωταγωνιστούν ζωγραφιστές φιγούρες αντί.
Ζώρζ Σαρή. Γεννήθηκε το 1925 στην Αθήνα και πέθανε στις 9 Ιουνίου του Η μητέρα της ήταν Γαλλίδα από τη Σενεγάλη και ο πατέρας της από το Αϊβαλί.
Γεννήθηκε στις, 12 Ιουνίου του 1969 στην Φρανκφούρτη - Φεβρουάριος ή Μάρτιος 1945 Μπέργκεν - Μπέλζεν. Ήταν Γερμανίδα Εβραιοπούλα που έγραψε ένα ημερολόγιο.
Τζον Γκριν Χέιζελ - « Πιστεύω ότι σε αυτή τη ζωή έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις πώς θα διηγηθείς μια θλιβερή ιστορία …»
DYNAMIC IDENTITY Αυτό το έργο έχει χρηματοδοτηθεί με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το έγγραφο αυτό αντικατοπτρίζει τις απόψεις μόνο του συγγραφέα,
Το ψέμα Ζωρζ Σαρή Μπουσμαλή Ξανθή Α’ Γυμνασίου Σχ. Έτος
ΧΡΟΝΟΙ-ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ- ΠΟΙΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
25 Σεπτεμβρίου 2015 ΣΤ΄1 Γιωργοσ Λυγουρησ.
Πληροφορική και Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση
ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ. ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ Λίγα λόγια για την συγγραφέα Γεννήθηκε στη Νεάπολη Λακωνίας, από δεκαεπτά ετών, όμως, ζει στην Αθήνα. Έμαθε βιβλιοθηκονομία.
Βιβλιοπαρουσίαση Αντρέας Πεμπέτσιος E΄2.
Τζων Λοκ Λήδα Ευαγγελινού Β1.
Ενθαρρύνοντας την ανταπόκριση στη Βιβλική Αλήθεια
ΒΟΛΤαιΡΟΣ - διαφωτισμοσ
Το άγαλμα που κρύωνε του Χρ. Μπουλώτη
Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός: Δήμητρα Μυλωνάκη Τάξη: Δ1
DISNEY'S.
Ο θησαυρός της Βαγίας της Ζωρζ Σαρή.
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΩΤΑ 24/9/2015 Ε’1.
H Πολυάννα μεγαλώνει!!! Λίγα λόγια για το βιβλίο!
Σταυρούλα Τσέλου! 17/10/2015 Στ΄2.
ΜΟΜΠΥ ΝΤΙΚ – ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ερευνητική εργασία 2016
Ερευνητική Εργασία Α’ Λυκείου Α’ Τετράμηνο
Ένα σύντομο κόμικ με θέμα τις ταινίες
Νέα Αθηναϊκή σχολή ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ και ΝΑΤΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ
Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός: Δήμητρα Μυλωνάκη Τάξη: Δ1
Οι τελευταίοι ήρωες της Λίτσας Ψαραύτη.
Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 10
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΣΤΕΡΙ Γερακιανάκης Μιχάλης Μανουσάκη Μαρία Μπιτζαράκης Νίκος Τσαπίνος Γιάννης Τζαγκαράκη Ειρήνη Project 2016 B’ Τετράμηνο

Το λάθος αστέρι (The fault in our stars) είναι ένα πολυβραβευμένο βιβλίο που έγραψε ο Τζον Γκριν και δημοσίευσε πρώτη φορά στις 10 Ιανουαρίου Η ταινία αποτελεί μια κινηματογραφική παραγωγή που συνδυάζει κωμωδία και δράμα. Σκηνοθετήθηκε από τον Τζος Μπόουν και είναι βασισμένη στο βιβλίο του John Green.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Το βιβλίο μιλάει για ένα κορίτσι εφηβικής ηλικία –την Hazel Grace- η οποία είχε διαγνωστεί για καρκίνο στους πνεύμονες. Γνώρισε τον Augustus Waters, ένα νεαρό αγόρι το οποίο είχε οστεοσάρκωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου στους πνεύμονες. Το αγαπημένο βιβλίο της Hazel της άφηνε πολλές απορίες για αυτό και ο Augustus αποφάσισε θέλοντας να ευχαριστήσει την Hazel, να οργανώσει ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ. Μπορεί τα δύο παιδιά να μην βρήκαν τις απαντήσεις που έψαχναν αλλά ανακάλυψαν και αναζωπύρωσαν τον έρωτα τους. Στο τέλος ο Augustus πέθανε και επιβεβαίωσε τον έρωτα του για την Hazel με ένα γράμμα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ  Η ταινία βασίζεται πάνω στο βιβλίο αλλά με αρκετές παραλήψεις και αλλαγές. Καθώς δεν νιώθεις τα ίδια συναισθήματα διαβάζοντας το. Παρ’όλα αυτά είναι εξαιρετική και ελκύει στον δέκτη αισθήματα συγκίνησης και στενοχώριας.  Τα γεγονότα είναι ίδια αλλά η ταινία εστιάζει σε συγκεκριμένες σκηνές. Δίνοντας έμφαση στις στιγμές των δύο νέων και αισθηματικές συζητήσεις τους.  Η ταινία διαρκεί 125 λεπτά.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  John Michael Green γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1977 στην Ινδιανάπολη. Εργάστηκε ως εφημέριος μαθητή μετά την αποφοίτησή τους στο νοσοκομείο για παιδιά. Ωστόσο, ο χρόνος που πέρασε μεταξύ των παιδιών τον ώθησαν για να γίνει συγγραφέας.  Ενώ εργαζόταν άρχισε να γράφει το μυθιστόρημα Αναζητώντας την Αλάσκα. Ολοκλήρωσε το έργο του και το δημοσίευσε το Τα μυθιστορήματα του είναι εμπνευσμένα από το χρόνο του Green στο Indian Springs.  Τα βιβλία του είναι ξεχωριστά αφού εισήγαγε μια πιο φιλοσοφική προσέγγιση για τα θέματα στη ζωή ενός εφήβου.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ o Σέιλιν Γούντλει, στον ρόλο Χέιζελ Γκρεΐς Λάνκαστερ o Άνσελ Έλγκορτ, στον ρόλο του Ογκάστους "Γκας" Γουότερς o Νάτ Γόλφ, στον ρόλο του Ισσάκ o Λόρα Ντέρν, στον ρόλο της Φράνυ Λάνκαστερ o Σάμ Τράμελ, στον ρόλο του Μαΐκλ Λάνκαστερ o Γουίλεμ Νταφόε, στον ρόλο του Πίτερ Βαν Χούτεν o Λότε Βερμπικ, στο ρόλο του Λαΐντεγουιτσζ Βλιένγκεχαρτ o Μικε Μπιρμπιγλια, στον ρόλο του Πάτρικ o Μιλίκα Γκόβιτς, στον ρόλο της Κυρίας Ουότερς o Ντειβιντ Γουόλεν, στον ρόλο του Κύριου Ουότερς o Άνα Ντέλα Κρουζ, στον ρόλο της Δρ. Μαρία

ΣΕΙΛΙΝ ΓΟΥΝΤΛΕΙ  Η Σέιλιν Γούντλει γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 1991 στην Καλιφόρνια. Στην ηλικία των δεκαπέντε, διαγνώστηκε με σκολίωση, αμέσως μπήκε σε ένα πλαστικό στήριγμά στο στήθος της για να σταματήσει αυτό.  Ασχολείται με την τηλεόραση, καθώς είναι ηθοποιός και έχει πάρει Βραβείο IndeSpirit και το Βραβείο MTV Movie.  Είναι η πρωταγωνίστρια στο λάθος αστέρι, μια από τις καλύτερες ερμηνείες της.

Ansel Elgort Ο Άνσελ Έλγκορτ Γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 1994 στην Νέα Υόρκη. Είναι ένας αμερικανός ηθοποιός καθώς είναι και DJ. Στο λάθος αστέρι έχει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο, τον ρόλο του Ουγκάστους. Κατέχει πολλά βραβεία, όπως : Κινηματογραφικό Βραβείο MTV Καλύτερου φιλιού 2015 · Τhe Fault In Our Stars Βραβείο Teen Choice Καλύτερου φιλιού σε ταινία 2014 · Τhe Fault In Our Stars Βραβείο Teen Choice Καλύτερης χημείας σε ταινία 2014 · Τhe Fault In Our Stars Βραβείο Teen Choice Καλύτερου σταρ με εντυπωσιακή εξέλιξη στον κινηματογράφο 2014 · Η τριλογία της απόκλισης: Οι διαφορετικοί, Τhe Fault In Our Stars Βραβείο Νέων του Χόλιγουντ Καλύτερης χημείας επί της οθόνης 2014 · Τhe Fault In Our Stars Βραβείο Νέων του Χόλιγουντ Καλύτερης ανδρικής νεανικής ερμηνείας 2014

ΚΡIΤΙΚΕΣ  Το βιβλίο κατάφερε να αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, καθώς και να γίνει αρκετά αγαπητό με ανεβασμένες πωλήσεις.  Η ταινία χαρακτηρίζεται από την συγκίνηση που προκαλεί στους θεατές. Έχει πάρα πολλές προβολές και έχει γίνει αρκετά γνωστή. Οι κριτικές που έχει αποσπάσει είναι πολύ θετικές. Καθώς το έργο είναι πολυβραβευμένο.

ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ