Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ Ένα φυλλάδιο με ερωτήσεις οι οποίες τονίζουν τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας ως τώρα. Οι απαντήσεις ήταν διαφορετικές από τον καθένα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ Ένα φυλλάδιο με ερωτήσεις οι οποίες τονίζουν τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας ως τώρα. Οι απαντήσεις ήταν διαφορετικές από τον καθένα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ Ένα φυλλάδιο με ερωτήσεις οι οποίες τονίζουν τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας ως τώρα. Οι απαντήσεις ήταν διαφορετικές από τον καθένα μας προφανώς και για τις άσχημες και για τις καλές στιγμές. Ερωτήσεις για τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες μας ως τώρα, ο χαρακτήρας μας, τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής μας ως τώρα (…) Δεν ήταν εύκολο να απαντηθούν οι ερωτήσεις αυτές. Μπήκαμε στη διαδικασία να σκεφτούμε, να θυμηθούμε αρκετές καταστάσεις. Υπήρξαν ανάμεικτα συναισθήματα και είδαμε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Μέχρι να ολοκληρώσουμε το φυλλάδιο αυτό ήμασταν άλλοι άνθρωποι.

2 ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. Ποιοι άνθρωποι άσκησαν την πιο σημαντική επιρροή στη ζωή σου και με ποιον τρόπο; 2. Ποια ήταν τα βασικά ενδιαφέροντα σου κατά την παιδική σου ηλικία; 3. Ποια γεγονότα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα σου; (θετικά ή αρνητικά). 4. Ποιες είναι οι πιο σημαντικές επιτυχίες και αποτυχίες στη ζωή σου ως τώρα; 5. Ποιες ήταν οι πιο σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σου;

3

4

5

6

7


Κατέβασμα ppt "ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ Ένα φυλλάδιο με ερωτήσεις οι οποίες τονίζουν τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας ως τώρα. Οι απαντήσεις ήταν διαφορετικές από τον καθένα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google