Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Βιβλιοπαρουσίαση Αντρέας Πεμπέτσιος E΄2.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Βιβλιοπαρουσίαση Αντρέας Πεμπέτσιος E΄2."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Βιβλιοπαρουσίαση Αντρέας Πεμπέτσιος E΄2

2 Το βιβλίο που θα σας παρουσιάσω είναι το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 11 ΌΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

3 Ο συγγραφέας αυτής της σειράς είναι ο Τζεφ Κίνι

4 Λίγα λόγια για το Τζεφ Κίνι
Ο Τζεφ Κίνι (γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1971 στο Φορτ Ουάσινγκτον της πολιτείας Μέριλαντ των Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής), είναι σχεδιαστής ηλεκτρονικών παιχνιδιών και συγγραφέας. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια κοντά στην Ουάσιγκτον και το 1995 μετακόμισε στην Νέα Αγγλία. Σήμερα ζει στην Νότια Μασαχουσέτη με την σύζυγό του Τζούλι και τους δύο γιούς του. Έχει γίνει γνωστός χάρη στην πολύ επιτυχημένη σειρά βιβλίων του με τίτλο «Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα» που έχουν λατρέψει μικροί και μεγάλοι. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ. Tο 1998 άρχισε να γράφει τις περιπέτειες του "χάρτινου" ήρωά του, στο βιβλίο «Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα», οι οποίες αρχικά δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο, κερδίζοντας ένα φανατικό κοινό. Το πρώτο βιβλίο εκδόθηκε το 2007 και αμέσως κατέκτησε την πρώτη θέση σε λίστες μπεστ σέλερ των ΗΠΑ, ενώ έγινε και κινηματογραφική ταινία. Έκανε 11 βιβλία.

5 Ο Τζέφ Κίνι έγραψε 11 βιβλία

6

7 Ο εικονογράφος είναι αυτός

8 Είδος βιβλίου: μυθιστόρημα σε κόμικς

9 Ο εκδότης είναι ο Ψυχογιός

10 Η μεταφράστρια είναι η Χαρά Γιαννακόπουλου

11 Ελπίζω να σας αρέσει το βιβλίο
Τέλειο Απίθανο βιβλίο!!!!!!!!!!!!!

12 ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Γιάννης Κατσαρός Ε΄2

13 Η ταυτότητα του βιβλίου
Τίτλος : Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 10 – Τον παλιό καλό καιρό Συγγραφέας : Jeff Kinney Εικονογράφος : Wimpy Kid Εκδότης : Ψυχογιός Α.Ε. Μεταφραστής : Πετρούλα Γαβριηλίδου Είδος βιβλίου : Παιδική Λογοτεχνία - Χιούμορ

14 Η υπόθεση του βιβλίου Πότε διαδραματίζεται; Πού; Ποιοι είναι οι ήρωες; Ποιες καταστάσεις αντιμετωπίζουν; Γράφω δύο λόγια αλλά δεν αποκαλύπτω το τέλος. Η ιστορία του βιβλίου που διαβάζω διαδραματίζεται στην Αμερική, κατά την διάρκεια μιας σχολικής χρονιάς του Γκρεγκ αρχίζοντας από τον Σεπτέμβριο. Και πιο συγκεκριμένα διαδραματίζεται στο σπίτι του, σε πισίνα, στο πάρκο, σε πεζοδρόμιο, σε υπεραγορά και σε σχολική εκδρομή – κατασκήνωση. Οι ήρωες της ιστορίας είναι οι Γκρέγκορι Χέφλι και οι γονείς του και τα αδέρφια του Ρόντρικ και Μάνι. Επίσης είναι και οι φίλοι του, Ράουλι, Φρου, Μπίλι, Μελίντα, και οι δάσκαλοι του ο κύριος Τζέφερσον και η κυρία Γκρατζιάνο. αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, Στο βιβλίο ο Γκρεγκ αναπολεί τον παλιό καιρό που όλα ήταν εντάξει χωρίς προβλήματα. Τώρα έχει περισσότερα προβλήματα και αντιμετωπίζει περισσότερες δυσκολίες στην ζωή του.

15 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Μου άρεσε γιατί το είδος του είναι ότι πρέπει για εμένα.

16


Κατέβασμα ppt "Βιβλιοπαρουσίαση Αντρέας Πεμπέτσιος E΄2."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google