Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Βιβλιοπαρουιαση Δανάη Λάμπρου Στ’3.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Βιβλιοπαρουιαση Δανάη Λάμπρου Στ’3."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Βιβλιοπαρουιαση Δανάη Λάμπρου Στ’3

2 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Το βιβλίο που θα σας παρουσιάσω είναι το
<<Μια αδελφή σκέτος μπελάς>>. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία και το διάβασα περίπου 2-3 φορές. Το έχει γράψει η αγαπημένη μου συγγραφέας που ονομάζεται Τάκλιν Ουίλσον.

3 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΤΖΑΚΛΙΝ ΟΥΙΛΣΟΝ γεννήθηκε στο Μπαθ το Είναι Βρετανίδα συγγραφέας που έχει γίνει γνωστή για το τεράστιο και πολυποίκιλο έργο της στο χώρο της παιδικής λογοτεχνίας. Εργάστηκε σε εκδοτικό οίκο και κατόπιν δούλεψε ως δημοσιογράφος, προτού ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συγγραφή.  Έχει γράψει πολλά βιβλία για παιδιά, αστυνομικά μυθιστορήματα και αρκετά θεατρικά έργα. Τα παιδιά την αγαπούν πολύ, ίσως γιατί ξέρει να συζητάει μαζί τους στη «δική τους γλώσσα» χωρίς να τα κατευθύνει ενώ θίγει πολύ σημαντικά και επίκαιρα θέματα που τα αφορούν. Λαμβάνει από τους αναγνώστες της πάνω από διακόσια γράμματα την εβδομάδα, στα οποία μάλιστα απαντάει η ίδια. Τα βιβλία της έχουν πουλήσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια αντίτυπα στην Αγγλία, έχουν τιμηθεί με τα πιο σημαντικά βραβεία παιδικής λογοτεχνίας και έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες. Η Τζάκλιν Ουίλσον λατρεύει το διάβασμα και η προσωπική της βιβλιοθήκη περιλαμβάνει περισσότερα από βιβλία! Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν 26 βιβλία της συγγραφέως, ενώ ετοιμάζονται και άλλα.

4 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ Τίτλος βιβλίου :Μια αδελφή σκέτος μπελάς.
Τίτλος βιβλίου :Μια αδελφή σκέτος μπελάς. Συγγραφέας: Τζάκλιν Ουίλσον. Εκδόσεις: Ψυχογιός

5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ
Μάρτι= Η πρωταγωνίστρια. Είναι λίγο αγοροκόριτσο αλλά είναι κάλος χαρακτήρας. Μελίσσα= Η μεγαλύτερη αδελφή της Μάρτι. Της αρέσει να βάφεται και να φοράει τσιμπιδάκια, κορδέλες και λαστιχάκια. Κυρία Mάικλς= Η μαμά της Μάρτι. Της αρέσει να ράβει και είναι γραμματέας στο σχολείο της Μάρτι. Κύριος Μάικλς= Ο μπαμπάς της Μάρτι. Έχει ένα δικό του ταξιδιωτικό γραφείο . Επίσης είναι ένας καλός χαρακτήρας.

6 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Η Μάρτι είναι ένα κορίτσι περίπου στην ηλικία μας. Έχει μια μεγαλύτερη αδελφή , την Μελίσσα, και την μισεί γιατί η Μελίσσα την βρίζει ,την προδώνει και ποτέ δεν παίρνει το μέρος της. Μια μέρα η Μάρτι μετακομίζει στο δωμάτιο της αδελφής της γιατί η μαμά τους χρειάζεται το δωμάτιο της Μάρτι για δωμάτιο ραπτικής .Ένα άλλο απόγευμα που η Μάρτι αναγκάζεται να πάει σε ένα πάρτι η Μελίσσα της κλέβει την βραδιά με τον μπαμπά της . Λίγες εβδομάδες μετά η Μελίσσα παθαίνει καταλάθως ένα ατύχημα . Ευτυχώς όμως λίγες μέρες μετά γίνεται τελείως καλά .Τώρα πιά η Μάρτι αντιλαμβάνεται πως είναι πολύ τυχερή που έχει μια τόσο καλή μεγαλύτερη αδελφή.

7 ΓΙΑΤΙ ΣΥΣΤHΝΩ ΑΥΤΌ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ;
Θα σύστηνα αυτό το βιβλίο σε κορίτσια 10 χρονών και άνω. Πιστεύω πως πρέπει να το διαβάσετε κι εσείς γιατί είναι μια ιστορία που μιλά για την αδελφική αγάπη και πιστεύω επίσης πως θα σας αρέσει ιδιαίτερα.

8


Κατέβασμα ppt "Βιβλιοπαρουιαση Δανάη Λάμπρου Στ’3."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google