Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 10

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 10"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 10
Από τον Ανδρέα Σταύρου Ε ΄1

2 Βασικές Πληροφορίες Ο τίτλος του βιβλίου είναι : Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 10 (τον παλιό καλό καιρό) Ο συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Τζεφ Κίνι ενώ ο ίδιος το εικονογράφησε. Το βιβλίο εκδόθηκε από την εταιρεία Ψυχογιός και την μετάφραση την έκανε η Πετρούλα Γαβριηλίδου.

3 Τοποθεσία & Ήρωες Η ιστορία είναι φανταστική και εξελίσσεται σε μια κατασκήνωση στα βουνά. Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι εξαιρετική και με μεγάλη λεπτομέρεια. Οι κύριοι πρωταγωνιστές είναι ο Γκρέκ Χέλφι και οι φίλοι του. Αγαπημένος μου ήρωας είναι ο Γκρέκ Χέλφι. Του αρέσει να παίζει ηλεκτρονικά, να κάνει αστεία και σκανταλιές με τους φίλους του. Ξαφνικά μια μέρα οι γονείς του τον παίρνουν σε μια κατασκήνωση όπου εκεί είναι και οι φίλοι του.

4 Πλοκή Ιστορίας Ο Γκρεγκ προσπαθεί να ξεφύγει από τη κατασκήνωση μαζί με τους φίλους του. Έρχονται αντιμέτωποι με πολλές περιπέτειες και μυστήρια. Η απόδραση από την κατασκήνωση είναι πολύ δύσκολη, ενώ προσπαθούν να ανακαλύψουν το τέρας του δάσους, το οποίο στην πραγματικότητα είναι ανύπαρκτο.

5 Σημαντικές Σκηνές & Παρατηρήσεις
Η αγαπημένη μου σκηνή είναι όταν στο τέλος φεύγοντας από την κατασκήνωση, ο πρωταγωνιστής έφτιαξε μια πινακίδα που έγραφε να προσέχουν οι νέοι επισκέπτες το τέρας του δάσους. Η ίδια σκηνή μου προκάλεσε πολύ γέλιο. Υπήρχε μεγάλη αγωνία μέχρι το τέλος, παρόλο που οι πρωταγωνιστές δεν κατάφεραν να αποδράσουν από την κατασκήνωση. Συστήνω αυτό το κωμικό βιβλίο αφού συνδυάζει περιπέτειες με γέλιο.

6 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ


Κατέβασμα ppt "Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 10"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google