Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Οδηγίες εισόδου στο πρόγραμμα τηλεδιασκέψεων μέσω της πρόσκλησης που θα έρθει στο σας.
Advertisements

Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με το Attendant.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με άμεσα μηνύματα και παρουσία.
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τη δημιουργία τοπικής συλλογής.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
Support.ebsco.com Η Λίστα αποτελεσμάτων EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση στην εφαρμογή Ομάδων Ανταπόκρισης.
Microsoft® Lync™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με διασκέψεις και συνεργασία
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με το Web App.
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Support.ebsco.com Αναζήτηση Business Source στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Θύρες και υποδοχές σύνδεσης στις.
Γονικός έλεγχος Κ. Ξ. Γ. «ΛΙΟΛΙΟΥ». Γονικός έλεγχος •Ακόμη κι όταν δεν κρυφοκοιτάζετε, μπορείτε να θέσετε περιορισμούς στη χρήση του υπολογιστή από τα.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Δημιουργία λογαριασμού .
Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες: Επεξεργασία φιλμ Επίπεδο γνώσεων: Προχωρημένοι χρήστες.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με ήχο και βίντεο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Επίπεδο.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους.
ΕΠΛ002: Εισαγωγή στην Επιστήμη της Πληροφορικής
Support.ebsco.com Εισαγωγή στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Εργασία στην Πληροφορική Από τους μαθητές: Γιώργο Γκρέγκορυ Νίκο Βρεττό.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση βοήθειας Επίπεδο γνώσεων:
Microsoft Excel 4.2 Κελιά Κίκα Χρυσοστόμου.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Προγράμματα περιήγησης στο.
Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
Ρύθμιση της συσκευής βίντεο Για να κάνετε κοινή χρήση του βίντεό σας χρειάζεστε μια κάμερα. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε κάμερα για να δείτε τα βίντεο άλλων.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Οι συσκευές του υπολογιστή
Εργασία με παράθυρα.
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία μιας Βασικής αναζήτησης στο EBSCOhost
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
Οδηγίες σύνδεσης & χρήσης για το BigMarker Δρ. Α.Παρασκευάς
Εκπαιδευτικό μάθημα Διεξαγωγή Προηγμένης αναζήτησης στο EBSCOhost Πεδία εύρεσης βάσει οδηγιών
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Tablet: Οθόνες αφής tablet Επίπεδο γνώσεων:
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
Microsoft Excel 4.3 Διαχείριση Φύλλων Εργασίας Κίκα Χρυσοστόμου.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: WINDOWS XP ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης MIS
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Κάντε τις συναντήσεις ουσιαστικές
1. Πώς ανοίγουμε ένα αποθηκευμένο βιβλίο εργασίας;
Αρχεία και φάκελοι.
Οργάνωση αρχείων & φακέλων
Εισερχόμενα Τα οργανωμένα Εκκαθάριση φακέλου Παράβλεψη συνομιλίας
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Γραφικό Περιβάλλον Εργασίας H/Y
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Άνοιγμα/κλείσιμο Υπολογιστή
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
θέμα δήλωση Γραφικό SmartArt με εικόνες σε κόκκινο φόντο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε την κλήση σε αναμονή, επιλέξτε Κλήση σε αναμονή. Επιλέξτε Σίγαση για τη σίγαση του ήχου. Για να προωθήσετε την κλήση σε άλλον αριθμό, κάντε κλικ στην καρτέλα Μεταφορά κλήσης και επιλέξτε έναν από τους αριθμούς. Για να τερματίσετε την κλήση, κάντε κλικ στο κουμπί τηλεφώνου στο παράθυρο συνομιλίας. Έλεγχος του φωνητικού ταχυδρομείου 1.Κάντε κλικ στην καρτέλα Τηλέφωνο. Θα δείτε τα μηνύματά σας και τα στοιχεία του καλούντος. 2.Αφήστε το δείκτη επάνω σε ένα μήνυμα φωνητικού ταχυδρομείου και επιλέξτε Αναπαραγωγή. 3.Κάντε κλικ στο κουμπί Περισσότερες επιλογές (…) και επιλέξτε ένα στοιχείο, όπως: Άνοιγμα στοιχείου στο Outlook: Παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κλήση. Διαγραφή στοιχείου: Διαγράφει το φωνητικό ταχυδρομείο από το Lync. Έναρξη κλήσης βίντεο με την επαφή. Επισήμανση στοιχείου ως αναγνωσμένου Κλήση της επαφής. Προβολή κάρτας επαφής 4.Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Προβολή περισσότερων στο Outlook για να ανοίξετε το φάκελο "Φωνητικό ταχυδρομείο" για περισσότερες πληροφορίες. Γρήγορη αναφορά για Φωνή Ρύθμιση της συσκευής ήχου Προτού χρησιμοποιήσετε το Lync για να πραγματοποιήσετε μια κλήση ή να συμμετάσχετε σε μια διάσκεψη, ρυθμίστε τη συσκευή ήχου σας και ελέγξτε την ποιότητα ήχου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μικρόφωνο και τα ηχεία του υπολογιστή ή να συνδέσετε ακουστικά με μικρόφωνο. 1.Κάντε κλικ στο εικονίδιο Επιλογή κύριας συσκευής στην κάτω αριστερή γωνία του Lync και επιλέξτε Ρυθμίσεις συσκευής ήχου. 2.Επιλέξτε τη συσκευή σας από το μενού Συσκευή ήχου και ρυθμίστε την ένταση για τα Ηχεία και το Μικρόφωνο.. Πραγματοποίηση κλήσης Πραγματοποίηση κλήσης Lync (Ήχος υπολογιστή) 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής. 2.Κάντε κλικ στο κουμπί Τηλέφωνο για να καλέσετε την επαφή χρησιμοποιώντας το Lync ή κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στο κουμπί Τηλέφωνο και επιλέξτε έναν αριθμό. Κλήση με τη χρήση του πληκτρολογίου κλήσης 1.Κάντε κλικ στην καρτέλα Τηλέφωνο στο Lync. 2.Κάντε κλικ στα ψηφία στο πληκτρολόγιο κλήσης ή πληκτρολογήστε τον αριθμό στο πλαίσιο αναζήτησης και επιλέξτε Κλήση. Το Lync καλεί τον αριθμό σας όπως ένα κανονικό τηλέφωνο. Ήχος ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Γρήγορη αναφορά του Lync 2013

Απάντηση κλήσης 1.Όταν κάποιος σας καλεί, στην οθόνη εμφανίζεται μια ειδοποίηση. 2.Για να απαντήσετε στην κλήση, κάντε κλικ σε οποιοδήποτε σημείο στην περιοχή της φωτογραφίας. 3.Επιλέξτε Παράβλεψη για να απορρίψετε την κλήση και να τη στείλετε στο φωνητικό ταχυδρομείο. 4.Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές για να πραγματοποιήσετε άλλες ενέργειες: Αποστολή της κλήσης στο Φωνητικό ταχυδρομείο. Απάντηση με άμεσο μήνυμα αντί για ήχο. Ορισμός ως "Μην ενοχλείτε" για απόρριψη της κλήσης και αποφυγή άλλων κλήσεων. Για να ανακατευθύνετε μια κλήση σε διαφορετικό αριθμό, κάντε κλικ σε έναν αριθμό. 1.Στο παράθυρο συνομιλίας, αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί ατόμων και επιλέξτε Πρόσκληση περισσότερων ατόμων. 2.Επιλέξτε τα άτομα που θα προσκαλέσετε από το παράθυρο Πρόσκληση με το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου και κάντε κλικ στο κουμπί OK. 3.Οι νέοι προσκεκλημένοι λαμβάνουν μια αναδυόμενη πρόσκληση για συμμετοχή στην κλήση. Έναρξη κλήσης διάσκεψης 1.Επιλέξτε πολλές επαφές κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Ctrl και κάνοντας κλικ στα ονόματα. 2.Κάντε δεξί κλικ στην επιλογή και επιλέξτε Έναρξη κλήσης διάσκεψης. 3.Επιλέξτε τον τρόπο έναρξης της κλήσης διάσκεψης κάνοντας κλικ στην επιλογή Κλήση Lync ή σε έναν από τους αριθμούς. Προσθήκη ήχου σε συνομιλία με άμεσα μηνύματα Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου στο παράθυρο άμεσων μηνυμάτων και επιλέξτε έναν από τους αριθμούς. Οι επιλογές σας είναι εργασία, κινητό ή οικία (εάν είναι δημοσιευμένα) για την επαφή σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Νέος αριθμός και να πληκτρολογήσετε έναν αριθμό για κλήση. Πρόσκληση περισσότερων ατόμων σε κλήση