Πρακτική Άσκηση Για τους αποφοίτους Ι.Ε.Κ. Βλαχοπούλου Μαρία Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας ΠΕ06 MEd Educational Management.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Γραφείο Διασύνδεσης- Υποτροφίες, Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών»
Advertisements

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ( ) TOΥ ΠANEΠIΣTHMIOY KΡHTHΣ Συνεδριακή Διημερίδα: “Ανταγωνιστικότητα & Επιστημονικό Δυναμικό” 6-7 Οκτωβρίου 2005.
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
Το Υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ (Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς ), προκήρυξε πρόγραμμα με στόχο την ένταξη των νέων στην αγορά.
Η ΔΕΣΜΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Αναπτυξιακά προγράμματα
Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΕΡΙΔΑ 20/1/2011.
Μεταπτυχιακές Σπουδές
Η πρόκληση της ευρυζωνικότητας και οι δημόσιες υποδομές της Καθ. Σωκράτης Κ. Κάτσικας ΓΓ Επικοινωνιών Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Π.Τ.Δ.Ε.) του Α.Π.Θ.
1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών.
Μάρτιος 2011Τμήμα Λογιστικής Πρακτική άσκηση ΕΣΠΑ Με ποιο ποσό επιδοτείται: Για τον ιδιωτικό τομέα με 330€/μήνα πρακτικής άσκησης Για τον δημόσιο τομέα.
Ηλεκτρονικός-Μηχανικός(Η/Υ)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΑ Ι.Ε.Κ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΕΣΥΠ ΔΡΑΜΑΣ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εξωτερική Αξιολόγηση – ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗ.
Εφαρμογή του νόμου 4262/2014.  Η μεταρρύθμιση απλοποιεί τις διαδικασίες αδειοδότησης  Με την Υπουργική Απόφαση του ΥΠΑΑΝ: ◦ Καταργούνται άδειες που.
Λειτουργία ιστοσελίδας και Βάσης Δεδομένων Αποφοίτων του Ι.Ε.Κ. Περιστερίου Ματθέ Παναγιώτα-Ισμήνη Καθηγήτρια Πληροφορικής ΠΕ19 M.Sc. Προηγμένα Συστήματα.
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Το προφιλ του αποφοιτου του τομεα διοικησησ και οικονομικων υπηρεσιων
Διακρίσεις Δικαίου Έννομη τάξη= όλοι οι κανόνες δικαίου
Επαγγελματικά Δικαιώματα και Πρακτική Άσκηση Αποφοίτων Νοσηλευτικής Τραυματολογίας του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Χαλκιδικής 2013 Α Ι.Ε.Κ. Χαλκιδικής Τηλέφωνο :
Αρχές Δικαίου Επιχειρήσεων Διάλεξη 9η
Τι είναι το Erasmus+ Το ERASMUS+ είναι το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, που στοχεύει.
Αρχές Δικαίου Επιχειρήσεων Διάλεξη 7 η Νικόλαος Καρανάσιος Προσλήψεις.
Πιστοποίηση Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ.
ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Μετά από συνεχή απασχόληση τουλάχιστον 12 μηνών
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ομιλητής : Αθανάσιος Πάπιστας.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η πρόκληση για την Επαγγελματική Κατάρτιση
ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013.
ΟΕΕΚ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Λένα Κυριάκου Εργασιακή Ψυχολόγος – Σύμβουλος Σταδιοδρομίας 12/02/2008
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ
Σπου… ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!. Επιστολή της Ιδρυματικής Υπεύθυνης Οι οδηγίες αυτές συντάχθηκαν για να σας δώσουν τις βασικό πλαίσιο για να ξεκινήσετε την ΠΑ με.
«Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών» ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ Ανιχνεύω, Γνωρίζω, Αγαπώ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΆΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Επιστημονικά Υπεύθυνος Έργου Γεώργιος Συλαίος Επίκουρος Καθηγητής Κιμμέρια.
Πρακτική Άσκηση Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Απολογισμός Τμηματικά Υπεύθυνος: Αν. Καθηγητής Γ. Μαρνέλλος Διαχείριση: Κ. Βαφειάδης Ημερίδα Απολογισμού.
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ιδρυματικός Υπεύθυνος: Βιδάλης Λ. Κοσμάς Υποέργο 01: Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΤΕΙ Μεσολογγίου Υποέργο 02: Κεντρικές.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Γιάννης Δ. Καραντζής τ. Επίκουρος Καθηγητής ΠΤΔΕ Μάιος 2016.
ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Υπουργείο Υγείας Αθήνα Δεκέμβριος 2013 Στρατηγική Τομέα Υγείας : Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Συνάντηση Πρακτικής Άσκησης 1/6/2016 Τμηματικά Υπεύθυνος: Αν. Καθηγητής Γ. Μαρνέλλος Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Τμήματος.
Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού.
Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Εαρινό Εξάμηνο
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΣΠΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Ευρωπαϊκό Πρότυπο Σήμανσης Οικοτουρισμού (EETLS)
Συνάντηση Πρακτικής Άσκησης 31/10/2016
Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης
Περιγραφή Προγράμματος
Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα(ΑΕΙ)
Ημέρα Καριέρας Λάρισα, 25 Απριλίου 2012
Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Xειμερινό Εξάμηνο
Πρακτική Άσκηση Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Απολογισμός
Διοικητική Πρακτική 3ο μάθημα
Τμήμα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ.
Δ.Ι.Ε.Κ. ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ
Erasmus EMaTTech.
Πρακτική Άσκηση Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Απολογισμός
«ΗΜΕΡΙΔΑ» Περιφερειακh Ομaδα Δρaσεων Προληψησ (Π. Ο. Δ. Π
ΙΕΚ Βέροιας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ Σας ενημερώνουμε ότι η κατάθεση του φακέλου των δικαιολογητικών μαζί με την εκτυπωμένη υπογεγραμμένη.
Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Στρατηγική Τομέα Υγείας : Πρόγραμμα
‘Πρακτική Άσκηση’ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Πρακτική Άσκηση Για τους αποφοίτους Ι.Ε.Κ. Βλαχοπούλου Μαρία Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας ΠΕ06 MEd Educational Management

Η πρακτική άσκηση: Είναι προαιρετική. Διαρκεί ένα εξάμηνο. Γίνεται είτε πριν από τις Εξετάσεις Πιστοποίησης είτε μόνο αν δοθεί το ένα μέρος της Πιστοποίησης.

Πραγματοποιείται: Στο Δημόσιο. Σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου. Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Ο εργοδότης μπορεί να εντοπιστεί από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο αλλά και από τον υπεύθυνο της πρακτικής άσκησης του Δ.Ι.Ε.Κ. Ο εργοδότης μπορεί να εντοπιστεί από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο αλλά και από τον υπεύθυνο της πρακτικής άσκησης του Δ.Ι.Ε.Κ.

Η Πρακτική Άσκηση συμβάλλει στη βελτίωση και συμπλήρωση της κατάρτισης.

Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ

Η ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 1Η Η 15Η ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ι.Ε.Κ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΟΥ.

Με την ολοκλήρωση του φακέλου των δικαιολογητικών του ο υποψήφιος ασκούμενος παραλαμβάνει : Την έγκριση έναρξης της Πρακτικής Άσκησης. Το βιβλίο Πρακτικής Άσκησης.

Κατά τη διάρκειά της οι ασκούμενοι: Δεν καταβάλλουν δίδακτρα ή τέλη εγγραφής ή παντός είδους άλλες εισφορές προς τα Ι.Ε.Κ. ή τον Ο.Ε.Ε.Κ. Ασφαλίζονται στο Ι.Κ.Α. από το Ι.Ε.Κ. για την περίπτωση ατυχήματος στο χώρο εργασίας. Έχουν την υποχρέωση να επισκέπτονται το εποπτεύον Ι.Ε.Κ. μία φορά το μήνα και να ενημερώνουν για την πρόοδό τους και τη συνέχιση της π.α.

Μετά την ολοκλήρωση της Πρακτικής Άσκησης ο ασκούμενος: Προσκομίζει βεβαίωση εργοδότη για την ολοκλήρωση της Πρακτικής Άσκησης & το Βιβλίο Πρακτικής Άσκησης συμπληρωμένο & υπογεγραμμένο από τον εργοδότη. Παραλαμβάνει Βεβαίωση Προϋπηρεσίας.

Η Πρακτική Άσκηση των αποφοίτων Δ.Ι.Ε.Κ. μπορεί να επιδοτηθεί. Το σημερινό ποσόν της επιδότησης ανέρχεται στα 800 ευρώ.

Για την επιλογή των επιδοτούμενων συνεκτιμώνται: Η οικονομική κατάσταση των ασκούμενων. Η οικογενειακή τους κατάσταση. Η επίδοσή τους κατά τη διάρκεια της κατάρτισής τους. Ο τόπος μόνιμης κατοικίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε: Στο τμήμα πρακτικής άσκησης του Δ.Ι.Ε.Κ. Περιστερίου. Στον Ο.Ε.Ε.Κ.