Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τα μέσα που χρειάζονται για την επιτυχημένη ένταξη νέων υπαλλήλων σε μια εταιρία.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 1.1 Τεχνικές δεξιότητες και προσόντα.
Advertisements

Εκπαίδευση Leonardo da Vinci. Παράμετροι που λαμβάνονται υπ’ όψη (1) • Η Παραγωγή ασφαλών τροφίμων είναι το αποτέλεσμα ομαδικών προσπαθειών αλλά και κοινωνικής.
Διαχείριση εργασιακού άγχους στην COMPUSMART Διαχείριση εργασιακού άγχους στην COMPUSMART Ινστιτούτο Εργασίας, Υγείας και Οργάνωσης (I-WHO) Πανεπιστήμιο.
Πρόληψη και Διαχείριση εργασιακού άγχους
ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΤΡΕΣ
Διαχείριση κινδύνων εργασιακού άγχους στο KEK INA IDEC Α.Ε. Πειραιάς, Ελλάδα gr.
H ΕΤΑΙΡΙΑ & Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ
Ο παράγων «Άνθρωπος» κινητήριος Μοχλός στην ανάπτυξη των σύγχρονων εφοδιαστικών αλυσίδων Ηλίας Σιαμαήλας Προϊστάμενος Διαχείρισης Αποθηκών & Αποθεμάτων.
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ενημερωτική Εκδήλωση στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου: «Τοπικό Σχέδιο Δήμου Ηλιούπολης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων» Ενημερωτική Ημερίδα Ωφελουμένων.
Ανάλυση & Περιγραφή Θέσεων Εργασίας
Φιλοθέη-Ψυχικό 2013 Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα
Ορθές Πρακτικές Διανομής Φαρμάκων
Η φιλοσοφία του Pro-Skills
Το Σχέδιο Μάρκετινγκ – Marketing Plan
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ:  Υπηρεσίες Κινητής Διακυβέρνησης  Αξιολόγηση Ποιότητας Υπηρεσιών μέσω Κινητών Συσκευών Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ● Η δράση της συμβουλευτικής περιλαμβάνει όλες εκείνες.
Συμμετοχή στο πρόγραμμα : «Η Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη ως πλαίσιο Εκπαίδευσης Νεοδιορισθέντων Εκπαιδευτικών: Ποιοτικοί Εκπαιδευτικοί για Ποιοτική.
Μονογραφίες Επαγγελμάτων
Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στη Δ.Ε.
Διαχείριση εργασιακού άγχους στην EDUCACONSULT M&J Consulting Παρντουμπίτσε, Δημοκρατία της Τσεχίας
Staff Appraisal/Αξιολόγηση Προσωπικού
ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι Άνθρωποι είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο κάθε Οργανισμού Η Ανάπτυξη του Προσωπικού μπορεί να γίνει με τρόπο ωφέλιμο και για τον Ίδιο.
ManLab1 Συστεμική θεώρηση του σχεδιασμού της εργασίας Οργανωσιακάστοιχεία Περιβαλλοντικάστοιχεία Στοιχείασυμπεριφοράς ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ Παραγωγική και ικανοποιητική.
Μελέτη Περιπτώσεων: UNIC-Services Ltd. UNIC-Services Ltd  Ιδρύθηκε το 1993 από την IT Saara Remes-Ulkunniemi  Η εταιρεία προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 (ηλεκτρονικό εμπόριο,θέματα ασφαλείας,εργασία,ατομικά στοιχεία) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:4/10/05 ΤΜΗΜΑ: Β7 Ρενταρή Αγγέλα Τούλια Ζωή Τρίγκα Αργυρούλα Τσορμπατζόγλου.
ΤΡΟΠΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 7.2 Τα βασικά στοιχεία των περιεχομένων της κατάρτισης.
ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 1.3 Εσωτερικά επαγγελματικά προφίλ και δεξιότητες.
Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής
«Τοπικό Σχέδιο Δήμου Ηλιούπολης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων» Ενημερωτική Ημερίδα Ωφελουμένων Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης.
Φάσεις της Διοίκησης Αμοιβών
ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 6.2 Προπαρασκευαστικές δραστηριότητες μετά την αναχώρηση.
Προγραμματισμός Ανθρώπίνου Δυναμικού
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ
Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΙ)
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.
Συμμετοχή των εργαζομένων στην διοίκηση των επιχειρήσεων
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Μιχάλης Μιχαλόπουλος Οικονομολόγος
Εποπτεία και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού
ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)
Διοίκηση Ανθρώπινων πόρων
Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση 1 Δεκεμβρίου 2014 Βλάσης.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ
Εκτίμηση της Απόδοσης των Οργανισμών Αθλητικής Αναψυχής
Διοίκηση Ανθρώπινων πόρων
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΙΟΣ ΤΕΦΑΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
Προτάσεις για την εξειδίκευση της διάστασης της αναπηρίας κατά την εφαρμογή του Ε.Π. - Περιφερειακή Στρατηγική για την Αναπηρία Εισηγητής: Λογαράς Δημήτρης,
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
Ανάπτυξη – Βελτίωση του Ανθρώπινου Δυναμικού
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. Βήματα ανάπτυξης εκπαιδευτικού προγράμματος στην κοινότητα Εντοπισμός μιας ειδικής για ένα πληθυσμό ανάγκης για μάθηση.
Advanced Secretarial Duties I. Σκοπός του μαθήματος: Να βοηθήσει τον σπουδαστή να αναπτύξει την ικανότητα να μπορεί να κατανοήσει τον ρόλο μιας ιδιωτικής.
► Karew Ure. The Psychology of Manufacturer (1835) ► Kίνημα βελτίωσης των συνθηκών ζωής στα εργοστάσια (στελέχη πρόνοιας) (welfare officers). Kύριος σκοπός.
ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ Άλκηστις Παπαϊωάννου Ph.D., M.Sc. Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 11
Αρχές Οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων , 1ο εξάμηνο
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Κατά τη διάρκεια της κρίσης
Ακαδημία Ταχυδρομικών Υπηρεσιών
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ
Στο Σχολείο μας, παράλληλα με τις εκπαιδευτικές διαδικασίες, λειτουργούν οι ακόλουθες Ομάδες: - Μουσική Ομάδα, - Θεατρική Ομάδα, - Κινηματογραφική.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΓΟΝΕΩΝ Γιαλυράκη Πόπη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας(Msc), Play Therapist Θεραπεύτρια ζευγαριών (ICEEFT), Εκπαιδεύτρια ομάδων γονέων(Gordon-Fillial)
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
Εθελοντισμός, κοινωνική δύναμη
Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Σχεδιασμός Προγραμματισμός στις Υπηρεσίες Υγείας
Ευρωπαϊκός Πυλώνας Κοινωνικών Δικαιωμάτων:
Γενική Εκτίμηση (άπαξ)
Οι Λειτουργίες του HRM Ερατώ Παρασχάκη
Ηλεκτρονική διεύθυνση:
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τα μέσα που χρειάζονται για την επιτυχημένη ένταξη νέων υπαλλήλων σε μια εταιρία. Σκοπός του είναι να γίνουν οι υπάλληλοι όσο πιο αποδοτικοί γίνεται και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι ο καλύτερος τρόπος γνωριμίας του νέου υπαλλήλου με τον χώρο εργασίας του, τα καθήκοντα αλλά και τους συναδέλφους του.

Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία Κάποια στοιχεία που περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα ένταξης είναι: Πληροφορίες για την εταιρία: α) Περίγραμμα δομής της εταιρίας, την οργάνωση, τα προϊόντα και τις αγορές. Χρήσιμο θα ήταν η παροχή σχεδίου της εταιρίας. β) Τις κύριες γραμμές επικοινωνίας της εταιρίας, καθώς και διευθετήσεις για διαβουλεύσεις, παράπονα και συμμετοχή σε συντεχνίες,

Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία γ) κανονισμοί υγείας και ασφάλειας, δ) μέτρα ασφάλειας, ε) κοινωνικές παροχές και στ) ξενάγηση στους χώρους της εταιρίας. Οι νέοι υπάλληλοι πρέπει να γνωρίζουν σημαντικά σημεία ασφάλειας όπως έξοδοι κινδύνου, συναγερμοί για φωτιά, πυροσβεστήρες κλπ.

Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία Ατομικές πληροφορίες: α) Οι νέοι υπάλληλοι πρέπει να πληροφορούνται για τις συνθήκες εργασίας, τους μισθούς, τις συντάξεις, τα ωράρια εργασίας, τις άδειες κλπ. β) Προοπτικές εξέλιξης καριέρας: Προσφορά προγραμμάτων εκπαίδευσης και ευκαιρία για περαιτέρω μόρφωση που θα βοηθήσει την καριέρα τους,

Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία γ) εκπαίδευση σχετικά με την θέση εργασίας και συστάσεις των νέων υπαλλήλων στους υφιστάμενους υπάλληλους της εταιρίας και δ) εκπαίδευση στον εξοπλισμό του γραφείου όπως τηλέφωνο, fax, φωτοτυπική μηχανή κλπ.

Training/Εκπαίδευση Ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλει για την επιτυχή πορεία μίας εταιρίας είναι η εκπαίδευση του προσωπικού. Χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση, οι υπάλληλοι δεν θα είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν στις διάφορες ευθύνες και αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό τους χώρο.

Training/Εκπαίδευση Η εκπαίδευση, είτε γίνεται εντός της εταιρίας είτε εκτός, έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: Βελτίωση του επιπέδου εργασίας το οποίο οδηγεί σε καλύτερη ποιότητα εργασίας, καλύτερο αποτέλεσμα και στην μείωση του απαραίτητου χρόνου. Αναπτέρωση του ηθικού των εργαζομένων από την αποτελεσματική τους προσφορά στον χώρο εργασίας. Το γραμματειακό προσωπικό μπορεί να αναλάβει καθήκοντα που δεν μπορούσε πριν την εκπαίδευση λόγω αναγκαίας εξειδίκευσης και δυσκολίας.

Training/Εκπαίδευση Οι αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες δίνουν στο προσωπικό κίνητρα για να αποδείξουν την αξία τους. Βελτίωση στις κοινωνικές σχέσεις. Ερώτηση: Θεωρείτε σημαντική την εκπαίδευση μιας γραμματέως; Σε ποιους τομείς πρέπει να εκπαιδευτεί και πώς θα ωφελήσει η εκπαίδευση την ίδια αλλά και την εταιρία;

Training Programme/Πρόγραμμα εκπαίδευσης Υπάρχουν κάποια στάδια για την οργάνωσης ενός προγράμματος εκπαίδευσης των υπαλλήλων μίας εταιρίας. Αυτά τα στάδια είναι: Εντοπισμός αναγκών εκπαίδευσης μέσω απόψεων των εργαζομένων. Μπορεί να εντοπιστεί και μέσω αξιολόγησης του προσωπικού. Καθορισμός μεθόδων που θα ακολουθηθούν καθώς και στόχος του προγράμματος εκπαίδευσης σε σχέση με τις ανάγκες και ικανότητες του προσωπικού. Σχεδιασμός και οργάνωση ενός κατάλληλου προγράμματος εκπαίδευσης το οποίο θα ικανοποιεί τις ανάγκες των υπαλλήλων και της εταιρίας.

Training Programme/Πρόγραμμα εκπαίδευσης Παρακολούθηση της επιτυχίας του προγράμματος από απόψεις των εκπαιδευόμενων υπάλληλων. Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του προγράμματος εκπαίδευσης. Τροποποίηση των προγραμμάτων εκπαίδευσης που θα γίνουν στο μέλλον με βάση την αξιολόγηση τους. Μετά την λήξη του προγράμματος, να δοθεί ευκαιρία στους εργαζόμενους να εφαρμόσουν και να ενισχύσουν τις τεχνικές και γνώσεις που απέκτησαν από το πρόγραμμα, στον χώρο εργασίας τους, το συντομότερο δυνατόν.