Dian Fossey και γοριλες ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΥΡΤΣΙΔΟΥ. Dian Fossey Dian Fossey γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, το 1932. Ισχυρό ενδιαφέρον της σε ζώα οδήγησε.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
 XΡΗΣΤΟΣ Ο Χρήστος σπουδάζει μακριά απτο σπίτι του,στη Σύρο.Είναι ένας συνειδιτοποιημένος φοιτητής με οικολογικές αναζητήσεις.Παρά τη μέτρια οικονομική.
Advertisements

To χρυσό τσακάλι.
Ο ΤΡΙΧΩΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΡΟΥΖΟΥ.
Αλεξία -Ιωάννα -Γιώργος Ε2’ ΤΑΞΗ 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο
ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΜΠΟΥΖΗ
ΤΙΓΡΗΣ Το μεγαλύτερο αιλουροειδές του πλανήτη μας.Το μήκος του φτάνει τα 3 μέτρα και το βάρος του τα 300 κιλά. Έχει το χαρακτηριστικό  κιτρινοκόκκινο τρίχωμα.
Το δελτιο καιρου.
Ο Μυστικός Κήπος F. H. Burnett Μάριος Σταύρου Α2.
Βαγγέλης Νικολαΐδης.
Tα χρoνια του Περικλh.
Σοφία Σαββοπούλου, Φωτεινή Σωτηροπούλου, Παύλος Σινιγάλιας
This show was edited by Mike:
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. Παρατηρήσεις Δείγμα 10 φοιτητών – Καταγραφή για 19 εβδομάδες 5 κύριες κατηγορίες (22 υποκατηγορίες): - Υπνος.
Η ΑΡΚΟΥΔΑ Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν δυο είδη αρκούδων που είναι υπό εξαφάνιση. Aυτά είναι:Η πολική αρκούδα και η καφέ αρκούδα.
22 πράγματα που πρέπει να μάθεις πριν εγκαταλείψεις το μάταιο αυτό κόσμο…
Μικροί μας φίλοι, Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είναι μια υπηρεσία που φροντίζει για την ασφάλειά σας σε περίπτωση που συμβαίνει μια καταστροφή.
Dr. HAMILTON NAKI Ο «ΛΑΘΡΑΙΟΣ» ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Ο «ΛΑΘΡΑΙΟΣ» ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ.
54ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ E1
Διονύσης Νίκος Βασίλης
Το ποτάμι τρέχει να συναντήσει τη θάλασσα
Καταγραφή θνησιμότητας το έτος 2008 δεν καταγράφηκαν νεκρά ζώα στην περιοχή μελέτης ένα από τα νεογέννητα,παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια 2 επισκέψεων στην.
(Παλιά εποχή της πέτρας)
“Ο λύκος των παραμυθιών και ο λύκος της φύσης ”
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΝΟΡΩΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΝΟΡΩΝ.
Απίστευτο και όμως αληθινό
ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ Κ΄ ΚΑΛΛΙΟΠΗ.
Σάββας ,Μάριος , Γιώργος, Κώστας
Sir Robert Geoffrey Edwards Νόμπελ Ιατρικής ή Φυσιολογίας 2010 Χρήστος Φαλιάκος Α4.
ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΖΩΑ.
Χρυσό τσακάλι Το χρυσό τσακάλι (Canis aureus - Κύων ο χρυσός) ένα από τα τρία είδη τσακαλιού που απαντώνται , είναι ένα μεσαίο θηλαστικό που ανήκει στην.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ
ΝΟΜΠΕΛ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ronald Ross 1902 Niels Ryberg Finsen 1903.
To Κυπριακό Αγρινό Το αγρινό είναι το πιο μεγάλο ζώο της κυπριακής πανίδας. Είναι είδος αγριοπρόβατου και βρίσκεται μόνο στην Κύπρο. Τα αγρινά είναι δειλά.
ΛΥΚΟΣ.
Αίγυπτος Πηνελόπη Νεοκλέους.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ + ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Δ΄2
Λέξη κλειδί : οίκος. … … Οικόπεδο έκταση γης, συνήθ. μικρή, που βρίσκεται μέσα ή κοντά σε πόλη ή χωριό και είναι κατάλληλη για οικοδόμηση κτιρίου.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗ Δ ’2.
Το Γιγαντιαίο Πάντα Το Πάντα είναι ένα ζώο το οποίο είναι ένα από τα πιο γνωστά είδη υπό εξαφάνιση.
ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΑΖΜΑΝΙΑΣ.
Λευκή Τίγρης.
ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Δάφνη +Ηλίας.
ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Γ 2 ΤΑΞΗ.
ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Στάθης και Γιώργος.
ΜΑΡΑ ΜΕΛΙΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.
Σέβομαι το περιβάλλον 1.φυτά 2.ζώα Στόχος: να υιοθετήσουν στάσεις και συμπεριφορές που δείχνουν σεβασμό στο περιβάλλον, στη φύση και στα πλάσματα της φύσης.
 Η καμηλοπάρδαλη είναι το ψηλότερο ζώο στον κόσμο. Ανήκει στην τάξη των Αρτιοδάκτυλων στο οποίο ανήκει ένα μόνο είδος, η κοινή Καμηλοπάρδαλις. Το εν.
ΕΛΑΦΙ Κέλλυ Κυριακή Δ’2. Ελάφι Το ελάφι εξαπλώνεται σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη, τη Β.Αφρική τις περισσότερες οροσειρές της Ασίας,τη Σιβηρία,την Άπω.
Οι πεινασμένοι λύκοι ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΗΧΟ. ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ Σ’ ένα όμορφο χωριό λοι ζούσαν καλά και αγαπημένα. Τα παιδιά έπαιζαν και οι μεγάλοι ήταν στις.
Σονίλα Τζεχαλίου Άνδεις. ΜΑΘΗΜΑ: ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ A3 Σχολικό έτος: Καθηγητής: Κατσοπρινάκης Σταύρος.
Φροντιστηριακό μάθημα Κοινωνικής Κλινικής Ψυχολογίας Μιχαλίτση Λίνα
Τα θαλασσινά ζώα Ευτυχία!!!. Τα δελφίνια είναι πολύ καλά. Είναι πολύ επιδέξια κολυμπούν πολύ γρήγορα αλλά οι καρχαρίες θέλουν να τα φάνε για γεύμα αυτά.
«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία.
Θηλαστικά που δεν γεννούν μικρά
Ζώα της Ζούγκλας! Τα Ζώα είναι πολυκύτταροι, ευκαρυωτικοί οργανισμοί που αποτελούν το βασίλειο των Ζώων. Ο σωματότυπός τους σταθεροποιείται όταν αναπτύσσονται,
Εργασία Σχ έτος: Λίλα -Ελένη
Η ζωή στα τροπικά δάση Δημιουργία: Ζάρκος Δημήτριος Μίσσιου Γεωργία
ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΝΡΘΩΠΟΥ.
Η ζωή στα τροπικά δάση
ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ
ΓΕΩΡΓΙΑ & ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤ2 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Τα Πάντα Για Τα Πάντα Το Πάντα ζει στα βουνά της Κίνας, μέσα σε δάση με υψόμετρο από ως μέτρα. Δεν κατεβαίνει πιο χαμηλά γιατί συναντά ανθρώπους.
Ζώα υπό εξαφάνιση Περιεχόμενα: 1)Πρόλογος 2)Πάντα 3)Λεοπάρδαλη Αμούρ
Εξαμηνιαία εργασία στο μάθημα “Εισαγωγή στην χρήση Η/Υ”'
Τα αφρικανικά θρησκεύματα
Η φύση είναι το σπίτι μας
Η TITANOMAXIA ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΓΗ.
Εργασία στην Γεωγραφία
Ένα ανοιξιάτικο πρωινό ένας λαγός είχε βγει έξω από την φωλιά του και έτρωγε φρέσκο χορταράκι. Καθώς έτρωγε, είδε μια χελώνα να περνάει λίγο πιο μακριά.
Γεωγραφία Γ΄ Ενότητα.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Dian Fossey και γοριλες ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΥΡΤΣΙΔΟΥ

Dian Fossey Dian Fossey γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, το Ισχυρό ενδιαφέρον της σε ζώα οδήγησε να εισέλθουν κολέγιο ως προ-φοιτητής κτηνιατρικής. Ωστόσο, αυτή σύντομα να αλλάξει εργοθεραπεία και έλαβε το πτυχίο της από το San Jose State College. Dian Fossey έκανε το πρώτο ταξίδι της στην Αφρική το Ενώ εκεί, συνάντησε ο Δρ Louis Leakey στο διάσημο αρχαιολογικό χώρο του φαράγγι Ολντουβάι. Υπό την αιγίδα του Δρ Leakey, Dian Fossey επέστρεψε στην Αφρική, το Δεκέμβριο του 1966, να ξεκινήσει μια μακροχρόνια μελέτη των γορίλες βουνό. Έχει συσταθεί αρχικά στρατόπεδο στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (τότε Ζαΐρ), αλλά λόγω των πολιτικών ανακατατάξεων μετακόμισε στη Ρουάντα το Στις 24 Σεπτεμβρίου 1967, Dian Fossey ιδρύθηκε το Karisoke ™ Ερευνητικό Κέντρο, μεταξύ Mt.Karisimbi και Mt. Visoke. Το όνομα "Karisoke" προέρχεται από τη συγχώνευση των ονομάτων των δύο ηφαίστεια

Dian Fossey ήταν ο πρώτος που συνηθίζω γορίλες αγγίξει το χέρι Στόχους Dian Fossey ήταν να μελετήσει την οικολογία γορίλα, τη δημογραφία και την κοινωνική οργάνωση. Βρήκε ότι, προκειμένου να επιτύχει αυτούς τους στόχους, που απαιτούνται για την αναγνώριση μεμονωμένων γορίλες. Αυτό προϋποθέτει ότι οι γορίλες συνηθίσει να (ή να συνηθίσει) την παρουσία της, έτσι ώστε αυτή να φτάσει αρκετά κοντά για να τους πει χώρια. Με μίμηση συμπεριφορές γορίλα και φωνήσεις, Fossey άρχισε να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους, και το 1970 ένα ενήλικο αρσενικό γορίλλας είχε το όνομα Φιστίκια φτάσει έξω για να της.

Γοριλες Λίγα ζώα έχουν πυροδοτήσει τη φαντασία του ανθρώπου όσο και του γορίλλα, το μεγαλύτερο από τα πρωτεύοντα θηλαστικά που ζουν. Οι περισσότεροι γορίλες ζουν σε δυσπρόσιτες περιοχές σε διάφορα πυκνά δάση στην τροπική Αφρική, και ένα υποείδος, το βουνό γορίλα ( Gorilla beringei beringei ), δεν ήταν ακόμη γνωστά στην επιστήμη μέχρι το Το βουνό γορίλλας έχει στιβαρή κατασκευή με μεγάλη, μυϊκή όπλων, ένα τεράστιο στήθος, και ευρεία χέρια και τα πόδια. Είναι ο αγώνας της hairiest γορίλες? Μακράς, παχιά μαύρα μαλλιά μονώνει από το κρύο του που ζουν σε μεγάλα υψόμετρα Αν και δυνατός και ισχυρός, γορίλες είναι γενικά ήπια και ντροπαλός. Ζουν σε ομάδες των 2-40 ατόμων, κατά μέσο όρο περίπου 11. Οι ομάδες με επικεφαλής έναν κυρίαρχο αρσενικό, η Silverback, που ονομάστηκε για τα ασημί γκρι τρίχες που μεγαλώνουν όταν ωριμάζει το αρσενικό. Η Silverback χρησιμεύει ως επικεφαλής αρχηγός και προστάτης της ομάδας, στον οποίο όλα τα μέλη της ομάδας να αναβάλει. Αυτός αποφασίζει πότε και πού για να τραφούν, ξεκούραση και ύπνο, διαιτητεύει διαφορών μεταξύ των μελών της οικογένειάς του και τους προστατεύει από αντίπαλο Silverbacks ή ανθρώπινη αρπακτικά.

_embedded&v=3p8GG90zWNw

ΤΕΛΟΣ