Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα Πάντα Για Τα Πάντα Το Πάντα ζει στα βουνά της Κίνας, μέσα σε δάση με υψόμετρο από 1.200 ως 3.400 μέτρα. Δεν κατεβαίνει πιο χαμηλά γιατί συναντά ανθρώπους.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα Πάντα Για Τα Πάντα Το Πάντα ζει στα βουνά της Κίνας, μέσα σε δάση με υψόμετρο από 1.200 ως 3.400 μέτρα. Δεν κατεβαίνει πιο χαμηλά γιατί συναντά ανθρώπους."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τα Πάντα Για Τα Πάντα Το Πάντα ζει στα βουνά της Κίνας, μέσα σε δάση με υψόμετρο από ως μέτρα. Δεν κατεβαίνει πιο χαμηλά γιατί συναντά ανθρώπους και τους φοβάται. Προτιμά να ζει κρυμμένο στα ψηλά πεύκα, τις οξιές και τα πυκνά μπαμπού.

2 Η Διατροφή τον Πάντα Τα πάντα αναμειγνύουν διαφορετικές τροφές ώστε να παίρνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τρώγοντας διαφορετικά είδη μπαμπού και διαφορετικά τμήματα του φυτού ανάλογα με την εποχή και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν

3 ΓΕΝΝΗΣΗ Τα θηλυκά Γιγάντια πάντα γεννάνε Όταν γεννιέται, το μωρό Γιγάντιο Πάντα είναι τυφλό και ζυγίζει μόλις γραμμάρια, δηλαδή όσο ένα κινητό τηλέφωνο

4 Τα κόκκινα πάντα Το Κόκκινο πάντα (Ailurus fulgens) είναι ένα μικρό δενδρόβιο θηλαστικό που ζει στα ανατολικά Ιμαλάια και στη νοτιοδυτική Κίνα. Ο άγριος πληθυσμός του εκτιμάται σε λιγότερο από ώριμα άτομα. Ο πληθυσμός συνεχίζει να μειώνεται και απειλείται προς εξαφάνιση από την λαθροθηρία, για αυτό τον λόγο τα κόκκινα πάντα προστατεύονται από την εθνική νομοθεσία. Το κόκκινο πάντα είναι μεγαλύτερο από μια γάτα.

5 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το γιγαντιαίο πάντα έχει ασπρόμαυρο τρίχωμα. Τα ενήλικα πάντα έχουν μήκος που κυμαίνεται από 1,5 έως 1,8 μ., συμπεριλαμβανομένης της ουράς (η οποία έχει μήκος περίπου 13 εκ.), και ύψος εκ. ως τους ώμους. Τα αρσενικά μπορεί να ζυγίζουν μέχρι και 160 κ. Τα θηλυκά (γενικώς 10-20% μικρότερα από τα αρσενικά) μπορεί να ζυγίζουν μόνο 75 κ., αλλά μπορεί να φτάσουν επίσης τα 125 κ. Το μέσο βάρος ενός ενήλικα είναι κ.

6 ΜΥΡΤΩ-ΣΤΕΛΛΑ Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε. Ελπίζουμε να μάθατε αρκετά πράγματα για τα ΠΑΝΤΑ!!!


Κατέβασμα ppt "Τα Πάντα Για Τα Πάντα Το Πάντα ζει στα βουνά της Κίνας, μέσα σε δάση με υψόμετρο από 1.200 ως 3.400 μέτρα. Δεν κατεβαίνει πιο χαμηλά γιατί συναντά ανθρώπους."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google