Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Λέξη κλειδί : οίκος. … … Οικόπεδο έκταση γης, συνήθ. μικρή, που βρίσκεται μέσα ή κοντά σε πόλη ή χωριό και είναι κατάλληλη για οικοδόμηση κτιρίου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Λέξη κλειδί : οίκος. … … Οικόπεδο έκταση γης, συνήθ. μικρή, που βρίσκεται μέσα ή κοντά σε πόλη ή χωριό και είναι κατάλληλη για οικοδόμηση κτιρίου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Λέξη κλειδί : οίκος

2 … … Οικόπεδο έκταση γης, συνήθ. μικρή, που βρίσκεται μέσα ή κοντά σε πόλη ή χωριό και είναι κατάλληλη για οικοδόμηση κτιρίου

3 .. Οικογένεια Μία ομάδα πολλών μελών (ανθρώπων) όπου κατοικούν μαζί και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον.

4 .. Οικοσύστημα Βασική οικολογική μονάδα που αποτελείται από το φυσικό περιβάλλον και τους οργανισμούς (ζώα, φυτά) που ζουν σε αυτό.

5 .. Οικότροφος Χαρακτηρισμός προσώπου που πληρώνοντας ορισμένο αντίτιμο ζει κοντά σε κπ., ο οποίος του παρέχει στέγη και συνήθ. τροφή.

6 .. Οικοσκευή Το σύνολο των κινητών αντικειμένων (έπιπλα, σκεύη κτλ.) που συνήθ. υπάρχουν σε κάθε σπίτι· νοικοκυριό.

7 .. Οικονομία Αυτό που προσπαθεί ο καθένας να κάνει για να καλύψει τις κοινωνικές και τις βιολογικές του ανάγκες αλλά ΠΟΤΕ δεν το καταφέρνει…

8 .. Οικολογία Η επιστήμη που μελετά το φυσικό περιβάλλον και τις αμοιβαίες σχέσεις του με τους ζωντανούς οργανισμούς δίνοντας έμφαση στην ισορροπία που πρέπει να έχουν οι σχέσεις αυτές.

9 .. Οικόσιτος (για ζώα ή πτηνά) που ζουν στα πλαίσια της ανθρώπινης κατοικίας.

10 .. Οικισμός Σπίτι

11 .. Οικονομικός Αυτός που κάνει οικονομία.(Δεν αγοράζει πολλά πράγματα)

12 .. Κάτοικος Αυτός που κατοικεί σε μια κατοικία/οικία/σπίτι.

13 OUPS!TIME OUT!


Κατέβασμα ppt "Λέξη κλειδί : οίκος. … … Οικόπεδο έκταση γης, συνήθ. μικρή, που βρίσκεται μέσα ή κοντά σε πόλη ή χωριό και είναι κατάλληλη για οικοδόμηση κτιρίου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google