Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Διονύσης Νίκος Βασίλης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Διονύσης Νίκος Βασίλης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Διονύσης Νίκος Βασίλης
Κατοικίδια ζώα Διονύσης Νίκος Βασίλης

2 ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ Γερμανικό σκυλί που προήλθε στα τέλη του περασμένου αιώνα από διαστάυρωση γερμανικού τσομπανόσκυλου , μαύρου τερριέ και γερμανικού πίντσερ . Το όνομά του το πήρε από τον Λουίς Ντόπερμαν , φύλακα στο επάγγελμα που το χρησιμοποίησε πρώτος στα καθήκοντά του. Είναι δυνατό και μαχητικό σκυλί. Χρηξσιμοποιείται από την αστυνομία και το στρατό.Το ύψος του φτάνει τα 70 εκατοστά και το βάρος του τα 34 κιλά.

3 Κουνέλι Το κουνέλι (αρχ. κόνικλος) είναι μικρό θηλαστικό της οικογένειας των λαγοειδών που ζουν σε πολλά σημεία του κόσμου. Υπάρχουν επτά διαφορετικά γένη στην οικογένεια. στα οποία ταξινομούνται τα κουνέλια, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Λαγού (αγριοκούνελο -του Συλβίλαγου (γένος Sylvilagus; 13 είδη), και του Λαγού Amami ένα είδος υπό εξαφάνιση στο Amami Oshima, Ιαπωνία). Υπάρχουν πολλά ακόμα είδη κουνελιών, τα οποία, μαζί με το Συλβίλαγο, το πίκα (pika, λαγόμορφο θηλαστικό της Ασίας) και το λαγό σχηματίζουν την τάξη Γενικά, τα κουνέλια ζουν για περίπου 4-10 έτη. Έχουν μήκος σώματος από εκατ. του μέτρου, κοντή ουρά, τρίχες δέρματος παχιές με διάφορα χρώματα, που ποικίλουν ανάλογα με τη φυλή, αυτιά μακρυά και πόδια με νύχια.

4 Χρυσόψαρα Το χρυσόψαρο (Carassius auratus auratus - Καράσσιος ο χρυσόχρους ο χρυσόχρους 1758)) ή αλλιώς και Goldfish ανήκει στην οικογένεια Κυπρινίδες (Cyprinidae), την υποοικογένεια Κυπρινίναι (Cyprininae), το γένος Καράσσιος (Carassius), το είδος Carassius auratus (Καράσσιος ο χρυσόχρους) και το υποείδος Carassius auratus auratus (Καράσσιος ο χρυσόχρους ο χρυσόχρους). Σύμφωνα με παρατηρήσεις η καταγωγή του Χρυσόψαρου ήταν από την Κίνα.

5 κόμπρες

6 Αρκούδες Οι Αρκούδες είναι τα θηλαστικά της οικογένειας των Αρκτιδών (Ursidae) — από το αρχαίο ελληνικό άρκτος, και το λατινικό ursus αντίστοιχα. Οι αστερισμοί Μικρή Άρκτος και Μεγάλη Άρκτος πήραν το όνομά τους επειδή το σχήμα τους θυμίζει το σώμα μιας αρκούδας.


Κατέβασμα ppt "Διονύσης Νίκος Βασίλης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google