Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καταγραφή θνησιμότητας το έτος 2008 δεν καταγράφηκαν νεκρά ζώα στην περιοχή μελέτης ένα από τα νεογέννητα,παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια 2 επισκέψεων στην.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καταγραφή θνησιμότητας το έτος 2008 δεν καταγράφηκαν νεκρά ζώα στην περιοχή μελέτης ένα από τα νεογέννητα,παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια 2 επισκέψεων στην."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Καταγραφή θνησιμότητας το έτος 2008 δεν καταγράφηκαν νεκρά ζώα στην περιοχή μελέτης ένα από τα νεογέννητα,παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια 2 επισκέψεων στην περιοχή να είναι αρκετά αδύνατο και να μην έχει φτάσει το προβλεπόμενο βάρος με τα αντίστοιχα νεογέννητα της ηλικίας του. Καθώς το ζώο είχε φθάσει σε ηλικία μεγαλύτερη των δυο μηνών και είχε αρχίσει πλέον να κινείται εκτός του καταφυγίου που είχε γεννηθεί δεν έγινε δυνατή η παραπέρα παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας του αφού ήταν πλέον πολύ δύσκολο να εντοπιστεί από τους ερευνητές.

2 3.Συμπεριφορά του είδους Θηλασμός νεογέννητων φωκών

3 Αλληλεπιδράσεις μεταξύ διαφορετικών ατόμων του είδους καταγράφηκαν σε 9 περιπτώσεις. 7 από αυτές αφορούσαν επιθετικές συμπεριφορές και 2 συμπεριφορές «παιχνιδιού» μεταξύ νεογέννητων φωκών


Κατέβασμα ppt "Καταγραφή θνησιμότητας το έτος 2008 δεν καταγράφηκαν νεκρά ζώα στην περιοχή μελέτης ένα από τα νεογέννητα,παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια 2 επισκέψεων στην."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google