Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Αθήνα, 1 Οκτωβρίου 2010 Δρ. Σ.Κολυβά Διεύθυνση Διεθνούς Ε&Τ Συνεργασίας Τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα δικτύου Comenius που συνδέει όσους χρησιμοποιούν υλικά μελέτης του χώρου και γεω-πληροφορίες στο σχολείο.
Advertisements

European Career of Researchers- E*CARE project Ελισάβετ Κοκόζηλα ΕΚΕΤΑ 11 η Συνάντηση του Ελληνικού Δικτύου Κέντρων Κινητικότητας Ερευνητών, 11 Δεκεμβρίου.
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 Διαμόρφωση στρατηγικού πλαισίου Έρευνας Τεχνολογικής Ανάπτυξης και.
Παρουσίαση του Γραφείου Υποστήριξης του Συμφώνου των Δημάρχων του Τ.Ε.Ε. Γεώργιος Ζαμπατής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Επιστημονικής & Αναπτυξιακής Δραστηριότητας.
Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα "Ορίζοντας 2020“
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
Θέσεις και Δράσεις του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για την Έρευνα και την Τεχνολογία Καθ. ΕΜΠ Α. Μοροπούλου ΔΕ ΤΕΕ - Υπεύθυνη Τομέα Έρευνας&Τεχνολογίας.
Υποδομές Ανοικτής Πρόσβασης: Το μέλλον της επιστημονικής επικοινωνίας, ΕΚΤ, Αθήνα, Δεκεμβρίου 2008 Πρωτοβουλίες Ανοικτής Πρόσβασης στη Βιβλιοθήκη.
Ελληνική Βιομηχανία: Προς την Οικονομία της Γνώσης 4/7/2006 Δίκτυα συνεργασιών επιχειρήσεων με ερευνητικούς φορείς: Προσδιοριστικοί παράγοντες συμμετοχής.
Ερευνητικό Δυναμικό Περιφέρειες της Γνώσης Ειδικό Πρόγραμμα “Ικανότητες” Γεωργία Τζένου – Μαρία Κουτροκόη Χανιά, 21 Σεπτεμβρίου 2007 Εθνικό Σημείο Επαφής.
Ελληνικός Ερευνητικός Χώρος: δείκτες και επιδόσεις • Ελληνικές Επιστημονικές Δημοσιεύσεις • Ερευνητική Δραστηριότητα 16 Φεβρουαρίου 2012 | Αθήνα Το Ελληνικό.
Δεκέμβριος 2006 Ειδική Υπηρεσία Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Μονάδα Οργάνωσης & Διαχείρισης ΚΠΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.
7η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2000 – η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
Το έργο «Εθνικό Πληροφοριακό Σύστημα Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΠΣΕ+Τ) - Γ' ΦΑΣΗ "Αποθετήρια και Επιστημονικά Ηλεκτρονικά Περιοδικά Ανοικτής Πρόσβασης"»
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αναπτυξιακό Συνέδριο Ηπείρου 24/6/2005.
Ελληνικές Βιβλιοθήκες Συνολική Παρουσίαση Θέσεων Ομάδα Εργασίας Δημοσίων Βιβλιοθηκών Ιανουάριος 2011.
Υπηρεσία Έρευνας και Διεθνών Σχέσεων • Πρόγραμμα Δια βίου μάθησης • ERASMUS MUNDUS • TEMPUS Ευρωπαϊκά Προγράμματα για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό και.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΕΠΥ Α.Ε., 72 ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004 Νικόλαος Π.
Χαλκιδική 8/9 Ιουλίου 2006 Κ. Κοκκινοπλίτης Συντονιστής Οργανωτικής Γραμματείας Σχεδιασμού & Κατάρτισης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού ΠΡΟΤΥΠΑ.
Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα - Αξιοποίηση της Έρευνας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Στόχοι, μεθοδολογία, διαδικασίες Μιχάλης Μεταξάς Innovatia ΕΠΕ, Σύμβουλος Διαχείρισης Έργου.
Μονάδα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Πατρών Παρουσίαση Β. Κόμης & Γ. Γαροφαλάκης Ομάδα Εργασίας Αβούρης Ν., Γαροφαλάκης, Γ.,
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Ιωάννινα, Ιούνιος 2004 Μ. Κουτροκόη Πρόσβαση στη γνώση.
Ημερίδα για το 7ο Π.Π. Ε&ΤΑ της ΕΕ ( ), 22 /09/2006 – Θεσ/νίκη Συμμετοχή & Αξιοποίηση της Ευρωπαϊκής Έρευνας στους τομείς των Κοινωνικών, Οικονομικών.
Δίκτυο ΠΡΑΞΗ Εθνική υποδομή για την ερευνητική συνεργασία, τη μεταφορά τεχνολογίας την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.
Χριστόδουλος Κερατίδης Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε. 9ο Greek ICT Forum 29 & 30 Οκτωβρίου 2007, Αθήνα.
Άτυπη ομάδα νέων Καισαριανής
Δυνατότητες Ανάπτυξης Καινοτόμων Προϊόντων και Υπηρεσιών στην Περιφέρεια Ηπείρου Βίλλης Μάριος Διευθυντής Ε.ΤΕ.Π.Η. Α.Ε.
« Πανεπιστημιακό Δίκτυο Εκπαίδευσης, Έρευνας και Τεχνολογίας στην Υδρολογία και Περιβαλλοντική Διαχείριση Υδατικών Πόρων » Υ ΔΡΟΜΕΔΩΝ.
Ο ρόλος τους μέσα σ’ ενα νέο θεσμικό πλαίσιο έρευνας.
Σεπτέμβριος  Το ΕΚΤ είναι ο εθνικός οργανισμός για την τεκμηρίωση, την πληροφόρηση και την υποστήριξη σε θέματα επιστήμης, έρευνας και τεχνολογίας.
Δίκτυο νέας γενιάς ΕΔΕΤ3: Στην υπηρεσία της ερευνητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας Σεβαστή Αφροδίτη, ΕΔΕΤ Α.Ε. Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.
Επιχειρηματική Αξιοποίηση Ερευνητικών Αποτελεσμάτων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πρόγραμμα «Έργο Αθήνα» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Επιστημονικά υπεύθυνος: Καθηγητής Μ. Μεϊμάρης, Διευθυντής Εργαστηρίου Ομάδα διαχείρισης έργου: Δρ. Α. Γιαννακουλόπουλος, Σ. Κοδέλλας, Ν. Παπασταύρου Έκθεση.
Ενίσχυση της έρευνας στο “ΕΠ. Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση ” Νίκος Μαρούλης, Logotech AE Καρδίτσα 18 Σεπτεμβρίου 2008.
Ε.Ψ.Ε.Π.Α. (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ) ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ; ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ.
Υποστήριξη της συμμετοχής ΜΜΕ και ερευνητών του χώρου της Υγείας και Βιοτεχνολογίας στο 6 ο και 7 ο ΠΠ Αργυρώ Καραχάλιου Εθνικό.
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ» ΘΕΜΑ «ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ» ΚΑΝΤΑΡΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.
ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΚΤ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΕ.
1 Περιφερειακή Διάσταση του σχεδιασμού για την Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη & καινοτομία - ΕΤΑΚ συνάντηση εργασίας 4 Σεπτεμβρίου 2012 Κύρια σημεία,
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σύνδεση Έρευνας και Παραγωγής – Συνεργασία ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ερ. Φορέων με Παραγωγικές Μονάδες, Διοίκηση και Διαχείριση.
TEL-ME-MOR The European Library: Modular Extensions for Mediating Online Resources Ευρωπαϊκή Βιβλιοθήκη – Σπονδυλωτές Επεκτάσεις για Μεσολαβητικές Επιγραμμικές.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ» 1 ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ.
Πλαίσιο ανάπτυξης ΕΠΣΕ+Τ Διεθνείς τάσεις για την ανοικτή πρόσβαση Διεθνείς πρωτοβουλίες και δράσεις για ανοικτή πρόσβαση Νέες πρακτικές για επιστημονικές.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΑΠΕ
Υποστήριξη της συμμετοχής ΜΜΕ και ερευνητών του χώρου της Υγείας και Βιοτεχνολογίας στο 6 ο ΠΠ Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, Εθνικό.
Αφροδίτη Τσαλγατίδου Επίκουρος Καθηγήτρια
ΙΤΕ - Ινστιτούτο Πληροφορικής
Ευρυζωνικές υπηρεσίες για τους πολίτες της Αθήνας Υπηρεσίες και περιεχόμενο στην Κοινωνία της Πληροφορίας Δρ Εύη Σαχίνη Προϊσταμένη Τμήματος Στρατηγικής.
HELDiNET1 Ανθρώπινο Δίκτυο Διάδοσης της Γνώσης για τις Νέες Τεχνολογίες Βάσεων Δεδομένων Ανδρέας Μανιάτης ΕΜΠ.
Ελληνικό γραφείο υποστήριξης: Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη.
Ελληνική Βιομηχανία: Προς την Οικονομία της Γνώσης 5/7/2006 Χαρακτηριστικά της επαναληψιμότητας των δεσμών ανάμεσα σε επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς.
1 Εθνικό Δίκτυο Κινητικότητας Ερευνητών Εθνικό Δίκτυο Κινητικότητας Ερευνητών Παρόν και μέλλον.
Ερευνητικό Δυναμικό Περιφέρειες της Γνώσης Ειδικό Πρόγραμμα “Ικανότητες” Γεωργία Τζένου Πανεπιστήμιο Αθηνών, 22 Μαΐου 2007 Εθνικό Σημείο Επαφής ΕΘΝΙΚΟ.
Φιλολογία και Ψηφιακές Ερευνητικές Υποδομές: Από τη Θεωρία στην Πράξη Λεωνίδας Παπαχριστόπουλος Νεφέλη Χατζηδιάκου
Οι θέσεις του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης και του Βιοτεχνικού Πάρκου Ρεθύμνης Α.Ε για το Περιφερειακό Πόλο Καινοτομίας Κρήτης Αποτελέσματα ανοικτής διαβούλευσης.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.
Βασιλεία Ι. Σινάνογλου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας & Τεχνολογίας Ε.Σ.Ε.Τ.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα "Ορίζοντας 2020“
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
Τελική Εκδήλωση 15 Νοεμβρίου 2013, Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Αθήνα, 1 Οκτωβρίου 2010 Δρ. Σ.Κολυβά Διεύθυνση Διεθνούς Ε&Τ Συνεργασίας Τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας 11/20/20141

 Οι πανευρωπαϊκές Ερευνητικές Υποδομές (Ε.Υ.) θα έχουν άμεση επίδραση στην εξέλιξη της βασικής και της εφαρμοσμένης έρευνας. -Πρόσβαση ερευνητών και χρηστών, στην σύγχρονη γνώση και τεχνολογία - Θετικά αποτελέσματα στην ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης, στην καλύτερη κατανόηση της κοινωνίας και του περιβάλλοντος -Μεγαλύτερος αριθμός ερευνητών στον Ευρωπαϊκό χώρο έρευνας  Ο ρόλος των κρατών μελών είναι σημαντικός για την ανάπτυξη και την χρηματοδότηση των νέων Ε.Υ. Τα κράτη μέλη καλούνται να αναπτύξουν εθνική στρατηγική και να επιλέξουν σε ποιες Ε.Υ. θα συμμετέχουν.  Η Ελλάδα συμμετέχει στην Προπαρασκευαστική Φάση 16 Ε.Υ. του Οδικού Χάρτη του ESFRI (2006) (ELI, KM3Net, HiPER, EUFAR, EURO-ARGO, EMSO,, PRACE, SHARE, CESSDA, CLARIN, DARIAH, BBMRI, EATRIS, INFRAFRONTIER, LIFEWATCH, X-FEL) 11/20/20142

 Ενίσχυση του ερευνητικού δυναμικού της Ελλάδας και προσέλκυση ερευνητών από άλλες χώρες.  Υποστήριξη των Ερευνητικών Υποδομών και των σχετικών δραστηριοτήτων, στην βάση της αριστείας, της προστιθέμενης αξίας για την εθνική οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον.  Προώθηση της συμμετοχής της έρευνας των ελληνικών ερευνητικών φορέων και της βιομηχανίας σε δράσεις που χρηματοδοτούνται από το FP7, το CIP, ακόμη και από την EIB προκειμένου να συμβάλει στην πραγματοποίηση του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας.  Συνέχιση της ερευνητικής πολιτικής της Ελλάδας 11/20/20143

Σε επιστημονικό επίπεδο  Πρόσβαση στην γνώση  Εκπαίδευση νέας γενιάς ερευνητών  Κινητοποίηση των ελλήνων ερευνητών προς τον Ευρωπαϊκό Χώρο Έρευνας  Συμμετοχή σε νέα ερευνητικά δίκτυα, νέα σχήματα συνεργασιών  Αποτίμηση των επιστημονικών δεδομένων και της γνώσης που έχουν αποκτηθεί σε εθνικό επίπεδο 11/20/20144

 Υπογραφή επιστολών εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας  Η ΓΓΕΤ συμβάλλει στην ανάπτυξη των 16 Ε.Υ., με εκπροσώπους της μέλη σε όργανα ανάπτυξης στρατηγικής των που έχουν συσταθεί για τις Ε.Υ.  Εθνική Προκήρυξη 11/20/20145

 Συλλογή σημαντικών δεδομένων για την πλήρη αξιολόγηση της συμμετοχής της Ελλάδας στην Φάση Κατασκευής των πανευρωπαϊκών Ε.Υ.  Ποια είναι αυτά τα δεδομένα;  Η «κρίσιμη μάζα» των ελλήνων ερευνητών και των εν δυνάμει χρηστών για κάθε Ε.Υ.  Η επίδραση των Ε.Υ., στην ενίσχυση της αριστείας  Το όφελος για το συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο σε εθνικό επίπεδο  Οι νέοι επιστημονικοί τομείς που ενδέχεται να αναδυθούν από την χρήση των Ε.Υ.  Τα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη σε επίπεδο περιφέρειας 11/20/20146

 Συμμετοχή Ελληνικών φορέων στην προκήρυξη του FP7 για την Προπαρασκευαστική Φάση Κατασκευής Ερευνητικών Υποδομών που προκύπτουν από τον Ευρωπαϊκό Οδικό Χάρτη του ESFRI (Construction of new infrastructures- Preparatory Phase) 11/20/20147

Πρόγραμμα /ESFRI Ελληνικός Φορέας Έλληνας Επιστημονικός Υπεύθυνος ELI ITE/Πολυτεχνείο Κρήτης Δρ. Δ. Χαραλαμπίδης EUFAR AΠΘ Καθ. Α. Μπάης EATRIS ΓΓΕΤ 11/20/20148

 Εκπρόσωπος της ΓΓΕΤ  Αφροδίτη Πατρώνη  Προϊσταμένη Διεθνούς Ε&Τ Συνεργασίας  11/20/20149

EURO-ARGOΕΛΚΕΘΕ Δρ. Γ. Κορρές EMSOΕΛΚΕΘΕ Δρ. Β. Λυκούσης INFRAFRONTIER ΕΚΕΒΕ ΑΛ. ΦΛΕΜΙΓΚ Δρ. Γ. Κόλλιας HIPER ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ Δρ. Μ. Ταταράκης 11/20/201410

PRACE EΔΕΤ/ΑΠΘ Δρ. Φλώρος/ Καθ. Π. Αργυράκης SHARE Πάντειο Πανεπιστήμιο Καθ. Α. Λυμπεράκη KM3NET ΕΑΝ Καθ. Λ. Ρεσβάνης CESSDAEKKE Δρ. Α. Λινάρδης 11/20/201411

CLARIN ΙΕΛ/ «Αθηνά» Δρ. Γ. Καραγιάννης και Δρ. Στ. Πιπερίδης DARIAH Ακαδημία Αθηνών Δρ. Ε. Κατσιαδάκη BBMRI ΙΙΒΕΑ, Ακαδημία Αθηνών Δρ. Δ. Θάνος LIFEWATCHΕΚΠΑ Δρ. Σοφία Ριζοπούλου 11/20/201412