Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΙ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ifarmaWeb Παρουσίαση λειτουργιών – χαρακτηριστικών
Advertisements

ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΡΑΤΣΙΩΛΗ ΣΤ2 1Ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ) Καθηγητής : ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΤΟΥΣΗΣ
Αλήθεια, πως διαλέγω μια φωτογραφική μηχανή;
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Υπ.Υγείας και Κοιν. Αλληλεγγύης
Blue Hills Coffee Σχεδιασμός Marketing Επισκόπηση Αγοράς •Παρελθόν –Μικρό μερίδιο αγοράς σε ποικιλίες καφέ φίλτρου –Μικρή διείσδυση στην αγορά στιγμιαίου.
ΕΠΟΧΕΣ.
Τι είναι φτώχια; Καταιγισμός ιδεών.
Ανακύκλωση «ΓΚΡΙΖΟΥ» Νερού (GreyWater) στη Κύπρο
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΟΦΙΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΑΝΘΗ ΓΚΕΜΟΥ ΑΝΘΗ ΓΚΕΜΟΥ.
10 λόγοι για τους οποίους το ελαιόλαδο cretanthos είναι ιδιαίτερο Η Κρήτη είναι ένας τόπος στον οποίο παράγονται πολλά εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδα.
Τεχνολογία Εστιατορικης Τεχνης
Αρωματικά Φυτά-Εναλλακτικές Καλλιέργειες
Oι ξηροί καρποί αποτελούν μια υγιεινή, θρεπτική και νόστιμη διατροφική επιλογή και γι’ αυτό δεν πρέπει να λείπουν από το διαιτολόγιό μας, όχι μόνο σε γιορτές.
ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ: Ορίζει το γάλα Κατονομάζει ζώα των οποίων το γάλα καταναλώνει ο άνθρωπος Αναφέρει τα θρεπτικά στοιχεία τα οποία παρέχει το γάλα σε.
ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΤΟΧΟΙ.Ο Μαθητής να μπορεί 1.Να αναφέρει χώρες που παράγουν καφέ 2.Κατονομάζει διάφορα είδη καφέ,όπως προσφέρονται στη Κυπριακή αγορά 3.Κατονομάζει.
Λαχανικά ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ: Ορίζει τα λαχανικά
4o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ‘’ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ’’
Φαγητά εύκολης χρήσης ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ:
10+1 λόγοι για τους οποίους το ελαιόλαδο cretanthos είναι ιδιαίτερο
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΛΕΒΑΝΤΑΣ Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου
ΑΘΗΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΚΑΙ Δ2
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Συλλογή παραδοσιακών σπόρων Περιφέρειας Ταμασού και Ορεινής
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ Παγκόσμια ημέρα κατά της παχυσαρκίας Σχολ
Λευτέρης Δάλπης 1 ο πρότυπο Πειραματικό Π.Τ.Δ.Ε Α.Π.Θ Τάξη: Ε’
Ελιά Γ1.
Η ελιά καρπός ζωής για τον άνθρωπο
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
«ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ» Η πορτοκαλιά ανθίζει μία φορά το χρόνο και η ανθοφορία της κρατάει 5-7 εβδομάδες. Ο καρπός της πορτοκαλιάς είναι το πορτοκάλι  Το δέντρο ευδοκιμεί.
ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ
ΓΕΝΙΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Από τα αρχαία χρόνια οι άνθρωποι κατασκεύαζαν μηχανές για να επεξεργάζονται πληροφορίες. Άβακας (2000π.Χ, Μηχανισμός Αντικυθήρων 80μ.Χ.)Μετά.
Παραγωγή Πολλαπλασιαστικού υλικού. Στόχος του μαθήματος είναι οι σπουδαστές που θα έχουν ολοκληρώσει το μάθημα αυτό να είναι σε θέση να γνωρίζουν πρακτικά.
5ο Μάθημα: Ποικιλίες Ελιάς
ΕΛΙΑ Olea europaea ΟΙΚ. Oleaceae
Μαριάνθη Αγριτέλη Ελευθερία Ηλιάδη Καφετζής Κωνσταντίνος.
Mηλιά Η μηλιά είναι το πιο διαδεδομένο οπωροφόρο παγκοσμίως, αντιπροσωπεύει το 50% των φυλλοβόλων οπωροφόρων δέντρων, με παγκόσμια ετήσια παραγωγή τα.
1 η ομάδα Γεωπόνοι Γαμπιεράκης Γιάννης Γιαννουκάς Ηλίας Ντεληγιώργη Σαββίνα Φασόλης Γιώργος Χαρινού Σταυρούλα Ελιά: από το δέντρο στο... πιάτο μας.
Υγιεινή διατροφή Συντονίστρια εκπ/κός: Μαντικού Σταματία Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί διαχείρισης ομάδων: Καρβούνη Ευαγγελία Λιβανίου Ευαγγελία Τσούτσουρα Φρειδερίκη.
Περιβαλλοντική Νομοθεσία Υπουργική απόφαση Υ. Α. οικ /2012 Μέτρα και όροι για τη διαχείριση αποβλήτων υγειονομικών μονάδων.
Περιβαλλοντική Νομοθεσία Υπουργική απόφαση Υ. Α. οικ /2012 Μέτρα και όροι για τη διαχείριση αποβλήτων υγειονομικών μονάδων.
Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα: Το Αμπέλι και το Κρασί στην Ερμιονίδα Τάξη Α΄ Γενικού Λυκείου Ερμιόνης Σχολικό Έτος:
Σχολ.Έτος: Τάξη:Α’Λυκείου Διαθεματική εργασία Θέμα:Πάμε για καφέ; Υπεύθυνη καθηγήτρια:Ζαρκινού Αναστασία.
ΚΑΦΕΣ : ΕΞΑΡΤΗΣΗ ή ΣΥΝΗΘΕΙΑ 2 ο ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΧ. ΕΤΟΣ ΤΜΗΜΑ PROJECT: ΚΡΙΚΩΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.
Ειδικές Πληροφορίες Συντήρησης. Απώλεια βάρους σε θερμοκρασία 8 ο έπειτα από 7 και 14 ημέρες συντήρηση Η απώλεια βάρους σε καρπούς ΝΟΠ παίζει σημαντικό.
Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ Α’ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΚΟΥΡΤΠΑΡΑΣΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ.
Hippophae Hellas Ιπποφαές Ελλάς
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΚΑΡΠΩΝ
Προοπτικές της καλλιέργειας Γκότζι Μπέρι (Goji berry)
ΝΕΡΟ Το νερό είναι η περισσότερο διαδεδομένη ανόργανη χημική ένωση στην επιφάνεια της Γης, αφού καλύπτει το 70,9% του πλανήτη μας. Το νερό στις «συνηθισμένες.
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ TA ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ.
Αγρονομικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά
Βελανιδιά Η βελανιδιά έχει 531 αυτοφυή είδη στο βόρειο ημισφαίριο της γης. Είναι δέντρα ψηλά αιωνόβια που βρίσκονται είτε σε πεδινές είτε σε ορεινές.
11 ερωτήσεις για τη διατροφή
Προέλευση και παραγωγή
ΟΞΙΝΗ ΒΡΟΧΗ ΟΡΙΣΜΟΣ: Με τον όρο όξινη βροχή ονομάζουμε όλες τις ατμοσφαιρικές κατακρημνίσεις (δηλ. η βροχή, το χιόνι, το χαλάζι) οι οποίες έχουν pH (ενεργό.
Λαχανικά ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ: Ορίζει τα λαχανικά
Βραζίλια…Η χώρα του καφέ
Επιστήμη Β΄ Δημοτικού Μελετούμε τους καρπούς
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΗ.
Βιολογική καλλιέργεια πατάτας (Solanum tuberosum, Solanaceae)
ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!!
Σχεσιακεσ βασεισ δεδομενων
Η Ιστορία της Σοκολάτας
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας 2ο Γυμνάσιο Μεγάρων Υπεύθυνη Εκπ/κος:Κουλιέρη Βασιλική ΠΕ11 Οι μαθητές/τριες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ειναι : Δρομπόνης Δημήτρης.
Οδύσσεια Ελισάβετ Χατζηθεοδωρίδου Άννα Χατζηαθανασίου Ευαγγελία Ρουμπούλη.
ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ - ΜΑΝΤΑΡΙΝΟΕΙΔΗ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΙ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΜΑΔΑ ESPRESSO ΜΠΕΤΑ ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΥΛΙΟΥ ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΤΖΙΜΑΣ ΑΚΗΣ ΦΙΛΙΝΤΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΟΡΙΣΜΟΣ Ο ΚΑΦΕΣ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ΡΟΦΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΑΣ Η ΚΑΦΕΟΔΕΝΤΡΟΥ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΝΌΣ ΚΕΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΈΝΑ ΧΡΟΝΟ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΥΤΕΥΣΗ: ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΠΑΡΑΚΛΙΑΔΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΓΡΗ ‘Η ΠΛΥΜΕΝΗ ΞΗΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΗΜΙΞΗΡΗ ΜΙΚΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ ΕΊΝAΙ H ROBYSTA ΚΑΙ Η ARABICA Η ARABICA ΕΊΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ. Η ROBYSTA ΕΊΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ 22% ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

ΕΙΔΗ ΚΑΦΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Ο ΦΡΑΠΕΣ Ο ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ Ο ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ: ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΛΟΥΝΓΚΟ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΜΑΚΚΙΑΤΟ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΝΟΡΜΑΛΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΣΤΡΕΤΤΟ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΦΡΕΝΤΟ

ΕΙΔΗ ΚΑΦΕ Ο ΚΑΠΠΟΥΤΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ: Ο ΚΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ: ΚΑΠΠΟΥΤΣΙΝΟ ΚΑΡΑΜΕΛ ΚΑΠΠΟΥΤΣΙΝΟ ΛΑΤΤΕ Ο ΚΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ: ΚΟΖΙΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛ ΚΟΖΙΤΟ ΑΜΑΡΕΤΤΟ ΚΟΖΙΤΟ ΤΣΟΚΟ Ο ΦΙΛΤΡΟΥ Ή ΓΑΛΛΙΚΟΣ Ο ΦΡΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ: ΦΡΟΖΙΤΟ ΕΣΠΕΣΣΟ ΦΡΟΖΙΤΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΦΡΟΖΙΤΟ ΤΣΟΚΟ