Πρόταση Συνεργασίας. Προσωπική Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Η HEALTH & LIFE Μ.ΕΠΕ αποτελεί εταιρία που πρωτοστατεί στον τομέα των εναλλακτικών μεθόδων υγείας.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (Ι.Κ.Ε.)
Advertisements

ΚΑΠΝΙΣΜΑ.
Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στο περιβάλλον της Βασιλείας ΙΙ
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.
ΚΑΠΝΙΣΜΑ 1. Επιπτώσεις στης υγεία 2. Επιπτώσεις στην ψυχολογία 3. Τι θα κάνετε εσείς;
Win to Win Business Consultants Ανάπτυξη Επενδύσεις Επιδοτήσεις.
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
FRANCHISE SUCCESS ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΟ ΜΙΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ;  ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΡΙΣΚΟΥ ;  YΠΑΡΧΕΙ…………………..ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ.
Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
Διεθνές πρόγραμμα επιμόρφωσης V.I.E
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝ ΙΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.
Δημοτικός Οργανισμός Υγείας & Κοινωνικών Θεμάτων Δήμου Βόλου Δίκτυο Εθελοντών Κοινωνικής Προσφοράς του Δ.Ο.Υ.Κ “ Volo”
Επιχειρηματικά Μοντέλα Ανάπτυξης και Προώθησης Δικτύων Οπτικών Ινών
Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ Θάνος Κριεμάδης, Ph.D., M.B.A., M.A. Αν. Καθηγητής.
ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ.  Κ ανένα παιδί απ’ έξω  Ό λα τα παιδιά ενταγμένα στη μαθησιακή διαδικασία εκπαιδευτικός συνδιαμορφωτής του υλικού  Ο.
ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
1 / 8 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Management Υπηρεσιών Υγείας 30/9/2006 Six Sigma: ¨ βελτιστοποίηση παραμέτρων λειτουργίας του αιμοδυναμικού τμήματος με άξονα.
W.A.M.O. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ Web Advertisement Methodize Operation ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
Ενίσχυση του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε Θέματα Εξωστρέφειας.
Σελίδα 1 ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟ. Σελίδα 2 OTE - Ευρυζωνικότητα Οι Ευρυζωνικές Υπηρεσίες αποτελούν την κύρια ευκαιρία ανάπτυξης στις τηλεπικοινωνίες.
Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα καινοτομιών για νέες μικρές επιχειρήσεις Γιάννης Μουρατίδης MSc, Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης Συνεργάτης Μονάδας Καινοτομίας.
Quatuor Squilla Θέμα: "Πώς επηρέασε η χρήση της κινητής τηλεφωνίας τις διαπροσωπικές σχέσεις και ποια νέα ήθη και γλώσσα εισήγαγε στη σύγχρονη καθημερινότητα;"
Μελέτη Περιπτώσεων: UNIC-Services Ltd. UNIC-Services Ltd  Ιδρύθηκε το 1993 από την IT Saara Remes-Ulkunniemi  Η εταιρεία προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες.
ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 158 ΜΕΤΡΟ 4.3 (ΕΤΠΑ) ΕΠ ΚτΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Π158 13/7/2006 ΠΕΛΚΑ ΛΙΝΑ ΕΥΔ.
K- K- Clusters Δράση 7.1.: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ Ίδρυση μονάδας παραγωγής αδρανών υλικών.
Χρόνια Απροφρακτική Πνευμονοπάθεια
Πιλοτικό Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής Ενηλίκων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
Κωνσταντίνος Μ. Φρουζής Πρόεδρος ΣΦΕΕ 17 Ιουνίου 2012.
Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΡΑΓΟΥΝΗ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΡΑΓΟΥΝΗ Εβδομαδιαίο ένθετο περιοδικό μαγειρικής από.
Ιόνιο Πανεπιστήμιο Τμήμα Αρχειονομίας & Βιβλιοθηκονομίας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Επιστήμη της Πληροφορίας: Διοίκηση & Οργάνωση Βιβλιοθηκών.
Υπόθεμα: Θεραπευτική αντιμετώπιση για το τσιγάρο. Πρόληψη-θεραπεία
Κωνσταντίνος Μ. Φρουζής Πρόεδρος ΣΦΕΕ 22 Σεπτεμβρίου 2012.
Δ.Υ. ΣΤΡΟΦΗ - ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Χαρακτηριστικά των εφήβων χρηστών που προσέγγισαν τη ΣΤΡΟΦΗ το 2002.
Ν. Δημητριάδης/ STRATIS ΕΠΕ 1 13 Μαϊου Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 1 10 Μαϊου Αμφιλοχία «Αξιοποίηση της.
Η ΔΕΣΜΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Υποστήριξη της συμμετοχής ΜΜΕ και ερευνητών του χώρου της Υγείας και Βιοτεχνολογίας στο 6 ο και 7 ο ΠΠ Αργυρώ Καραχάλιου Εθνικό.
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ» ΘΕΜΑ «ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ» ΚΑΝΤΑΡΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.
Διάγραμμα 1: Φύλο. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΔΡ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (Κοι. Σ. Π. Ε
Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τα μέσα που χρειάζονται για την επιτυχημένη ένταξη νέων υπαλλήλων σε μια εταιρία.
ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
…………………………………………………………. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Το κλειδί για τη δια βίου μάθηση 14 – 16 Ιουνίου 2006 Goethe-Institut Athen Μαθαίνοντας δια βίου Βιβλιοθήκες.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Προκλήσεις κλάδου: Κόστος κινητής τηλεφωνίας Οι τιμές στην Ελλάδα έχουν προσεγγίσει το μέσο όρο των τιμών στην Ευρωπαϊκή Ένωση το Η πτωτική πορεία.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ MARKETING
Πότε θα πρέπει να υποψιαστεί ο Παιδίατρος Παραβατική Συμπεριφορά Προβλήματα Ψυχικής Υγείας Φλώρα Μπακοπούλου Παιδίατρος Εφηβικής Ιατρικής.
Υποστήριξη της συμμετοχής ΜΜΕ και ερευνητών του χώρου της Υγείας και Βιοτεχνολογίας στο 6 ο ΠΠ Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, Εθνικό.
Build more & better business. More Reform than you think Στη Reform αυτό που κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε και να δημιουργούμε για τους πελάτες μας. Οι.
Εθελοντικές Συμφωνίες επαγγελματικού κλάδουφορέων σχεδιασμού ενεργειακής πολιτικής Η φύση και ο πρωτότυπος χαρακτήρας του Προγράμματος υποστηρίζει την.
1 τσιγάρο στερεί 5,5 λεπτά ζωής…
Η Γραμμή Βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ
Σωματείο « Επιχειρηματικότητα» Νέων. ΣΕΝ/ JA Greece ΚΕΣΥΠ Ηλιούπολης.
Ονόματα μελών της ομάδας: 1) Αγγελάκη Θεοδοσία. 2) Κατσαρίκα Λαμπρινή. 3) Κοτανίδης Μηνάς. 4) Ντανιλτσένκο Αρτέμης.
Έρευνα Κοινού στο Δήμο Παύλου Μελά για την καπνιστική συνήθεια (ΕΝΑΡΞΗ – ΛΗΞΗ)
Υγειά και Ποιότητα ζωής Η ποιότητα ζωής είναι ένα πολυδιάστατο φαινόμενο -Μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο στην Αμερική ο όρος ποιότητα ζωής εκφράζει την.
ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ.
Το Κάπνισμα Βλάπτει Σοβαρά Την Υγεία!
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ Δ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΑΙΝΕΣΗΣ ΝΙΚΟΣ Εργαστηριακός Συνεργάτης ΤΕΙ Αθήνας MSc Ιατρική Σχολή Παν. Αθηνών ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
« Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων ΤΕΙ/ΑΕΙ στην καινοτομία, και την καινοτομική επιχειρηματικότητα » Σχεδιασμός.
Γενική Συνέλευση 17 Μαρτίου 2017
Άποψη πρόσοψης Point Ν. Κόσμου
Κεφάλαιο 2 Αναδυόμενοι Πληθυσμοί και Υγεία
Πρόληψη Υποτροπής Χαράλαμπος Πουλόπουλος
Διεπιστημονική Προσέγγιση στη Φροντίδα Υγείας
ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.
Ο ορισμός του επιχειρηματικού μοντέλου
Δημήτρης Μίλτος Γιάννης Π.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Πρόταση Συνεργασίας

Προσωπική Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Η HEALTH & LIFE Μ.ΕΠΕ αποτελεί εταιρία που πρωτοστατεί στον τομέα των εναλλακτικών μεθόδων υγείας και ευεξίας. Στις σελίδες αυτές θα βρείτε επίσης χρήσιμες πληροφορίες για τις μεθόδους που εφαρμόζουμε και το μοντέλο συνεργασίας που προτείνουμε. Ακολουθήστε μας και εσείς στον δρόμο της HEALTH & LIFE και χαρίστε καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η νέα μέθοδος της HEALTH and LIFE ως προς την κάλυψη προσεγγίζει πιο ολοκληρωμένα, και αποτελεσματικότερα τα προβλήματα σχετικά με το κάπνισμα, βουλιμία, στρες, αϋπνία, αλκοολισμό, κλπ σε σχέση με άλλες μεθόδους. Ειδικότερα, η μέθοδος συνδυάζει την γνωστή μας ωτοθεραπεία μέσω ηλεκτροδιέγερσης μαζί με μια επιλογή από μη διαδερμικά επιθέματα ή ενισχυτικών αγωγών με υποστηρικτική συνεδρία NLP που αποτελούν τα πιο εξελιγμένα εναλλακτικά συστήματα για την διακοπή του καπνίσματος, την καταπολέμηση βουλιμίας, του stress, της αϋπνίας και του αλκοολισμού. Προσέγγιση για μια καλύτερη ζωή

Γιατί υποστηρίζουμε την διακοπή του καπνίσματος Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ο καπνός προκαλεί θανάτους την ημέρα σε παγκόσμιο επίπεδο, περισσότεροι θάνατοι δηλαδή από το άθροισμα των θανάτων από πυροβόλα όπλα, τα ναρκωτικά, τις αυτοκτονίες, το AIDS και τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα. Το κάπνισμα προκαλεί τουλάχιστον 25 απειλητικές για τη ζωή ασθένειες ή ομάδες ασθενειών και αποτελεί μείζονα παράγοντα κινδύνου σε οκτώ από τις 16 κύριες αιτίες θανάτου ανθρώπων ηλικίας μεγαλύτερης των 65 ετών Με τις μεθόδους μας επιτυγχάνουμε την διακοπή ή μείωση του καπνίσματος από την 1 η κιόλας αγωγή και με μέσο όρο τις 2 αγωγές

Ευεξία και οικονομία από τη διακοπή του καπνίσματος Ο καπνιστής που διακόπτει το κάπνισμα κάνει απόσβεση των χρημάτων για τις αγωγές του μέσα σε 1 έως 3 μήνες κατά μέσο όρο

Γιατί υποστηρίζουμε την καταπολέμηση του Stress Η έντονη ζωή αλλά και όσα μας επιβαρύνουν την πνευματική και ψυχική μας κατάσταση συνεισφέρουν στην δημιουργία ενός αρνητικού ισοζυγίου ισορροπίας με αποτέλεσμα απορυθμίζεται η ζωή μας. Ως συνέπεια αυτών έχουμε το αυξημένο stress, την αϋπνία ή το ροχαλητό κ.α. Με την σειρά του το stress ευθύνεται για μια πολύ μεγάλη σειρά από ασθένειες όπου πολλές από αυτές χαρακτηρίζονται ως πολύ σοβαρές. Με την βοήθεια των συσκευών εναλλακτικών θεραπειών τελευταίας γενιάς Η Health & Life επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες για μια καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή.

Γιατί υποστηρίζουμε την αποβολή των τοξινών Αν και ο ανθρώπινος οργανισμός είναι εφοδιασμένος με ένα φυσικό σύστημα αποτοξίνωσης, η σύγχρονη «διατροφή», ο τρόπος ζωής και το μολυσμένο περιβάλλον μας μολύνουν με φορτία τοξινών μεγαλύτερα από αυτά που φτιαχτήκαμε να αυτό-διαχειριζόμαστε. Έτσι ο οργανισμός μας απορροφά μεταξύ άλλων, νικοτίνη, καυσαέρια, φάρμακα, καφεΐνη, λοιπά χημικά κλπ που επιβαρύνουν την λειτουργία του. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε αυτούς που διέκοψαν το κάπνισμα, σταμάτησαν ή θέλουν να μειώσουν την εξάρτηση από το alcohol, και γενικά θέλουν να απελευθερώσουν τον οργανισμό από την χρόνια συσσώρευση φορτίων τοξινών.

Ο τρόπος συνεργασίας Η μέθοδος συνεργασίας της HEALTH & LIFE προσφέρει ευκαιρία ανάπτυξης στον χώρο των εναλλακτικών μεθόδων ευεξίας, ταχεία απόσβεση με το χαμηλό κόστος επένδυσης που απαιτεί, μεγάλη ευελιξία και σημαντικά λιγότερους περιορισμούς από ότι ένα franchising. Με την εμπειρία των 12 ετών προσφέρουμε λύσεις στον επιχειρηματία που αποζητά μια επένδυση χαμηλού ρίσκου και με καλή προοπτική

Τι προσφέρουμε Προσφέρουμε: • Αποκλειστικότητα περιοχής • Χρησιδανεισμό ή αγοράς του εξοπλισμού αναλόγως του τι ζητάτε • Παροχή τεχνογνωσίας στο θέμα των εναλλακτικών μεθόδων ευελιξίας καθώς και σε εμπορικό επίπεδο • Προβολή σε επιλεγμένα μέσα επικοινωνίας • Συνεχή υποστήριξη • Δυνατότητα επέκτασης των υπηρεσιών ή της περιοχής σας

Οι προοπτικές Μηναίο παράδειγμα εσόδων Αγωγές τον μήνα Αξία αγωγής με ΦΠΑ Συνολικό μηνιαίο Έσοδο ,00 € 1.300,00 € ,00 € 1.950,00 € ,00 € 2.600,00 € ,00 € 3.250,00 € ,00 € 3.900,00 € ,00 € 4.550,00 € ,00 € 5.200,00 € ,00 € 5.850,00 €

Το μηχάνημα ηλεκτροβελονισμού χρησιμοποιείται για αγωγές: διακοπής του καπνίσματος, την καταπολέμηση βουλιμίας, του stress, της αϋπνίας και του αλκοολισμού. Σχετικά με τα τη λειτουργία…

Δεν υπάρχουν Royalties ούτε κόστη ή προμήθειες διαφήμισης. Το κόστος προώθησης σε τοπικό επίπεδο σε εξαρτάται απόλυτα από την δυνατότητα και διάθεσή σας. Σίγουρα όμως συνιστούμε να μην μένετε αδρανείς. Συνεργασία χωρίς συνδεδεμένα κόστη

Πέραν της εισαγωγής των νέων τεχνολογιών στον χώρο των εναλλακτικών αγωγών ευεξίας όπως είναι οι συσκευές NLP, η νανοτεχνολογία και η Βιοπληροφορική, η Health & Life αναπτύσσει πακέτο υπηρεσιών Life Coaching Οι εξελίξεις

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας Tηλ: , Κάνετε το βήμα