Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΗΝΕΛΟΠΗ GANDHI ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.
Advertisements

ΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ… ΚΡΑΤΟΣ ΛΑΟΣΕΞΟΥΣΙΑΕΔΑΦΟΣ.
Η φωνή του εκπαιδευτικού
B´ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου
ΟικοΚοινωνία Η Συμβολή στην Ανάδειξη & Διατήρηση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς των Τσιγγάνων: δράσεις νέων για νέους Ηλεκτρονική Εφημερίδα Φύλλο 2 ο.
Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙ ΠΑΜΜΑΧΟΙ
Αγωγή του πολίτη Ιφιγένεια Ηλιάδου Στ΄2.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, «ΝΑ ‘ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕ!»
ΝΑ ‘ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.
3 Μαρτίου 2008 : 3 Μαρτίου 2008 : Η γνωριμία με τους FRIENDS OF NATURE Ημερίδα "Το υδάτινο τοπίο της περιοχής του Αξιού" Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής.
Συμμετέχουν: 1.) Οι αβράκωτοι 2.) Ροζ Γάτες Δηλώνουν Συμμαχία 3.) Τα Καλά Παιδιά.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει και σας προσκαλεί στο καθιερωμένο, ετήσιο Πολυσυνέδριο-Έκθεση.
«Δείπνο για τέσσερις» Κατσαρίδου Σοφία Ευθιμιάδου Αλεξάνδρα
Κοινωνικη και πολιτικη αγωγη
ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Δρ Λαμπρινός Πλατυπόδης Διευθυντής 9 ου Γυμνασίου Αχαρνών.
Photo Album Αγκαλιά-ΖΩ παραρτήματος Ηρακλείου. Σεμινάρια Εθελοντών.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.
ΓιΩργοΣ ΖογγολΟπουλοΣ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ.
ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
«ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΘΩΟΤΗΤΑ» Βιβλιοθήκη Ζαγοράς Βιβλιοθήκη Ζαγοράς Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011 Δευτέρα 28 Νοεμβρίου :00 μμ 12:00 μμ Το Πολυμέρειο Λύκειο.
ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
20/2/12 Μάριος Eυρυγένης Γιάννης Ελίζογλου Γ1
2 ο ΓΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ’’Η μεγαλύτερη Κερά του κόσμου είναι η Τέχνη.’’ Κ. Καβάφης.
Δημοτικό Σχολείο Πέγειας
 Ο Κωστής Παλαμάς γεννήθηκε στην Πάτρα στις 13 Ιανουαρίου 1859 από γονείς που κατάγονταν από το Μεσολόγγι. Πέθανε στην Αθήνα στις 27 Φεβρουαρίου 1943.
Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας. Η πόλη της Δράμας.
Άρχισε Κάνε κλικ στην εκδήλωση που ταιριάζει με την εικόνα Προσοχή! Το παιχνίδι πρέπει να εμφανίζεται σε slide show. (Αν δεν συμβαίνει αυτό επιλέξτε στο.
Έλληνες Λογοτέχνες: Άγγελος Σικελιανός Τμήμα: Ε΄1 Μιχαέλα Τ. Μαρινα Μ. Ηλιάννα Κ.
PROJECT 6ο Λύκειο Πάτρας Β’ Λυκείου Α΄ Τετράμηνο Σχολικό έτος
ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ 18,02 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ 18,02 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΣ
Ομάδα Αγωγής Υγείας Σχολικό έτος
Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
Από τον Ειρηναίο Κωνσταντίνου
« ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Β΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του 27 ου Πειραματικού Δημ. Σχολείου Αθηνών.
Εργασία Αρχαίας Ελληνική Γλώσσας
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ- ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΤΡΑΣ. Η θέση της Πάτρας και σημεία ενδιαφέροντος H Πάτρα είναι μια πόλη στην Δυτική Ελλάδα που βρέχεται στα βόρεια από.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ ΡΑΝΙΑ ΟΜΑΔΑ Δ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ Ο Γεώργιος Ιακωβίδης ήταν διακεκριμένος έλληνας ζωγράφος και ακαδημαϊκός. Ο Γεώργιος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1853.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ Ο Γεώργιος Ιακωβίδης ήταν διακεκριμένος έλληνας ζωγράφος και ακαδημαϊκός. Ο Γεώργιος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1853.
Ο Μ Η Ρ Ο Σ Ο « θείος » π οιητής της Ιλιάδας και της Οδύσσειας α π ό τη Μ. Ασία και άλλων έργων Ο ποιητής Κωστής Παλαμάς ( ) στο ποίημά του «Ραψωδία»
Πλατεία Όλγας ή Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως Αθηνά Γκόντα και Όλγα Καϊμακά ΣΤ΄ Τάξη 43 ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας Σχ. Έτος:
H AΝΤΙΓΟΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ Η Αντιγόνη ενέπνευσε αρχαίους και σύγχρονους καλλιτέχνες σε διάφορες μορφές τέχνης όπως η ποίηση, η ζωγραφική και η μουσική !!!
Η Περιφέρεια Κρήτης σας προσκαλεί στις Ημερίδες που διοργανώνει στο πλαίσιο του Μήνα Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης από τις 15 Οκτωβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2015.
ΠΑμπλο Πικασο.
Κωστής Παλαμάς Φανή Λαζάρου-Τρανού Στ ο Πειραματικό Δημοτικό Θεσ/νίκης Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΘΕΜΑ: « Μαζί με τους Ρομά… Δράσεις προώθησης της ενσωμάτωσης των τσιγγάνων μαθητών στο σχολείο, την κοινωνία και το ευρωπαϊκό πλαίσιο»
Γ.ν.π: ενα νοσοκομειο κοντα στον ασθενη
Εκπαιδευτική Ημερίδα «Φωνή και ακρόαση»
Μουσεία της Πάτρας Αρχαιολογικό Μουσείο Βοτανικό Μουσείο
Πρόσκληση Στο πλαίσιο Εκστρατείας Ενημέρωσης με θέμα:
2o Δημοτικό Σχολείο Φιλύρου Γ’ Δημοτικό Σχολείο Λατσιών
Πέρας προσέλευσης : 09:45 π.μ.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Εργασία του Αργύρη Εφταλιώτη
Έκθεση Παιδικών Εικαστικών Τμημάτων Διεύθυνσης Πολιτισμού
MONEY SHOW 2017 «Μικρομεσαιεσ Επιχειρησεισ και ο ρολος τουσ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Καθηγήτρια : Νάνου Χρύσα
«πάνω ή πέρα από την πραγματικότητα»
Ιούλιος Βερν Αντωνία Φασουλά , Ιωάννα Χαραλαμπίδου , Μαργαρίτα Νταντή , Κατερίνα Πεύκου.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 42ου Δημοτικού Σχολείου και των 27ου και 71ου Νηπιαγωγείων Πάτρας, σας προσκαλούν.
Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, ιδρύθηκε με σκοπό να επιτύχει και επέτυχε ένα δυναμικό άνοιγμα της ακαδημαϊκής κοινότητας προς την κοινωνία. Τα τελευταία δέκα.
Νίκος Καζαντζάκης Μακρυκώστα Μαριάννα.
Δελτίο τύπου Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, ενθαρρύνει τους ανθρώπους της Κρήτης να ξαναπιάσουν στα χέρια τους, το νήμα του υπέρλαμπρου πολιτισμού τους και.
Δεν ξεχνώ ! ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ
Εκπαιδευτική Ημερίδα «Φωνή και ακρόαση»
ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ

Ο εκπρ. Του Μητροπολίτη Λευκάδας, Ο πρώην περιφερειάρχης κ. Κακαβάς Κ. με την συζυγό του ο Δήμαρχος Λευκάδας κ.Φέτσης Β. ο εκπρ.του βουλευτή κ.Σολδάτου, ο αντιπρ.Πνευμ.Κέντρου κ.Θερμός Β. ο εκπρ. του Νομάρχη Αχαίας, Διευθυντής Πολιτισμού Πιστεύως Σωτήριος η Έφορος Τέχνης κ.Νικοδήμου Άννα και πολλοί άλλοι. Μέσα σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα παρουσία πλήθος κόσμου και των αρχών της Λευκάδας, εντυπωσίασε η οπτικοπα- κουστική παρουσία του συμπολίτη μας Δρ.Ψυχολογίας και καθ. ΤΕΙ Μαλλιά Θεοδώρου με θέμα «Ο Κωστής Παλαμάς και ο Ολυ- μπιακός Ύμνος» μία ομιλία που πρόβαλλε και τόνιζε τα Ολυμπι- ακά ιδεώδη μέσω των οποίων προβάλλεται και καλλιεργείται διαχρονικά η παγκόσμια αγωγή του ‘ευ αγωνίζεσθε» και ειρήνη των λαών. Συγκλόνισε το ακροατήριο η καλλιτέχνης κ.Αργυροπούλου Κική η οποία απήγγειλε το επικό ποίημα του Παλαμά «Δεξίλεως» Η κ.Αθανασοπούλου απήγγειλε το ποίημα το «Το σπίτι που γεννήθηκα»

•Από την αίθουσα Τέχνης «Θεόδωρος Στάμος» όπου Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης των Πατρινών Καλλιτεχνών ‘Το ποιητικό έργο του Κωστή Παλαμά σε Εικαστικές δη- Μιουργίες» Διακρίνονται ο Πρόεδρος των Πατρινών Καλλι- Τεχνών και ο Αντιπρόεδρος του Πν.Κέντρου, κ. Θερμός Β. Τα εκθέματα των Πατρινών Καλλιτεχνών που εντυπωσίασαν τους Λευκαδίτες, άτομα των γραμμάτων και των Τεχνών Διακρίνονται οι; Επιμελήτρια της αίθουσας Γεωργάκη Θ. Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ.Λιβαθινός Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ.α. Βαθιά συγκίνηση και έκπληξη προκάλεσε στο ακροατήριο η απαγγελία τηςΛευκαδίτισας Κ. Βρεττού Γεωργία την οποία προσκάλεσε ο Πρόεδρος των Πατρινών Καλλιτεχνών για να Προβάλει την διαχρονική επιρροή της Ποίησης μέσα στις ψυχές των απλοϊκών πολιτών. •Ο Δήμος Κυπαρισσίας προσκάλεσε Σύλλογο να παρουσι- άσει την εκδήλωση στο σπίτι του αδελφού του Παλαμά όπου λέγεται ότι εμπνεύστηκε και έγραψε το «Δωδεκάλογο του Γύφτου» και το οποίο σπίτι είναι «Πολιτιστικό Κέντρο». Οι εκδηλώσεις στηρίζονται από την ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΧΑΙΑΣ και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής