ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΙΡΚΗΣ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Επαγγέλματα Πληροφορικής Λύκειο Αρχαγγέλου «Απ. Μάρκος» Επιμέλεια παρουσίασης: Κ. Γεωργιάδης Π. Πελοπίδας Χ. Παπαχριστοδούλου Ε. Μιχαήλ.
Advertisements

Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΔΑΣΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Από Βίνα Τριγκάκη. «Π ΟΛΥΜΕΣΑ » Τα Πολυμέσα (Multimedia) είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας που ασχολείται με τον συνδυασμό ψηφιακών δεδομένων.
ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Το μέλλον έρχεται προς το παρόν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κάθε πρόβλεψη είναι αδύνατη. Μιχάλης Δερτούζος Διακεκριμένος καθηγητής στο.
ΟΙ > ΤΩΝ MULTUMEDIA ΣΤΟ BLOG MAΣ. Περιγραφή των Multimedia  Τα Πολυμέσα (Multimedia) είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας που ασχολείται με τον.
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Οι “multi-Διαστασεις” Των Multimedia
Το μάθημα της Πληροφορικής Η πραγματικότητα σήμερα!!! ΗΥ-302:Διδακτική της Πληροφορικής Επιμέλεια-Παρουσίαση Γεωργία Αδαμοπούλου Εύα Νοικοκυράκη.
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Πανεπιστήμιο Κρήτης Γραφείο Διασύνδεσης
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2ΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ
Νεφέλη Ηφαίστου Απόλλωνας Ντοβίνος Άκης Ξιγκάς Κίμωνας Ψαρόπουλος.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Γραφείο Ποιότητας Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Συντονιστής: ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΠΑΛΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Βίκυ Μυρώνη Δρ. Τμ
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Εύρεση πληροφοριών Επίπεδο.
Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου
ΟΙ “ΜULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΤΩΝ MULTIMEDIA ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΠΟΛΥΜΕΣΑ  Τα Πολυμέσα είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας που ασχολείται με τον συνδυασμό ψηφιακών δεδομένων πολλαπλών μορφών, δηλ. κειμένου,
Δεδομένα, Πληροφορίες και Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
Εργασία για το μάθημα της Πληροφορικής Β’εξαμήνου.
Ιόνιο Πανεπιστήμιο Τμήμα Αρχειονομίας & Βιβλιοθηκονομίας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Επιστήμη της Πληροφορίας: Διοίκηση & Οργάνωση Βιβλιοθηκών.
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης
Είμαστε το 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Σχολείο Κατερίνης
Εισαγωγή στις Βασικές Έννοιες Πληροφορικής
Ο τομέας της Πληροφορικής
ΠΟΛΥΜΕΣΑ. OI “MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΤΩΝ MULTIMEDIA ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Τι είναι τα πολυμέσα? Τα Πολυμέσα (Multimedia) είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας.
Διημερίδα για την Κοινωνική Διάσταση της Κοινωνίας της Πληροφορίας Αθήνα, Δεκεμβρίου 2004 Μελέτη Αξιολόγησης «Η διάσταση της ισότητας των φύλων.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ KAI H ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΝΑ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΥ.
Παιδικοσ αλφαβητισμοσ: προσεγγισεισ και προοπτικεσ
ΠΟΛΥΜΕΣΑ. Τι είναι Πολυμέσα; (Ι) Για έναν πωλητή υπολογιστών: Ένα PC με Sound Card, DVD-ROM drive, μεγάλη μνήμη, δυνατό επεξεργαστή και καλή κάρτα γραφικών.
Ο ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΛΟΒΑΣ
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
 Οι Δημόσιες Σχέσεις αναφέρονται στην προσπάθεια μίας επιχείρησης να προβληθεί ευρέως και να δημιουργήσει θετική εικόνα γύρω από το πρόσωπό της.
Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
Πληροφοριακές ανάγκες Διονύσης Κόκκινος, Βιβλιοθηκονόμος, MSc Εργαστηριακός συνεργάτης ΤΕΙ Αθήνας
Κατηγορίες Εφαρμογών Πολυμέσων. Ανάλογα με τον τρόπο διανομής –Οπτικοί Δίσκοι –Περίπτερα (Kiosks) –Πραγματικού χρόνου (on line) –Διαδίκτυο (Internet)
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
3 ο Τ.Ε.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΘΕΜΑ «ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΤΕΙ ΚΑΙ ΙΕΚ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ.
6ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών και Επικοινωνιών Οι απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες του μηχανικού Σπύρος Κοκολάκης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
Το Πορτρέτο του Εαυτού μου
1ο ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ=Το σύνολο των διαδικασιών με τις οποίες επιτυγχάνεται η πνευματική, η κοινωνική,η ηθική ολοκλήρωση του ατόμου. ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Τμήμα Τυποποίησης & Διακίνησης Προϊόντων ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΝΩΠΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ: «ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.
Πληροφορική Μάθημα Κατεύθυνσης. Σκοπός Μαθήματος Οι μαθητές που θα ακολουθήσουν το μάθημα αυτό θα είναι ικανοί να λύνουν προβλήματα με αλγοριθμικό τρόπο,
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ο Χρόνος1 Η διδασκαλία του χρόνου 2η Εργαστηριακή Άσκηση Πληροφορικής Θέμα : Παρουσίαση Μαρία Τσεβρεντζίδου,3904.
ΜΕΣΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ 5 η - ΜΕΡΟΣ 1 ο ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Γιώργος Σούλτης.
Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα «Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας» Φάνης Ρήγας, kariera.gr.
Λουκία Μπάκα Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Αθήνα 2011
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
AΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΤΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ.
Περιβαλλοντολόγοι :Παρουσίαση 2
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ''ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Ταξιδεύοντας, τα όνειρα αποκτούν Υπόσταση
Πληροφορική Μάθημα Κατεύθυνσης.
Διάλεξη 13η Προέλευση και λειτουργικότητα του εξεικονισμού της εκπαίδευσης Αναπληρωτής Καθηγητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΕΙΟΣ.
Διάγραμμα Πορείας Σχεδιασμού
Πληροφορική Μάθημα Κατεύθυνσης. Σκοπός Μαθήματος Οι μαθητές που θα ακολουθήσουν το μάθημα αυτό θα είναι ικανοί να λύνουν προβλήματα με αλγοριθμικό τρόπο,
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ
Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑ.Λ)
Τα ψηλά βουνά -Η κατάρα του πεύκου-
Πρόγραμμα βελτίωσης παροχών προς τους πελάτες
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΙΡΚΗΣ Μάντζαρης Βασίλης Μαγειράκος Βασίλης Κοντομάρης Χρόνης Ντίνος Παναγιώτης

εισαγΩΓΗ ΠΛΗΡΟΦΙΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Επιστήμη που ασχολείται με την διαχείρηση πληροφοριών Επιστήμη που ασχολειται με τους Υπολογιστές Επιστήμη του 21ου αιώνα Επιστήμη που βοηθάει την ανθρωπότητα καθημερινά

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Τα εμπορικά είναι τα επαγγέλματα με τα οποία θα ασχοληθούμε περισσότερο σε αυτήν την παρουσίαση. Αντιθέτα με τα θεωρητικά, τα εμπορικά επαγγέλματα ασχολούνται με το εμπορικό κομμάτι της πληροφορικής, δηλαδή με την αγορά και την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν ασχολούνται με την επιστήμη της πληροφορικής αλλα ούτε και με τις σπουδές της. Π.χ : Προγραμματιστής Αναλυτής Τεχνικός .... κ.τ.λπ.

INFOGRAPHICS Infographic είναι ένας νέος τρόπος που χρησιμοποιήται συχνά μέσω του διαδικτίου για την παρουσίαση η ακόμα και την πώληση προϊόντων η υπηρεσιών. Αποδεικνύεται με έρευνες ότι με την χρήση του Infographic: Το 40% των χρηστών του Internet ανταποκρίνονται καλύτερα σε εικόνες από ότι σε κείμενα.  Ενα καλής ποιότητας Infographic έχει 30% μεγαλύτερη πιθανότητα να διαβαστεί από ότι ένα απλό άρθρο.  Το 90% της πληροφορίας που μεταδίδεται στο μυαλό είναι οπτική.

Μύθοι και Αλήθειες   Μύθος : Η αγορά πληροφορικής έχει λεφτά. Μύθος : Η αγορά πληροφορικής έχει αναγνώριση. Αλήθεια : Η αγορά πληρώνει τον εξαιρετικό. Αλήθεια : Η αγορά πληροφορικής παράγει σοβαρό αποτέλεσµα αλλά δεν αναγνωρίζεται Μύθος : Αν σπουδάσω πληροφορική, δουλεύω στη πληροφορική. Αλήθεια : Αν σπουδάσω πληροφορική, µπορώ να δουλέψω σχεδόν παντού. Μύθος : Οι Έλληνες είναι καλοί στη πληροφορική. Αλήθεια : Οι Έλληνες είµαστε καλοί να κανιβαλίζουµε τη πληροφορική. Μύθος : Η Πληροφορική είναι το επάγγελµα του µέλλοντος. Αλήθεια : Η Πληροφορική είναι το επάγγελµα που θα υπάρχει και στο µέλλον. Μύθος : Η πληροφορική έχει ενδιαφέρον. Αλήθεια : Η πληροφορική έχει ενδιαφέρον µόνο αν ενδιαφέρεσαι γι’ αυτή. Μύθος : Η πληροφορική είναι γένους Αρσενικού. Αλήθεια : Οι γυναίκες ήταν και είναι στην πληροφορική.