Από την φωτογραφία στον κινηματογράφο Warner Bros : Τάσος Ψιλόπουλος Παναγιώτης Χαλακατεβάκης Παναγιώτης Σιαλακάς Αποστόλης Χρήστου Αντώνης Χρήστου Έφη.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η ΤΟ ΚΥΜΑ Tο ασυνήθιστο πείραμα ενός καθηγητή λυκείου να επιδείξει στους μαθητές του πως είναι η ζωή κάτω από μια δικτατορία, η οποία βρέθηκε εκτός ελέγχου.
Advertisements

Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΑΜΑΔΕΣ Φέτος στο περιβαλλοντικό γελάσαμε, διασκεδάσαμε, παίξαμε . Ένα συναρπαστικό παιχνίδι ήταν οι αμάδες που άρεσαν πολύ σε όλους μας.
 300: Άνοδος μιας αυτοκρατορίας είναι αμερικανική  φανταστική πολεμική ταινία σε σκηνοθεσία Noam Murro. Είναι μια συνέχεια στην ταινία 300, με βάση τη.
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Σήμερα.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Τερέζας Γιακουμάτου Επιμορφώτριας νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση.
FACEBOOK ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ DEA ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΘ ΔΡ. ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΘ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ.
7 Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ. Θέλουν όλες οι χώρες- μέλη να ευημερούν,
Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ ΓΟΗΤΕΊΑ ΤΟΥ Ε ΛΛΗΝΙΚΟΎ Κ ΙΝΗΜΑΤΟΓΡΆΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ Β4.
Εισαγωγή στο σενάριο   Τι είναι το σενάριο. Α. H τέχνη του να σκέφτεσαι σε εικόνες. -Προ-σχεδιο της τελικής ταινίας Β.Στο σενάριο δεν μπορείς να περιγράψεις.
ΣΚΑΡΩΝΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΣΕΡΑΦΕΤΕΙΝΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ ΠΑΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.
Τα στάδια δημιουργίας μιας ταινίας
Πολύκαρπος Κυπριανού. Μερικά λόγια για τους καταστροφικούς τυφώνες: Οι τυφώνες είναι καταστροφικοί γιατί κατασπαράζουν ότι βρουν μπροστά τους. Ένας.
Ομάδα Β΄ Βοζίκης Χρίστος Γαϊτάνας Παναγιώτης Γεωργοπούλου Βαρβάρα
ΜΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΓΕΛ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Κάποια μέρα το Πεντάγωνο αποφάσισε να θέσει σε εθελουσία έξοδο τρεις στρατηγούς που ήδη είχαν τα χρονάκια τους προτείνοντάς τους, ως αντιστάθμισμα,
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β΄ Τάξης «Κινηματογράφος: Τέχνη και Τεχνική» Υπεύθυνη καθηγήτρια: Σαραντέα Μαρίνα ΠΕ19.
THE OUTBREAK. CASTING Σκηνοθεσία  Wolfgang Petersen Wolfgang Petersen Παραγωγή  Arnold Kopelson Arnold Kopelson  Anne Kopelson  Wolfgang Petersen.
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Τα είδη των ταινιών 3ο ΓΕΛ Ηλιούπολης
ΜΑΡΘΑ, ΑΘΗΝΑ, ΓΙΩΤΑ, ΝΙΚΟΣ, ΗΛΙΑΣ
ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ FESTIVAL DOCUMANTER ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Θεολόγος Καθηγητής DEA Εκκλησιαστικής Ιστορίας ΑΠΘ Δρ. Θεολογίας ΑΠΘ E- MAIL :
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Οι γκρίζες πλευρές του σύγχρονου τεχνολογικού πολιτισμού μέσα από το χιούμορ του Αρκά Ερευνητική εργασία του 24ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης Συντονιστές Εκπαιδευτικοί.
8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών
Οι απαρχές του ελληνικού κινηματογράφου
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ Πανδής-Σκιαδάς-Χεριμιάν Όταν είναι online, τα παιδιά μπορεί να εκτίθενται σε ιούς (κακόβουλα προγράμματα που προκαλούν βλάβες σε.
Η ΟΜΗΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ. Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑ Η ΚΑΤΑΡΑ;
Εισαγωγή στην Επικοινωνία 7η Εβδομάδα
Κινηματογράφος , τέχνη, Ψυχαγωγία Τμήμα : Α2
ΤΣΑΡΛΙ ΤΣΑΠΛΙΝ Λουκία Σάββα.
του Παναγιώτη Τριανταφυλλόπουλου
Εργασία Αρχαίας Ελληνική Γλώσσας
{ Ενότητα 3 η κεφ. 12 Η δεύτερη πολιορκία του Μεσολογγίου- Διονύσιος Σολωμός Ούρδας Ιωάννης 2013.
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΣΤΕΡΙ Γερακιανάκης Μιχάλης Μανουσάκη Μαρία Μπιτζαράκης Νίκος Τσαπίνος Γιάννης Τζαγκαράκη Ειρήνη Project 2016 B’ Τετράμηνο.
Πόσο πιστή στη πραγματικότητα είναι η εικόνα του κόσμου που προβάλλει ο κινηματογράφος ; Τουντακόβ Βλαδίμηρος Τμήμα Α 3 Σχολικό Έτος :
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Συναίσθημα είναι μια κατάσταση εσωτερική, μια μοναχική εμπειρία του ατόμου.Υπάρχει λεκτική έκφραση του συναισθήματος και μη λεκτική.Οι συναισθηματικές.
O Δρ. Γκάλοπ αναφέρει ότι αν προσπαθείς να πεις κάτι, το οποίο όμως δε δείχνεις, ο θεατής αμέσως θα το ξεχάσει. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι αν δεν το.
ΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΚΑΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΥ. Μάθημα: Γεωγραφία Η 29 η Αυγούστου 2005 ήταν μία καταστροφική ημέρα για την πολιτεία της Λουϊζιάνα, γιατί χτυπήθηκε από.
Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα Φίλιππος Πλιάτσικας.
Η ταυτότητα και η δράση του Εκπαιδευτικού οργανισμού Φωτόγραμμα
«ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ».
Μία ταινία του Κώστα Γαβρά
Κων/νος Καβάφης Διαθεματική εργασία Λογοτεχνίας Σταυρούλα Μαγουλά
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «INCEPTION»
ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Των Αποστόλη Σαρρή & Γιάννη Στεργίου
1. «Αμφιβολίας Εγκώμιον», του Νίκου Δήμου
Η Δύναμη Του Εθελοντισμού
Θεσσαλονiκη, η Προσφυγομανα
Άσκηση 6 σελ.96 από το εργασία στην τάξη.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
2Ο ΓΕΛ ΜΕΓΑΡΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Με ωτοστόπ για την Ιθάκη»
ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
Σύνοψη – tagline – log line
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΜΙΧΑΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗ
Έλενα Βότση, Βαλίνα Διαμαντή
Ερευνητική Εργασία Α’ Λυκείου Α’ Τετράμηνο
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Α3…!!!.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ Carl Warner
2Ο ΓΕΛ ΜΕΓΑΡΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Με ωτοστόπ για την Ιθάκη»
Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 10
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Από την φωτογραφία στον κινηματογράφο Warner Bros : Τάσος Ψιλόπουλος Παναγιώτης Χαλακατεβάκης Παναγιώτης Σιαλακάς Αποστόλης Χρήστου Αντώνης Χρήστου Έφη Τσέτσου

Νεκρική Σιγή.. μια ταινία που ανεβάζει την αδρεναλίνη με πολύ καλή πλοκή που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό Παναγιώτης Σιαλακάς

American history X.. τρομερή ταινία που σοκάρει, εκπληκτικές ερμηνείες και διδάσκει το κοινό για το ποσό καταστροφικός μπορεί να είναι ο φασισμός. Παναγιώτης Σιαλακάς

Scary movie 2… H συγκεκριμένη ταινία προκάλεσε πολλούς φαν της επιτυχημένης σειράς να ξεκαρδιστούν κυριολεκτικά στα γέλια. Ο πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης κατάφερε να συνδυάσει γέλιο και κάποια στοιχειά επισ. Φαντασίας. Αντώνης Χρονάκης

Batman : The dark knight rises.. Μια ταινία που προκάλεσε τις επυφημίες των θεατών. Ο Κριστιαν Μπειλ σε ακόμα μια φαντασμαγορική ερμηνεία προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον κόσμο από τους εγκληματίες. Αντώνης Χρονάκης

Η διάσωση του στρατιώτη Ραϊαν… Ταινία που φορτίζει συναισθηματικά σε μεγάλο βαθμό όσους την παρακολουθούν, αφού παρουσιάζει την δεινότητα και τις καταστροφές που προκαλεί ο πόλεμος. Αποστόλης Χρήστου

The Dictator… Ταινία η οποία περιέχει πολλά στοιχεία κωμωδίας και γέλιου και έτσι έχει κάνει τους χιλιάδες ανθρώπους που την παρακολούθησαν να γελάσουν. Επίσης τους πρόσφερε μια στιγμή χαράς και ενθουσιασμού. Αποστόλης Χρήστου

Taxi Driver… Ο Ντενίρο στα καλύτερα του καταπληκτική σκηνοθεσία από τον Σκοτσεζε που δημιουργεί τον απόλυτο αντιήρωα γύρω από έναν κόσμο που καταρρέει. Παναγιώτης Χαλακατεβάκης

In the name of the father… Κοινωνικοπολιτική ταινία με μεγάλη δυναμική, αρκετή συγκίνηση με τον πρωταγωνιστή στα κέφια του, Παναγιώτης Χαλακατεβάκης

I m Sam … Μια ταινία με αντιρατσιστικό περιεχόμενο. Οι ρατσιστές δεν έχουν θέση στους προοδευτικούς. Έφη Τσέτσου

Illuminati… Η ταινία θέτει προβληματισμούς στον θεατή δημιουργώντας ανησυχίες για τη σχέση ανθρώπου και θρησκείας. Έφη Τσέτσου