Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ ΓΟΗΤΕΊΑ ΤΟΥ Ε ΛΛΗΝΙΚΟΎ Κ ΙΝΗΜΑΤΟΓΡΆΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ Β4.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ ΓΟΗΤΕΊΑ ΤΟΥ Ε ΛΛΗΝΙΚΟΎ Κ ΙΝΗΜΑΤΟΓΡΆΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ Β4."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ ΓΟΗΤΕΊΑ ΤΟΥ Ε ΛΛΗΝΙΚΟΎ Κ ΙΝΗΜΑΤΟΓΡΆΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ Β4

2 ΠΟΣΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ;

3 ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ

4 ΤΙΤΛΟΙ ΤΑΙΝΙΩΝ

5 ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΙ;- ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΑΤΑΚΕΣ

6 ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

7 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

8 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ 1. Ενώ πάνω από 60% λέει ότι έχει δει αρκετές ως και πολλές ταινίες, μόλις το 40% απάντησε σωστά τουλάχιστον 70% των ερωτήσειων 2. Η πιο δύσκολη κατηγορία ερωτήσεων είναι η σχετικά με την υπόθεση γιατί πάνω από το 60% απάντησε λιγότερο από το 50% των ερωτήσεων και σχεδόν το 20% απάντησε λιγότερο από το 30% των ερωτήσεων. 3. Επίσης δύσκολη κατηγορία είναι αυτή των πρωταγωνιστών. Μόλις 4% απάντησε το 90% των ερωτήσεων και 45% απάντησε κάτω από το 50% των ερωτήσεων. 4. Η πιο εύκολη κατηγορία είναι οι τίτλοι ταινιών γιατί το 75% απάντησε σωστά πάνω από 70% των ερωτήσεων και το 20% απάντησε σωστά τουλάχιστον 90% των ερωτήσεων.

9 Τ ΕΛΙΚΑ … Σε γενικές γραμμές οι έφηβοι δεν παρακολουθούν ελληνικές ταινίες από πρόθεση. Γνωρίζουν τους περισσότερους τίτλους λόγω των επαναλαμβανόμενων τηλεοπτικών προβολών. Ωστόσο δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή ούτε με την υπόθεση ούτε με τους πρωταγωνιστές τους.


Κατέβασμα ppt "Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ ΓΟΗΤΕΊΑ ΤΟΥ Ε ΛΛΗΝΙΚΟΎ Κ ΙΝΗΜΑΤΟΓΡΆΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ Β4."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google