Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΣΤΕΡΙ Γερακιανάκης Μιχάλης Μανουσάκη Μαρία Μπιτζαράκης Νίκος Τσαπίνος Γιάννης Τζαγκαράκη Ειρήνη Project 2016 B’ Τετράμηνο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΣΤΕΡΙ Γερακιανάκης Μιχάλης Μανουσάκη Μαρία Μπιτζαράκης Νίκος Τσαπίνος Γιάννης Τζαγκαράκη Ειρήνη Project 2016 B’ Τετράμηνο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΣΤΕΡΙ Γερακιανάκης Μιχάλης Μανουσάκη Μαρία Μπιτζαράκης Νίκος Τσαπίνος Γιάννης Τζαγκαράκη Ειρήνη Project 2016 B’ Τετράμηνο

2 Το λάθος αστέρι (The fault in our stars) είναι ένα πολυβραβευμένο βιβλίο που έγραψε ο Τζον Γκριν και δημοσίευσε πρώτη φορά στις 10 Ιανουαρίου 2012. Η ταινία αποτελεί μια κινηματογραφική παραγωγή που συνδυάζει κωμωδία και δράμα. Σκηνοθετήθηκε από τον Τζος Μπόουν και είναι βασισμένη στο βιβλίο του John Green.

3 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Το βιβλίο μιλάει για ένα κορίτσι εφηβικής ηλικία –την Hazel Grace- η οποία είχε διαγνωστεί για καρκίνο στους πνεύμονες. Γνώρισε τον Augustus Waters, ένα νεαρό αγόρι το οποίο είχε οστεοσάρκωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου στους πνεύμονες. Το αγαπημένο βιβλίο της Hazel της άφηνε πολλές απορίες για αυτό και ο Augustus αποφάσισε θέλοντας να ευχαριστήσει την Hazel, να οργανώσει ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ. Μπορεί τα δύο παιδιά να μην βρήκαν τις απαντήσεις που έψαχναν αλλά ανακάλυψαν και αναζωπύρωσαν τον έρωτα τους. Στο τέλος ο Augustus πέθανε και επιβεβαίωσε τον έρωτα του για την Hazel με ένα γράμμα.

4

5 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ  Η ταινία βασίζεται πάνω στο βιβλίο αλλά με αρκετές παραλήψεις και αλλαγές. Καθώς δεν νιώθεις τα ίδια συναισθήματα διαβάζοντας το. Παρ’όλα αυτά είναι εξαιρετική και ελκύει στον δέκτη αισθήματα συγκίνησης και στενοχώριας.  Τα γεγονότα είναι ίδια αλλά η ταινία εστιάζει σε συγκεκριμένες σκηνές. Δίνοντας έμφαση στις στιγμές των δύο νέων και αισθηματικές συζητήσεις τους.  Η ταινία διαρκεί 125 λεπτά.

6 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  John Michael Green γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1977 στην Ινδιανάπολη. Εργάστηκε ως εφημέριος μαθητή μετά την αποφοίτησή τους στο νοσοκομείο για παιδιά. Ωστόσο, ο χρόνος που πέρασε μεταξύ των παιδιών τον ώθησαν για να γίνει συγγραφέας.  Ενώ εργαζόταν άρχισε να γράφει το μυθιστόρημα Αναζητώντας την Αλάσκα. Ολοκλήρωσε το έργο του και το δημοσίευσε το 2005. Τα μυθιστορήματα του είναι εμπνευσμένα από το χρόνο του Green στο Indian Springs.  Τα βιβλία του είναι ξεχωριστά αφού εισήγαγε μια πιο φιλοσοφική προσέγγιση για τα θέματα στη ζωή ενός εφήβου.

7 ΗΘΟΠΟΙΟΙ o Σέιλιν Γούντλει, στον ρόλο Χέιζελ Γκρεΐς Λάνκαστερ o Άνσελ Έλγκορτ, στον ρόλο του Ογκάστους "Γκας" Γουότερς o Νάτ Γόλφ, στον ρόλο του Ισσάκ o Λόρα Ντέρν, στον ρόλο της Φράνυ Λάνκαστερ o Σάμ Τράμελ, στον ρόλο του Μαΐκλ Λάνκαστερ o Γουίλεμ Νταφόε, στον ρόλο του Πίτερ Βαν Χούτεν o Λότε Βερμπικ, στο ρόλο του Λαΐντεγουιτσζ Βλιένγκεχαρτ o Μικε Μπιρμπιγλια, στον ρόλο του Πάτρικ o Μιλίκα Γκόβιτς, στον ρόλο της Κυρίας Ουότερς o Ντειβιντ Γουόλεν, στον ρόλο του Κύριου Ουότερς o Άνα Ντέλα Κρουζ, στον ρόλο της Δρ. Μαρία

8

9 ΣΕΙΛΙΝ ΓΟΥΝΤΛΕΙ  Η Σέιλιν Γούντλει γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 1991 στην Καλιφόρνια. Στην ηλικία των δεκαπέντε, διαγνώστηκε με σκολίωση, αμέσως μπήκε σε ένα πλαστικό στήριγμά στο στήθος της για να σταματήσει αυτό.  Ασχολείται με την τηλεόραση, καθώς είναι ηθοποιός και έχει πάρει Βραβείο IndeSpirit και το Βραβείο MTV Movie.  Είναι η πρωταγωνίστρια στο λάθος αστέρι, μια από τις καλύτερες ερμηνείες της.

10 Ansel Elgort Ο Άνσελ Έλγκορτ Γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 1994 στην Νέα Υόρκη. Είναι ένας αμερικανός ηθοποιός καθώς είναι και DJ. Στο λάθος αστέρι έχει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο, τον ρόλο του Ουγκάστους. Κατέχει πολλά βραβεία, όπως : Κινηματογραφικό Βραβείο MTV Καλύτερου φιλιού 2015 · Τhe Fault In Our Stars Βραβείο Teen Choice Καλύτερου φιλιού σε ταινία 2014 · Τhe Fault In Our Stars Βραβείο Teen Choice Καλύτερης χημείας σε ταινία 2014 · Τhe Fault In Our Stars Βραβείο Teen Choice Καλύτερου σταρ με εντυπωσιακή εξέλιξη στον κινηματογράφο 2014 · Η τριλογία της απόκλισης: Οι διαφορετικοί, Τhe Fault In Our Stars Βραβείο Νέων του Χόλιγουντ Καλύτερης χημείας επί της οθόνης 2014 · Τhe Fault In Our Stars Βραβείο Νέων του Χόλιγουντ Καλύτερης ανδρικής νεανικής ερμηνείας 2014

11 ΚΡIΤΙΚΕΣ  Το βιβλίο κατάφερε να αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, καθώς και να γίνει αρκετά αγαπητό με ανεβασμένες πωλήσεις.  Η ταινία χαρακτηρίζεται από την συγκίνηση που προκαλεί στους θεατές. Έχει πάρα πολλές προβολές και έχει γίνει αρκετά γνωστή. Οι κριτικές που έχει αποσπάσει είναι πολύ θετικές. Καθώς το έργο είναι πολυβραβευμένο.

12 ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


Κατέβασμα ppt "ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΣΤΕΡΙ Γερακιανάκης Μιχάλης Μανουσάκη Μαρία Μπιτζαράκης Νίκος Τσαπίνος Γιάννης Τζαγκαράκη Ειρήνη Project 2016 B’ Τετράμηνο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google