Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πολύκαρπος Κυπριανού. Μερικά λόγια για τους καταστροφικούς τυφώνες: Οι τυφώνες είναι καταστροφικοί γιατί κατασπαράζουν ότι βρουν μπροστά τους. Ένας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πολύκαρπος Κυπριανού. Μερικά λόγια για τους καταστροφικούς τυφώνες: Οι τυφώνες είναι καταστροφικοί γιατί κατασπαράζουν ότι βρουν μπροστά τους. Ένας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πολύκαρπος Κυπριανού

2

3 Μερικά λόγια για τους καταστροφικούς τυφώνες: Οι τυφώνες είναι καταστροφικοί γιατί κατασπαράζουν ότι βρουν μπροστά τους. Ένας τρόπος για να διαλυθεί ένας τυφώνας είναι να του ρίξεις βόμβα. Συνήθως οι τυφώνες προέρχονται από την θάλασσα. Ένα ωραίο αξιοθέατο είναι να δεις ένα τυφώνα να δημιουργείται.

4

5 Ο ισχυρότερος και πιο καταστροφικός τυφώνας των τελευταίων χρόνων. Ο τυφώνας Κατρίνα, είχε διάρκεια μίας εβδομάδας περίπου (23-30 Αυγούστου 2005) και όμως άφησε πίσω του 1836 νεκρούς και ζημιές ύψους 108 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

6 Ο δεύτερος καταστροφικότερος τυφώνας μετά την Κατρίνα, προκάλεσε συνολικές ζημιές 26,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

7 Ένας από τους πιο ιστορικούς τυφώνες των ΗΠΑ, χτύπησε κυρίως το Τέξας, αφήνοντας 290 νεκρούς και καταστροφές 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων


Κατέβασμα ppt "Πολύκαρπος Κυπριανού. Μερικά λόγια για τους καταστροφικούς τυφώνες: Οι τυφώνες είναι καταστροφικοί γιατί κατασπαράζουν ότι βρουν μπροστά τους. Ένας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google