The Warriors of Art Τμημα:B’8 Μέλη ομάδας:Κωνσταντίνος Ιωάννου Νικόλας Τσαδιώτης Μαρία Χάγιανη Φίλιππος Κασιουλής Ράνια Λεάνδρου.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ Παρουσίαση από : Πούλου Τίνα Θωμαΐδα Χατζηθωμά.
Advertisements

Πηνελόπη Χρίστου Γεωργία Ευαγόρου Άντρη Ευαγόρου Georgina Metcaffe.
Black team B8 Μιχάλης Νατιώτης Ονησίφορος Παφίτης Μίκης Ανδρέου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΗΣΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ
Αριάδνη Σαχίνογλου, Α’ Γυμνασίου
…από μικρούς συγγραφείς
Η ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΤΗΣ
 THE BLUES  ΚΑΛΩΣΥΝΑΤΟΥ Νικολεττα Καραολης μιχαλης
Ονόματα: Μπατσίλα-Ρόσκα Άντρεα,Μαλεκκίδης Αντρέας,Μαυρομμάτης Αλέξανδρος, Χρυσοστόμου Μάριος Τάξη:Β’8 Ομάδα:Πελλοπλάσματα.
Μια φορά και έναν καιρό κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων ένας ζαχαροπλάστης έφτιαχνε τα γιορτινά γλυκά.
Ο μυστηριώδης θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο!!!
Καλιτεχνες β’6 Ανδρέας Παπαλουκάς Σίμος Κατσιάρης
Μαυρογιάκουμου Αντωνία Γκιουστερακλί Κιουρζάρα.  Βαν Γκογκ:στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο  Eduard Cardon: κριτικός τέχνης  Naudet: αγοραστής του.
Τάξη:Β’6 Ονόματα Μελών: ~Ηρόδοτος Σασάκαρος ~Πιστέντης Αντρέας ~Γεωργίου Μάρκος ~ Δημιτριάδου Μαρία ~Ζαντίτ Στέφανος.
Μιχάλης Στυλιανού Δαμιανός Παναγιώτου Μιχαέλλα Μιχαήλ Άντρη Πηλαβάκη Λαμπρινή Σάββα.
Ο Naudet (αγοραστής), ο ιδιοκτήτης της γκαλερί Pere Malgras και ο κριτικός τέχνης Edouard Carton έχουν συνεργαστεί για να σκοτώσουν τον Αρμάντο Φερνάντο.
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
Ομπάμα…άσε το άμα.. Στην Ελλάδα, όταν δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι, λέμε: άμα… γίνει αυτό… θα κάνουμε και το άλλο. Περιμένουμε δηλαδή να έρθουν όλα μόνα.
5ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης ΣΤ΄ ΤΑΞΗ
Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ Το πάρτι που κατέληξε τραγωδία.
Ο ΡΟΖ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ – ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ
Τμήμα: Β’6 Σχ. Χρονιά: Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΤΖΑΙ ΔΚΙΟ ΧΟΡΕΥΚΟΥΝ
Θεά Άρτεμη Όλυμπος.
 Ένας ιμπρεσιονιστής ζωγράφος βρίσκεται νεκρός στο Γκραν Ζάτ.  Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες έπειτα από ένα ανώνυμο σημείωμα.  Ενώ ο πίνακας είχε τελειώσει.
paint masters A7 Παναγιώτης Αλεξάνδρου Ζήνωνας Βασιλειάδης
H ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ.
A ARTE DE VIVER JUNTO Η τέχνη της συμβίωσης Automatic.
"13 ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ"
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
 ΤΟ ΓΚΡΑΝΤ ΖΑΤ ΗΤΑΝ ΈΝΑ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.  ΤΟ ΓΡΑΝΤ ΖΑΤ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.  Ο ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ.
Σχολικοσ εκφοβισμοσ ...Και άλλα ερωτήματα που βασανίζουν τα παιδιά που είναι θύματα εκφοβισμού... Θα μου κάνουν κακό ή απλά το κάνουν για να περάσει η.
Πρώτο Πρότυπο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
Της Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
Ο Μυστηριώδες Θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο Παρουσίαση: Άννη Χατζιατριάν Μαρία Χατζηγεωργίου Δημήτρης Ιλίτζεβ.
Μία φανταστική βροχή… Εμπνευσμένη από το παραμύθι «Πινεζοβροχή» του μαγευτικού Παραμυθά, Ευγένιου Τριβιζά Γράφουν και δημιουργούν τα παιδιά της Α΄1 τάξης.
Ο Δουλευτάρης και ο Ακαμάτης
Ο γρηγορόσκυλος Ο γρηγορόσκυλος είναι ένας σκύλος που ζει μέσα σε ένα σπίτι και κάνει ζημιές όταν τρέχει.
ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ Δήμητρα Γαλάνη Αθηνά Κυριάκου.
ΦΑΓΑΝΑΣ & ΥΙΟΙ LTD A’4 ΕΛΛΗ ΠΑΡΠΑ ΛΑΟΥΡΑ ΠΑΠΕΛ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΕΑΡΧΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΗ.
PROJECT με θέμα ¨χριστούγεννα¨
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Είμαστε ό,τι τρώμε»
Η φιλοξενία του Αβραάμ Λίγα χρόνια αργότερα ο Κύριος παρουσιάστηκε και πάλι στον Αβραάμ, ενώ αυτός καθόταν στο άνοιγμα της σκηνής του .Ο Αβραάμ είδε τρεις.
ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΚΟΥΙΜΤΣΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Γ2.
ΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΣΠΙΤΙ Η ομάδα μας Μαρία Άννα Ιωάννα.
Διδακτική Μαθηματικών Ι 9 Απριλίου 2014 Μάθημα 4 ο -5 ο Επίλυση προβλήματος ( συνέχεια )
Ο Γύζης και η «ζουρλοκαντέρω» Άρθρο του Ζενάκου Αυγουστίνου στο «Τεχνηέντως» ΜΑΘΗΜΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΟΥ, ΑΝΑΠΛ.
ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Και όμως, είναι αλήθεια. Οι γόβες της Ευτέρπης έχουν «σκοτώσει» τον αντρικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της, του Κλέαρχου, ενός καθ’
Άννα Φράνκ ΤΖΟΤΖΕΦΙΝ ΠΟΥΛ ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΑΡΕΤ. Δέκα χρόνια μετά τον πόλεμο πολλοί άνθρωποι είχαν χάσει τις δουλειές και τις περιουσίες τους. Η Άννα Φρανκ ήταν.
«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Στρογγυλοποίηση φυσικών και δεκαδικών αριθμών Πρόχειροι λογαριασμοί.
Μείωση της αποφυγής - avoidance reduction Λίγοι θεραπευτές σήμερα θα χρησιμοποιούσαν αυτή την προσέγγιση μεμονωμένα. Τη χρησιμοποιούν ως ένα μέρος του.
ΣΤ΄ 1 Σεπτέμβριος 25/9/2015. Συγγραφείς Αγγελική Πασιά και Φίλιππος Μανδηλαράς.
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ (αντιμετωπίζοντας τις κρίσεις που
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΖΩΟ Ο ΚΑΪΖΕΡ ΜΟΥ!!!
Άντζελα Μαρτιροσιάν Βάσω Κρομλίδου Ερμιόνη Κωνσταντά Σταυρούλα Κωτσαρή
ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
Οδηγώντας ένα παιδί στο Χριστό
Τα παραμύθια μας 1η προσπάθεια.
Η ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.
οι κυριοτερεσ φασεισ του πολεμου
VINCENT VAN GOGH (ΒΙΝΤΣΕΤ ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ Έτος γέννησης: 30 Μαρτίου 1853
ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ Θωμάς Πάπατς Φελέκης Ε’1
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ (αντιμετωπίζοντας τις κρίσεις που
Μεταγράφημα παρουσίασης:

The Warriors of Art Τμημα:B’8 Μέλη ομάδας:Κωνσταντίνος Ιωάννου Νικόλας Τσαδιώτης Μαρία Χάγιανη Φίλιππος Κασιουλής Ράνια Λεάνδρου

O θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο Κύριοι ‘Υποπτοι Van Gogh, Pere Malgras, Eduard Cardor, Naudet

Οι πιθανοί δολοφόνοι Naudet: Αγοραστής του Αρμάντο Φερνάντο Pere Malgras: Ιδιοκτήτης της gallery Van Gogh: Στενός φίλος του Αρμάντο Eduard Cardon: Κρητικός τέχνης

Γιατί ήθελαν να τον σκοτώσουν??? ‘Ηθελαν να τον σκοτώσουν για να πιάσουν χρήματα. Ο σκοπός ηταν να τον σκοτώσουν, διότι όταν κάποιος καλλιτέχνης πέθαινε αυξάνονταν οι τιμές των πινάκων του,όπου αυτό έγινε.

Van Gogh Ήταν καταθληπτικός και αδύναμος να κάνει τέτοιο πραάγμα μόνος.Ο Van Gogh ήθελε να σκοτώσει τον δήθεν, τον ζήλευε επείδη ήταν πάντα καλύτερός του.Αλλά και για να πάρει λεφτά από τους πινακές του.

Naudet O Naudet ήθελενα τον σκοτώσει γιατί αγόραζε τα σχέδια του και έτσι όταν τα πούλαγε όταν θα πέθαινε θα αυξανόταν η τιμή των πινάκων.

Pere Malgras O Pere ήταν ο ιδιοκτήτης της gallery και ήθελενα σκοτώσει τον Αρμάντο γιατί τα σχέδια του βρίσκονταν στην gallery του και θα έπαιρνε τα λεφτά από την πούλησή τους.

Eduard Cardon O Eduard ήθελενα σκοτώσει τον Αρμάντο για να πάρει τα λεφτά από τους πίνακές του.Έτσι επειδή ήταν κριτικός τέχνης βοήθησε στο να απορριφθεί ο πίνακας του Αρμάντο.

Το σχέδιό τους σχετικα με την δολοφονία Οι 4 δολοφόνοι όταν ο κριτικός απόρριψε τον πίνακας έβαλαν το δικό τους σχέδιο σε εφαρμογή έστι ώστε να φανεί ότι ο Αρμάντο αυτοκτόνησε για την απόρριψη του σχεδίου.Οι 4 συνεργάτες έβαλαν στο ποτό του Αρμάντο ένα χάπι έτσι ώστε όταν τέλειωσε η έκθεση που απορρίφθηκε το σχέδιο του να ήταν ήδη νεκρος και να φένεται αυτοκτονία.Ο Αρμάντο όταν πίνει το ποτό με το χαπάκι πέφτει λιπόθυμος στο πάτωμα.Οι 4 δολοφόνοι σηκώνουν τον Αρμάντο και τον μεταφέρουν στο Γκραντ Ζατ μαζί με τον πίνακα και τα υλικά του.Έτσι γι’ αυτό βρήκαν το σπίτι του Αρμάντο ανακατεμένο.Μας κίνισε πολύ το ενδιαφέρον γιατί ο Αρμάντο τελείωνε το σχέδιο του στην σοφίτα και τώρα το σχέδιο ήταν τελειωμένο στο πάρκο.

Ευχαριστούμε για την παρακολούθηση τησ παρουσίασεις