Ευρωπαϊκός Πυλώνας Κοινωνικών Δικαιωμάτων:

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Σεμινάρια Επιθεωρητών Σεπτεμβρίου Σχολική χρονιά
Advertisements

« Βελτιστοποιώντας τη χρήση της γνώσης στη διαμόρφωση δημοσίων πολιτικών και στην ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η στρατηγική σημασία της ανοιχτής.
Ράλλης Γκέκας Διευθύνων Σύμβουλος Ε.Ε.Τ.Α.Α. A.E. Ε.Ε.Τ.Α.Α. A.E.
Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Σ Κ Α Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Σ Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Η Σ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.
Συντονιστής Φορέας Intercollege Φορείς Υλοποίησης ΟΕΒ - Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων ΠΕΟ- Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία ΚΙΣΑ – Κίνηση.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), με θέμα: «Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΤ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
"Δημιουργία Κοινωνικών Επιχειρήσεων με τη χρήση Κοινωνικού Κεφαλαίου"
Κοινωνική αλληλέγγυα οικονομία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Κοινωνικές Επιχειρήσεις: Η πρόκληση της εποχής μας Αthens Information Technology Απόστολος.
ΑΝΕΡΓΙΑ.
Εξειδίκευση Αξόνων Στρατηγικής
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αναπτυξιακό Συνέδριο Ηπείρου 24/6/2005.
Ενημερωτική Εκδήλωση στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου: «Τοπικό Σχέδιο Δήμου Ηλιούπολης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων» Ενημερωτική Ημερίδα Ωφελουμένων.
Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
Απασχόληση και Διεύρυνση εμπειρίες από διασυνοριακές περιοχές
ΔΟΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Κ.Ε.Κ. ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ Α.Ε. ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ.
Χαλκιδική 8/9 Ιουλίου 2006 Κ. Κοκκινοπλίτης Συντονιστής Οργανωτικής Γραμματείας Σχεδιασμού & Κατάρτισης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού ΠΡΟΤΥΠΑ.
ΗΜΕΡΙΔΑ: Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ – Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 24 / 5 / 2013 Το έργο για την αναδιάρθρωση της δημόσιας.
Η Οπτική του Φύλου στις Τοπικές Πολιτικές
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EX ANTE ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ 4Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Παρουσίαση: Μιράντα Θεοδωροπούλου Ε.Υ.Σ.ΕΚΤ - Στέλεχος.
Βασίλης Παπαχαρίσης ( /
Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ίσων Ευκαιριών
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ● Η δράση της συμβουλευτικής περιλαμβάνει όλες εκείνες.
Τούλα Πατσάλη Διεύθυνση Διαρθρωτικών Ταμείων και Ταμείου Συνοχής Γραφείο Προγραμματισμού ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
Χρησιμότητα & Τρόποι Αξιοποίησης από τους Διαπραγματευτές των μερών
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007 – 2013
Άννα Μίχου 1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο Ρόλος του μηχανικού από την κρίση στην ανάπτυξη Άννα Μίχου Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
Κοινωνικό κράτος και κρίση Με έμφαση στις ανισότητες ανάμεσα στα φύλα Χρήστος Κουτσαμπέλας Κέντρο Οικονομικών Ερευνών, Πανεπιστήμιο Κύπρου.
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ στο Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Παρουσίαση της Πράξης Ενημέρωση των δυνητικών ωφελούμενων και της τοπικής κοινωνίας.
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
1 Σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Διαμόρφωση μίας Ευρωπαϊκής Χάρτας για τους Ερευνητές & ενός Κώδικα Δεοντολογίας για την πρόσληψη ερευνητών στο.
ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΠ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ-
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
Ι.Π. Μεσολογγίου 01/12/2014 Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Ευαγγελία Σουμέλη Ανώτερη Ερευνήτρια ΓΕΦΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΥΠΡΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ.
«Αν δεν φυτέψουμε το δέντρο γνώσης όταν είμαστε νέοι, δεν θα μας δώσει τον ίσκιο του όταν θα έχουμε γεράσει.»
Κριτήρια ένταξης των κρατών στην Ε.Ε. Κριτήρια ένταξης ενός κράτους στην Ε.Ε καθορίστηκαν: Πότε: 1953 Που: στο συμβούλιο της Κοπεγχάγης Ανανέωση: Ευρωπαϊκό.
ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 1996 : Ευρωπαϊκό έτος εκπαίδευσης και «Δια Βίου Κατάρτισης» 2000 : Λισσαβόνα Η Ε.Ε.
«ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση 1 Δεκεμβρίου 2014 Βλάσης.
Τα Αποτελέσματα των Δράσεων της ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε. Γεώργιος Γκάγκας Διαχειριστής της Πράξης.
ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΚΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΙΙ Μ. Δ. Χρυσομάλλης Αναπληρωτής Καθηγητής.
1 η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Τα Βασικά Στοιχεία του ΕΠ.
Πολιτική Διεθνούς Ανάπτυξης και Βοήθειας της Ε. Ε Γκότση Παναγιώτα Παπαλεξίου Βασιλική.
Προτάσεις για την εξειδίκευση της διάστασης της αναπηρίας κατά την εφαρμογή του Ε.Π. - Περιφερειακή Στρατηγική για την Αναπηρία Εισηγητής: Λογαράς Δημήτρης,
Aθήνα,16 Νοεμβριου Η Στρατηγική της Έξυπνης Εξειδίκευσης Συνδέει: την έρευνα και καινοτομία με την οικονομική ανάπτυξη με νέους τρόπους όπως είναι.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Α.Τ.Ε.Ι. ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΟ INSTALL INSTALL Innovative strategy for raising awareness of lifelong learning in Greece.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
Κράτος Πρόνοιας και Εκπαίδευση Κλασσική Σοσιαλδημοκρατία & Ο Τρίτος Δρόμος.
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Εργαστήριο Αγροτικής Πολιτικής & Συνεταιρισμών ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (ΕΣΠΑ) Υπεύθυνος Πρακτικής.
► Karew Ure. The Psychology of Manufacturer (1835) ► Kίνημα βελτίωσης των συνθηκών ζωής στα εργοστάσια (στελέχη πρόνοιας) (welfare officers). Kύριος σκοπός.
Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. Χρήστος Βαρσάμης Διευθύνων Σύμβουλος Ρυθμιστικό Πλαίσιο Ταχυδρομικής Αγοράς – Ρόλος της Ε.Ε.Τ.Τ. 1.
Εισαγωγή στις δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς
ΩΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
360funding.gr Μάϊος 2017.
Κράτος Πρόνοιας και Εκπαίδευση
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ για το μάθημα της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 1-2 Απριλίου 2005
Ημέρα Καριέρας Λάρισα, 25 Απριλίου 2012
Προγραμματική Περίοδος
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ο σκοπός της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής στην εκπαίδευση είναι:
Κατερίνα Αλεξομανωλάκη,
Η περίπτωση της Γερμανίας
Ευάγγελος Σπινθάκης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Κοινωνική ανισότητα, φτώχεια και κοινωνική ένταξη στην ΕΕ
Διαπολιτισμική Προσέγγιση και Παγκοσμιοποίηση
Προσβασιμότητα για ΑμεΑ
8ος ΣΤΟΧΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΘΕΜΑ 2016 Ανεργία και Απασχόληση και οι συνέπειες τους για την οικονομία. α) Αίτια και πολιτικές αντιμετώπισης της ανεργίας. β) Η επίδραση της σημερινής.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ευρωπαϊκός Πυλώνας Κοινωνικών Δικαιωμάτων: Η Περίπτωση της Κύπρου Σπίτι της Ευρώπης 20 Απριλίου 2018 Αλέξανδρος Αλεξάνδρου Διευθυντής Τμήματος Εργασίας 2014

  Η οικονομική κρίση άφησε σημαντικές κοινωνικοοικονομικές προκλήσεις των οποίων η άμεση αντιμετώπιση είναι επιβεβλημένη. Οι πιο σημαντικές κοινωνικοοικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κύπρος αφορούν στη: δημιουργία νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας τη μείωση της ανεργίας (ιδιαίτερα στους νέους και στους μακροχρόνια άνεργους) την αντιμετώπιση της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού και τη δημιουργία συνθηκών κοινωνικής δικαιοσύνης και κοινωνικής συνοχής ως ένα βασικό συστατικό για τη βιώσιμη ανάπτυξη. 11/11/2018

  Τα υψηλά επίπεδα φτώχειας, κοινωνικού αποκλεισμού και κοινωνικών ανισοτήτων καθιστούν επιβεβλημένη την έμφαση σε επαρκή και βιώσιμα συστήματα κοινωνικής προστασίας. Θέσπιση ορισμένων κοινών αρχών για την εφαρμογή των πολιτικών απασχόλησης και των κοινωνικών πολιτικών, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κύπρος καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Σωστή αξιοποίηση του εργατικού δυναμικού και διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. 11/11/2018

Αγορά Εργασίας Εξασφάλιση περισσότερων και καλύτερων θέσεων εργασίας   Αγορά Εργασίας Εξασφάλιση περισσότερων και καλύτερων θέσεων εργασίας Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό με στοχοθετημένες πολιτικές που θα ενισχύσουν τις δεξιότητες των ατόμων, θα προωθήσουν την αυτοαπασχόληση και την επιχειρηματικότητα. Επικέντρωση σε εκείνες τις ομάδες του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα εμπόδια πρόσβασης στην εργασία, όπως τους νέους, τους μακροχρόνια άνεργους, τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, τις γυναίκες με εξαρτώμενα και στα άτομα με αναπηρίες.   11/11/2018

  Είναι σκόπιμο μαζί με τα πιο πάνω να προωθηθεί και η ισότητα των φύλων στην εργασία. Η υποχρέωση για την επίτευξη ουσιαστικής ισότητας μεταξύ των δύο φύλων στην εργασία είναι αδιαμφισβήτητη και αποτελεί βασική αρχή του κοινοτικού δικαίου. Η μη ορθή προώθηση της ισότητας ενδέχεται να ισοδυναμεί με αθέτηση της υποχρέωσης μας, μια υποχρέωση που πρέπει να επαναφέρουμε στο προσκήνιο για ενδυνάμωση της οικονομίας μας, αλλά και της κοινωνίας μας. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι το γυναικείο δυναμικό αποτελεί το 50% του ανθρώπινου δυναμικού.   11/11/2018

Το σύστημα κοινωνικής προστασίας και κοινωνικής πρόνοιας:   Σύστημα Κοινωνικής Προστασίας Το σύστημα κοινωνικής προστασίας και κοινωνικής πρόνοιας: αποτελεί πολύτιμο και ουσιαστικό εργαλείο για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Οφείλει να είναι η έξοδος των ικανών προς εργασία ατόμων από την ομάδα όσων έχουν ανάγκη στήριξης από παροχές προνοιακού τύπου και η ένταξη τους στην απασχόληση. πρέπει να είναι ορθά σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να στηρίξει τους πολίτες που χρειάζονται στήριξη για να μπορούν να συμμετέχουν στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου 11/11/2018

Η βιωσιμότητα και αποτελεσματικότητα του συστήματος κοινωνικής προστασίας εξαρτάται από τους πιο κάτω παράγοντες: την ικανότητα άσκησης ουσιαστικού ελέγχου των κριτηρίων επιλεξιμότητας αναφορικά με παροχές προνοιακού τύπου ώστε οι κοινωνικές παροχές να παρέχονται σε όσους είναι πραγματικά δικαιούχοι, την παροχή αναγκαίων συμπληρωματικών υπηρεσιών προς τα άτομα που έχουν ανάγκη τέτοιες υπηρεσίες για τη διαβίωση τους, και την αποτελεσματική διασύνδεση του συστήματος κοινωνικής προστασίας με πολιτικές ενεργητικής ένταξης στην αγορά εργασίας και πολιτικές κοινωνικής ενεργοποίησης ατόμων που εξαρτώνται από παροχές προνοιακού τύπου   11/11/2018

  Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων προχώρησε από τον Ιούλιο 2014 στη συνολική μεταρρύθμιση του κράτους προνοίας στην Κύπρο. Ο στόχος που τέθηκε με την μεταρρύθμιση αυτή ήταν η δημιουργία ενός εξορθολογισμένου και αποτελεσματικού συστήματος Κοινωνικής Πρόνοιας, που να χαρακτηρίζεται από την άμεση και ουσιαστική στήριξη του πολίτη που πραγματικά έχει ανάγκη της στήριξης για τη διαβίωση του, ιδιαίτερα μέσα στις συνθήκες αυξημένης ανεργίας και στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βίωσε η Κύπρος τα προηγούμενα χρόνια. 11/11/2018

  Η ανάπτυξη της οικονομίας μας πάνω σε μια σταθερή και υγιή βάση, οδηγεί στην αύξηση της απασχόλησης και στη μείωση της ανεργίας, παράγοντας που είναι καθοριστικός για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Για την ευόδωση όμως της προοπτικής ανάπτυξης, είναι αναγκαίο να συνυπάρχουν δύο συνιστώσες: Ύπαρξη του κατάλληλου θεσμικού πλαισίου και σύγχρονων πρακτικών στον εργασιακό τομέα, τόσο ιδιωτικό όσο και δημόσιο. Ύπαρξη κατάλληλα εκπαιδευμένου και καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού, ικανού να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις σύγχρονες απαιτήσεις των επιχειρήσεων.   11/11/2018

  Πολύ σημαντικός στην όλη προσπάθεια είναι ο ρόλος όλων των κοινωνικών εταίρων και η αντιμετώπιση τους ως συνεργάτες στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων αυτών. 11/11/2018

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.