Αρχιτεκτονικη εργου Καλημέρα κυρίες κ κύριοι.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Σ.Π.Ε.Κ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΥΡΟΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟ ΜΑΛΛΙΟΣ.
Advertisements

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ “Σύνθεση πληροφοριών αισθητήρων για την ασφαλή πλοήγηση έντροχου ρομποτικού οχήματος” Αθανάσιος.
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ Α3.2
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Ανάπτυξη Μικρής Αυτόνομης Ρομποτικής Πλατφόρμας Οδηγούμενης μέσω Ασύρματης Σειριακής Διασύνδεσης Σπουδαστής: Απόστολος Μπόλλας Επιβλέπων.
Slide 1 Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών. Slide 2 Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών Μία κυψέλη ΑΤΜ αποτελείται από 53 οκτάδες και χωρίζεται σε δύο μέρη:  Την επικεφαλίδα.
Αρχές Επικοινωνίας με ήχο και εικόνα
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (δορυφορικό τηλέφωνο-τηλεόραση-ραδιόφωνο)
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16 Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα
Ο Ηλεκτρονόμος Ο Ηλεκτρονόμος (Relay) είναι ένας μηχανικός διακόπτης, του οποίου οι επαφές ελέγχονται από έναν ηλεκτρομαγνήτη. Ο ηλεκτρονόμος είναι ένα.
ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Αρχή.
ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
Ανάπτυξη συστήματος πρόληψης και διαχείρισης κινδύνου δασικών πυρκαγιών στο Νομό Κορινθίας Γ.Παπαδάκη, Θ.Βάκκας, Γ.Μαυρέλλης.
Μεταγωγή και Πολυπλεξία
ΤΑΞΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Βασικές Έννοιες Επανάληψη (1).
Τεχνολογία Δικτύων Επικοινωνιών
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
OpenCourses “Διαδικτυακή πλατφόρμα ανάρτησης και Υποστήριξης Ανοικτών Διαδικτυακών μαθημάτων του ΤΕΙ Κρήτης – Πρόοδος μέχρι σήμερα" Καπετανάκης Κων/νος.
Ελληνογαλλική Σχολή ‘Άγιος Παύλος’’
Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών - Δίκτυα Ύδρευσης
Ο Ηλεκτρονόμος Ο Ηλεκτρονόμος (Relay) είναι ένας μηχανικός διακόπτης, του οποίου οι επαφές ελέγχονται από έναν ηλεκτρομαγνήτη. Ο ηλεκτρονόμος είναι ένα.
Τι είναι χαρτογράφηση-πως λειτουργεί- κατηγορίες
ΕΝΟΤΗΤΑ 12η Συστήματα μετρήσεων SCADA
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ Γ.Σ.Π.. ΟΡΙΣΜΟΙ Ένα σύστημα για τακτικό και συνηθισμένο τρόπο επεξεργασίας δεδομένων και για απάντηση προκαθορισμένων και.
Π. Μαυρογένης Εφαρμογές πληροφορικής τεχνολογίας που καλύπτουν ένα ευρύ τομέα επιχειρησιακών αναγκών του ξενοδοχείου ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: Ονομάζει τις.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
Χριστουγεννιάτικο Κουίζ Gonso-2008 ΕΥΚΟΛΟ. ΕΡΩΤΗΣΗ Ε1 Ποιό είναι το τελευταίο επιβατικό αεροσκάφος αερογραμμών που κατασκευάστηκε με τρείς κινητήρες ?
Η ένταξη των ψηφιακών βιβλιοθηκών στον χώρο της εκπαίδευσης Επιμέλεια-Παρουσίαση Μαρία-Ειρήνη Καραχάλιου Β Ανδρομάχη Νοτοπούλου Β
Παρουσίαση Νο. 11 Ανάλυση Εικόνας Ψηφιακή Επεξεργασία και Ανάλυση Εικόνας.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Αυτοματισμοί στα αυτοκίνητα
Ο Κόμβος Δευτερογενούς Επεξεργασίας: Μια ερευνητική υποδομή για τη συγκριτική κοινωνική έρευνα.
3ος Τομέας: Τηλεπικοινωνιών και Επεξεργασίας Σήματος
ΕΝΣΥΡΜΑΤΗ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΗ
Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ» Κτίζοντας το Ψηφιακό Αύριο ICT FORUM – 30 Οκτωβρίου 2007.
Παραγωγή-Μεταφορά-Διανομή Ηλεκτρικής Ενέργειας
Οργάνωση Και Λειτουργία Κέντρων Πληροφορικής Επιμέλεια: Γιάννης Τρικαλίτης.
Λογισμικό Υπολογιστή Για να μπορεί το Υλικό μέρος του Υπολογιστή να εκτελεί και τη πιο απλή επεξεργασία δεδομένων χρειάζεται ένα σύνολο εντολών.Οι οδηγίες.
Προγραμματισμός πτήσης
Global Posistioning Sytems (GPS) Στρατής Αβαγιάννης Στρατής Αντωνέλλης Παντελλής Σπάρταλης.
Τι είναι και πώς λειτουργεί
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ.
ΟΜΑΔΑ 2 ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΣ ΡΑΜΙΩΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΩΣ ΚΑΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚO ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚO ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ Συγχρηματοδοτούμενο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ Συγχρηματοδοτούμενο.
Βιομηχανική Πληροφορική Βολογιαννίδης Σταύρος Αρχιτεκτονική συστημάτων βιομηχανικού ελέγχου.
Η Χρήση των Φορητών Συσκευών όπως το Έξυπνο Κινητό Τηλέφωνο (Smartphone), η Φορητή Ταμπλέτα (Tablet) & ο Φορητός Η/Υ (Notebook) στην Καθημερινή Κλινική.
Λεωφορείο χωρίς οδηγο- Τεχνολογία Λεωφορείου Είμαστε οι : Κατσικάρη Αθανασία Παπαποστόλου Ξένια Καντζούρα Κατερίνα Γκαραγκούνη Έλενα.
Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά ο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»
Αποτελέσματα Έργου Έρευνας, Ανάπτυξης και Επίδειξης στα πλαίσια του ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ11 ΕΣΠΑ Dynamic Cargo Routing on-the-Go Δυναμική Δρομολόγηση.
Νίκος Μαρκάτος, Καθηγητής ΕΜΠ Επιστημονικός Υπεύθυνος Έργου
Global Positioning System
Η Εξέλιξη του αεροπλάνου
Η Ιστορία των πρώτων αεροπλάνων και πως ξεκίνησαν
Τουμπαλίδης Ιωάννης, 389 Υπ.καθηγητής : Καρανικόλας Νικόλαος
Χαρακτηριστικά Συστημάτων ΜΗ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
Εφαρμογεσ τηλεματικησ στη διοικηση
Πληροφοριακά συστήματα συντήρησης εξοπλισμού
(ΔΑΣΚΑΛΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧ.Τ.)
Παράδειγμα a Έστω ότι θέλουμε να υπολογίσουμε το μήκος της λωρίδας αριστερών στροφών σε μια διασταύρωση, ωστε να περιέχει με πιθανότητα 96%, τα οχήματα.
ελληνογαλλικη σχολη πειραια ο αγιοσ παυλοσ
ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΞΟΔΟΥ
Διαγράμματα που χρησιμοποιούνται στα Κέντρα Πληροφορικής
Παραγωγή, Μεταφορά και Διανομή Ηλεκτρικής Ενέργειας Φέγγου Μαρία-Άννα Τμήμα Α’ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
DataStudio ένα πρόγραμμα
Ελληνογαλλική Σχολή Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας.
Δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας
Μεταφορές και Επικοινωνία
Εργασία στην τεχνολογία Θέμα: Κινητό τηλέφωνο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Αρχιτεκτονικη εργου Καλημέρα κυρίες κ κύριοι. Λέγομαι Φραντζέσκο Μπερτελς και θα σας πω δύο λόγια για την αρχιτεκτονική του ΦΕΡΜΙΣ Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα το σύστημα αποτελείται από: Το Εναέριο Σύστημα: το αεροπλάνο με το φορτίο ΦΕΡΜΙΣ το οποίο πετάει πάνω από την πυρκαγιά παρακολουθώντας την κατάσταση Το Επίγειο Σύστημα: που αποτελείτε από: Τα Τερματικά εντοπισμού που εκπέμπουν την θέσης των πυροσβεστικών μονάδων που στέλνει το στίγμα του στο φορτίο ΦΕΡΜΙΣ Ο Επίγειος Σταθμός Ελέγχου του εναέριου οχήματος Και τέλος ο Σταθμός Ανάλυσης Δεδομένων Πυρκαγιάς.

πλατφορμα FERMIS Η σύνδεση έχει ως εξής: Τα Τερματικά εντοπισμού  προσδιορίζουν την θέσης των πυροσβεστικών μονάδων και μεταδίδουν αυτά τα δεδομένα στο φορτίο ΦΕΡΜΙΣ Το οποίο συλλέγει αυτά μαζί με άλλα δεδομένα της πυρκαγιάς που προέρχονται από τα αλλά συστήματα. Όλα αυτά τα δεδομένα στέλνονται κάτω και συλλέγονται από το Επίγειο τερματικό δεδομένων (GDT) βρίσκεται σε ασφαλές το οποίο είναι υπεύθυνο για την επικοινωνία μεταξύ εναέριου οχήματος και σταθμό ελέγχου. Ο Σταθμός ελέγχου(GCS) επιτρέπει την πλοήγηση του εναέριου οχήματος όπως και τον χειρισμό του φορτίου ΦΕΡΜΙΣ. Όλα τα δεδομένα που στάλθηκαν από το φορτίο ΦΕΡΜΙΣ μαζί με κάποια δεδομένα πλοήγησης καταλήγουν στον σταθμό ανάλυσης δεδομένων πυρκαγιάς (GFAS). Το οποίο περιέχει μια εφαρμογή επεξεργασίας και αποτύπωσης των δεδομένων που συλλέχτηκαν στον αέρα και παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα στο κέντρο λήψεως αποφάσεων κατά την πυρόσβεση

Εναεριο Συστημα Το εναέριο μη επανδρωμένο όχημα UAV SpyLite κατασκευάστηκε από την εταιρεία BlueBird (IL) με τα χαρακτηριστικά: Ηλεκτρικός κινητήρας Δυνατότητα μέχρι 4 ωρών πτήσης Εμβέλεια άνω των 50χμ Ταχύτητα άνω των 100χμ ανά ώρα

Εναεριο Συστημα Απογείωση Προσγείωση Η απογείωση του πραγματοποιείτε μέσου Εκτοξευτής Αλεξίπτωτο σιν αερόσακος προστατέψει το Φορτίο Απογείωση Προσγείωση

Εναεριο φορτιο fermis Δέκτης εντοπισμού Επιγείων μονάδων Ψηφιακός πομποδέκτης Σύστημα σταθεροποιήσεις 2 αξόνων Βάση φορτίου Το εναέριο φορτίο ΦΕΡΜΙΣ βρίσκεται στην μύτη του εναέριου οχήματος και περιέχει: 1 Θερμική και οπτική κάμερα η όποια είναι φιξαρισμένη σε ένα σύστημα σταθεροποιήσεις 2 αξόνων 1 Μετεωρολογικός αισθητήρα 1 Ατμοσφαιρικός αισθητήρας 1 Δέκτη εντοπισμού επίγειων μονάδων. Ατμοσφαιρικός αισθητήρας Μετεωρολογικός αισθητήρα Θερμική και οπτική κάμερα Fire Close-up

επιγειο συστημα fermis Συλλογή / επεξεργασία και παρουσίαση δεδομένων Εντοπισμός θέσης ΕΠΙΓΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Επίγειος σταθμός Πλοήγησης και ελέγχου – συλλογής δεδομένων Την κίνηση των πληροφοριών Επίγειες πυροσβεστικές μονάδες Φορτίο ΦΕΡΜΙΣ Επίγειο σταθμό έλεγχου Για να κατακλίσουνε στον σταθμό ανάλυσης δεδομένων πυρκαγιάς