House Music και η Electro .

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Ο Άγιος Παύλος» Τμήμα Γ1 Γυμνασίου Με τι θα ασχοληθούμε σήμερα…
Advertisements

Η μεταβολής του λογισμικού δημιουργεί ένα πρόβλημα γνωστό ως ασφάλεια δεδομένων.
Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
 Η Βιομηχανική επανάσταση στα μέσα του 19 ου αι. επέφερε σημαντικές αλλαγές.  Σήμερα ζούμε την εποχή της πληροφορίας.  Συνώνυμο της πληροφορίας είναι.
Κεφάλαιο 8 Πειρατεία Λογισμικού Πληροφορική Α’ Γυμνασίου Κεφάλαιο 8.
Η φωτογραφία είναι του Είναι τραβηγμένη γωνία Πανεπιστημίου και Όθωνος, μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Το τανκς είναι Γερμανικό,
Πίστες. Συνεχίζουμε … ακάθεκτοι το λάδωμα; Κύριε Υπουργέ, Κύριοι συνάδελφοι  Το 2000 αγόρασα καινούργιο εκπαιδευτικό αυτοκίνητο. Είχε από την εταιρία.
NEEΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ  Γιατί οι έφηβοι πέφτουν στην κυριολεξία με τα μούτρα στη χρήση και συχνά την κατάχρηση του διαδικτύου, του κινητού (ή.
‘Aπιστος Σύντροφος ?.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
 Σελίδα 1 ΠΡΟΤΥΠΟ, ένα διαφορετικό σχολείο για το παιδί ΠΡΟΤΥΠΟ εκπαιδευτήριο Αθήνα, Φεβρουάριος 2011.
Δημοσιογράφοι!!!.
Ομπάμα…άσε το άμα.. Στην Ελλάδα, όταν δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι, λέμε: άμα… γίνει αυτό… θα κάνουμε και το άλλο. Περιμένουμε δηλαδή να έρθουν όλα μόνα.
Σήμερα θα μιλήσουμε για το ηλεκτρικό ρεύμα. Εσείς πως τι νομίζεται πως είναι; Γράψτε στο τετράδιό σας τι πιστεύετε.
Τα παράδοξα των καιρών μας
Η πιο έξυπνη χελώνα στον κόσμο
Ασφαλής διακίνηση στο Διαδίκτυο
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
«Οικονομικές επιπτώσεις». Σήμερα οι επιχειρήσεις βασίζονται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές,στα τηλέφωνα υψηλής τεχνολογίας, στα τηλεομοιότυπα, στα τοπικά.
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Δ1΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 10΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:
Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω.
Είμαστε το 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Σχολείο Κατερίνης
7.1 Η εξέλιξη και οι μαρτυρίες της
ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ AMUSE
Ιδεολογία τ ης …. Μουσικά στοιχεία της House Η House χαρακτηρίζεται από τα υψηλής συχνότητας beats. Όταν πρωτοεμφανίστηκε τα beats δεν ήταν τόσο υψηλά.Το.
Πώς εκφράζουν τις ιδέες τους σήμερα
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Τα θετικά και αρνητικά.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Τι είναι ο κόσμος; Από πού; Πότε και πώς υπάρχει; Πού θα καταλήξει; Πανάρχαια αλλά και διαχρονικά ερωτήματα : Βίβλος, μύθοι και θρησκείες φιλοσοφία.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΠΟΛΥΜΕΣΑ.
ΑΘΗΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΚΑΙ Δ2
Ο ΓεωργΟς και τα ΠαιδιΑ του
Ο Γεωργός και τα Παιδιά του
ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ
Διδασκαλία των Θρησκευτικών με Νέες Τεχνολογίες
(Παλιά εποχή της πέτρας)
ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ - ΜΑΡΙΑΣ Όταν τρως σπιτικό φαγητό το καταλαβαίνεις…… μυρίζει και έχει Μμμμμ… άλλη γεύση!!!!!!!!!!!!
Καλοσωρίσατε στην ιστοσελίδα της τάξης μας! Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα νέα της τάξης μας ή ακόμη και τα μαθήματα της ημέρας! Επίσης μπορείται να ανεβάζεται.
Σε λίγες στιγμές από τώρα θα μπεις μέσα σ΄ έναν μαγικό κόσμο.
Τα πράγματα στη μόδα... εξελίσσονται: Εν αρχή ην.... κάτι φυλλαράκια.
Μουσική Ε'2 Ελευθερία-Φαίδρα Ποπ Ποπ ονομάζεται ένα είδος μουσικής. Ο όρος Ποπ προέρχεται από τον αγγλικό όρο popular, που σημαίνει δημοφιλής. Τα κύρια.
Το σχολείο μας ξεκίνησε να λειτουργεί το 1936 με ιδρυτή τον Ιωακείμ Ξενόπουλο, ο οποίος ήταν δάσκαλος και είχε έρθει από τη Μ. Ασία. Το πρώτο κτίριο που.
 Σκοπός της εργασίας: Ενημέρωση για τον σκοπό των διαδραστικών παιχνιδιών (interactive games) και πως αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην εκπαίδευση.
HIP HOP  ΜΑΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΝΟΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΤΣΙΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΝ 20ο ΚΑΙ 21ο ΑΙΩΝΑ
Τα καταστήματα Μουστάκας ξεκίνησαν ως μια μικρή βιοτεχνία με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών. Εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας.
Με τον όρο ηλεκτρονικό παιχνίδι αναφερόμαστε σε οποιοδήποτε παιχνίδι παίζεται με τη χρήση κάποιας ηλεκτρονικής συσκευής. Αυτή η συσκευή μπορεί να είναι.
Τι μάθαμε μέχρι τώρα: Η μέτρηση μπορεί να είναι: ΑΜΕΣΗ ή ΕΜΜΕΣΗ Κάθε μέτρηση έχει ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ. Παρουσιάζοντας τη μέτρηση σύμφωνα με τη θεωρία σφαλμάτων.
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πληροφορικής: Ώρα Κώδικα Οκτωβρίου
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑ 40’Σ Το βινύλιο. Οι πρώτοι δίσκοι γραμμοφώνου κατασκευάστηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα, από ανθεκτικό σκληρό λάστιχο με διάμετρο περίπου.
Παρουσίαση του θέματος : Η τέχνη του δρόμου όπως έχει ήδη αναφερθεί σήμερα έχει εξελιχθεί σε : είδος έκφρασης είδος διαμαρτυρίας για τη λειτουργία του.
Διδακτική της Πληροφορικής Ορολογία
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Ένα παραμύθι για το διαδικτυακό εκφοβισμό
ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.
Τα παράδοξα των καιρών μας
Electronic Dance Music
Βιωματική Δράση Α΄Τάξης 2ου Γυμνασίου Πεύκης
Σχολικό Έτος 2015/16 Υπεύθυνη Καθηγήτρια : κυρία Μαυρομματάκη
ΕλληνογαλλικΗ ΣχολΗ ΠειραιΑ ΑγιοΣ ΠαΥλοΣ
Ο ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ
ΦΙΛΙΑ Η έννοια της φιλίας Οι διαφορές φιλίας-παρέας
Eτερότητα και Εκπαίδευση στην Ελληνική Διασπορά
Multimedia.
Αναστάσης Παπαϊωάννου Σταύρος Χαραλαμπόπoυλος
ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΔΗ.
Ελληνογγαλική Σχολή Πειραιά Ο Άγιος Παύλος
Εθελοντισμός, κοινωνική δύναμη
ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

House Music και η Electro .

Η Ηouse μουσική και η ηλεκτρονική μουσική, είναι τα δύο μουσικά είδη που έχουν αντέξει στην καταιγίδα που έφερε μαζί του το millennium. Σε μια εποχή αμφισβήτησης των πάντων και ανατροπών, είναι αδύνατο να μείνει ανεπηρέαστη η μουσική. Στη λογική αυτή, νέα μουσικά κινήματα ξεπετάχτηκαν, ενώ άλλα εξαφανίστηκαν μαζί με τους εκπροσώπους τους. Η Ηouse είναι ένα τέτοιο μουσικό κίνημα που ξεσήκωσε τη νεολαία από τα τέλη των 80’s και μέχρι σήμερα συνεχίζει να παράγει μουσική, αν και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σημάδια κορεσμού και κάμψης. Παράλληλα μαζί της εξελίσσεται η ακόμα πιο σύγχρονη πλευρά της μουσικής, που ονομάζεται Εlectro.

Το ξέσπασμα της Ηouse Η αρχή έγινε στα στενά του βιομηχανικού Detroit και του Chicago. Τέλη δεκαετίας του ’80 και νέοι αυτών των πόλεων, κυρίως στις υποβαθμισμένες πλευρές τους, θέλουν να εκφραστούν και να μιλήσουν για τις επιθυμίες, τα γούστα, τις αγωνίες, αλλά και τον τρόπο διασκέδασής τους. Είναι μέλη μιας περιθωριοποιημένης κοινότητας, λατίνοι, αφρο – αμερικανοί ή gay, αλλά ξέρουν καλή μουσική και θέλουν να το δείξουν και στον υπόλοιπο κόσμο. Ξεκινούν μια σειρά από πάρτι, σε σπίτια στο Chicago, τα οποία αποκτούν μεγάλη δημοσιότητα και έτσι η μουσική τους ξεφεύγει από τα στενά όρια της γειτονιάς ή της πόλης τους. Έτσι κάπως, προέκυψε η ...house. Ακουμπούσε στο πνεύμα, στο σώμα και στην ψυχή και γι’ αυτό βρήκε τόσο μεγάλη απήχηση.  

Η σειρά της ηλεκτρονικής μουσικής Η electro δημιουργήθηκε παράλληλα με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Κάνει εκτεταμένη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, μαζί με όλες τις ανέσεις και τις προοπτικές που παρέχουν και ουσιαστικά, τώρα πια, διανύει μια ανοδική, όσο και παράλληλη πορεία με την house. Ηχοχρώματα δημιουργούνται από το μηδέν, τροποποιούνται, αναμιγνύονται, βιομηχανικοί θόρυβοι μετατρέπονται σε μελωδίες, δένονται πάνω στο ρυθμό, τρέχουν μαζί με τα beat. Τα πρώτα γερά θεμέλια, βέβαια, μπήκαν επίσης στα 80’s από μπάντες όπως οι κορυφαίοι Depeche Mode ή οι New Order, που είχαν και μια πιο punk χροιά, προερχόμενοι από τις πιο downtown γειτονιές της Γηραιάς Αλβιόνας.