Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Δημοσιογράφοι!!!.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Δημοσιογράφοι!!!."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Δημοσιογράφοι!!!

2 ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ! Σου μιλάει ο Νίβω ! Όλα σου τα λέω ! Τίποτα δεν κρύβω! Όλα τα νέα είναι εδώ , στα τρελά μυαλά , yo yo yo !!!!!!!!!Και τώρα ξεκινώ με έναν λόγο δυνατό , για να σας μιλήσω για τον Πο-λι-τι-σμό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δ.-ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ! Είμαι ο Αχιλλεύς από << ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ >> και θέλω να σας συστήσω τους συναδέλφους μου!!! Ζ.-Έλλη!!! Β.-Νέστωρ!!! Ντ.-Άρης!!! Ειρ.-Χρυσηίδα!!!

4 ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Ζ.-Σήμερα θα σας μιλήσουμε για πολλά θέματα!
Ένα από αυτά είναι η πολιτική , όπου ο Περικλής χθες στην εκκλησία του δήμου συζήτησε με τους πολίτες της Αθήνας για τους μέτοικους , αν θα μπορούν να πάνε στην Αγορά για να πουλήσουν διάφορα προϊόντα και συμφώνησαν … Για να δούμε το ρεπορτάζ …

5 ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Κ.-Μάλιστα εκεί ο Περικλής αποφάσισε και κάτι άλλο , ότι οι πύλες της Αθήνας θα είναι ανοιχτές για όλους και για όλες…

6 ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δ.-Ένα άλλο σοβαρό θέμα είναι και η οικονομία ! Ο Περικλής πριν λίγες μέρες πήρε το συμμαχικό ταμείο και το έφερε στην Αθήνα!

7 ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Ντ.-Ο αθλητισμός εξελίσσεται καθημερινά με τα γυμναστήρια καθώς ο Περικλής μας δίδαξε και την τοξοβολία!!!Καθώς όμως εξελίσσεται ο αθλητισμός εξελίσσονται και οι αγώνες!!!!!!!!!!!!

8 ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Β.-Ο σπουδαίος και σοφός Περικλής εξέλιξε μέχρι και τα Παναθήναια ! Τα χώρισε σε μικρά και σε μεγάλα ! Και δήλωσε και πως τα μεγάλα Παναθήναια θα γίνονται κάθε 4 χρόνια και τα μικρά Παναθήναια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!

9 ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Ειρ.-Το προτελευταίο μας θέμα θα είναι η εργασία η οποία έχει ξεφύγει απ’ τα όρια . Οι Αθηναίοι πολίτες διαμαρτύρονται για τον χώρο . Άλλοι λένε ότι δεν έχουνε χώρο για να πουλάνε τα προϊόντα τους , ενώ άλλοι λένε ότι δεν υπάρχει χώρος για να παίζουν τα παιδιά!

10 ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δ.-Και το τελευταίο θέμα μας για σήμερα είναι η τέχνη!
Δ.-Και το τελευταίο θέμα μας για σήμερα είναι η τέχνη! Β.-Ο Φειδίας πριν λίγες μέρες δημιούργησε το Ερέχθειο! Ντ.-Ευχόμαστε να σας κάναμε να διασκεδάσετε και να ενδιαφερθείτε για την πόλη σας! Ζ.-Και να πληροφορηθήκατε! Ειρ.-Σας ευχόμαστε ένα άπεχτο βράδυ!!!! Όλοι-Καλησπέρα Αθήνα ! Όλα κάπου εδώ τελείωσαν!


Κατέβασμα ppt "Δημοσιογράφοι!!!."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google