Anytime, anywhere Εξοικονομεί έως και 30% στις δαπάνες θέρμανσης.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Advertisements

Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Ένα παγκόσμιο δίκτυο που συνδέει εκατομμύρια υπολογιστές.,. Περισσότερες από 100 χώρες που συνδέονται με τις ανταλλαγές των δεδομένων, ειδήσεις και απόψεις..Σε.
Η Εταιρεία Η HYDROFUN είναι εμπορική, κατασκευαστική εταιρεία και η πρώτη στην Ελλάδα η οποία ειδικεύεται στα συστήματα κλιματισμού εξωτερικών χώρων. Με.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Φρόντιζε να επιλέγεις για τις μετακινήσεις σου, όταν είναι δυνατό, την πεζοπορία, το ποδήλατο ή τα μέσα.
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
DOMOTICS GUARANTEED ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
ΚΥΑ «Μέτρα για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και την εξοικονόμηση ενέργειας στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα»
10 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Γονικός έλεγχος Κ. Ξ. Γ. «ΛΙΟΛΙΟΥ». Γονικός έλεγχος •Ακόμη κι όταν δεν κρυφοκοιτάζετε, μπορείτε να θέσετε περιορισμούς στη χρήση του υπολογιστή από τα.
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τις αναφορές στατιστικών δεδομένων της EBSCOadmin.
Σύνδεση δυο υπολογιστών σε δίκτυο ή προς τον έξω κόσμο (internet)
10 τρόποι να εξοικονομήσουμε ενέργεια…
SweetHome 3D ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ/ΚΤΙΡΙΩΝ.
ΠΡΑΣΙΝΟ-ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ.
Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΝΟΙ.
ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΝΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
WIFI-Aσύρματα Δίκτυα.
Τεχνικές Προδιαγραφές
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ
‘Εξυπνο Σπίτι 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Χίου τάξη B’ ΗΛ/ΓΩΝ & ΗΛ/ΚΩΝ
1 ΕΞΥΠΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΕΞΟΔΗ ΖΩΗ
ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ
Μια ιστορία από καινοτομίες Η εταιρία Brunata κατέχει στην αγορά τη μεγαλύτερη εμπειρία στην κατανομή κόστους θέρμανσης. Από τις αρχές του 20 ου αιώνα.
Έξυπνο σπίτι ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η έξυπνη έννοια σπιτιών έχει παρουσιαστεί σε πολλές ορφές κατά τη διάρκεια τουτελευταίουαιώνακαιθα συνεχίσειπιθανόταταναανα πτύσσεταικαιστοέλλον.
Π. Μαυρογένης Εφαρμογές πληροφορικής τεχνολογίας που καλύπτουν ένα ευρύ τομέα επιχειρησιακών αναγκών του ξενοδοχείου ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: Ονομάζει τις.
Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ
Project Β’ Λυκείου Καταναλώνω Έξυπνα στο σπίτι.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
CCNA3: Switching Basics and Intermediate Routing v3.0 Ενημέρωση για το Μάθημα Δίκτυα-Ακαδημία CISCO.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Εργασία του/της…...
ΔΙΚΤΥA ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ.
Survey123® System Η “φωνή” του πελάτη σας. Διευθύνετε ένα Resort, ένα City Hotel, ή ένα Κρουαζιερόπλοιο; Είστε υπεύθυνος Marketing σε ξενοδοχειακή μονάδα;
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS 8 ΟΜΑΔΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΑΚΙΑΣ ΝΑΚΟΣ ΝΤΟΜΠΕΒ.
Αυτονομία & Κατανομή Δαπανών
ΣΟΡΑΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ Ε’1 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΛΑ ΡΑΦΑΗΛ ΛΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Tρόποι εξοικονόμησης ενέργειας.
Καταγραφή ιδεών Το πρώτο βήμα στη συγγραφή της έκθεσής σας είναι να καταγράψετε όλες τις ιδέες σας. Δε χρειάζεται να τις γράψετε με κάποια σειρά, αργότερο.
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΨΥΞΗΣ ΧΩΡΩΝ
Αρχές Χρηματοοικονομικής των επιχειρήσεων Κεφάλαιο 6
Εισαγωγή στους Η/Υ PHP Hypertext Preprocessor 3. Διατάξεις (arrays) Σε μία μεταβλητή αποθηκεύαμε μόνο μία τιμή. Αν θέλουμε να αποθηκεύσουμε περισσότερες.
Εναλλακτικοι τροποι θερμανσης
«Η πράξη σου μετράει, ανεξάρτητα πόσο μικρή είναι. Σκέψου πριν ενεργήσεις»
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Υπάρχει λύση;.
SELECTRON. Selectron Ο πίνακας αυτοματισμού αποτελεί μια νέα καινοτομία στον τομέα της διαχείρισης ενέργειας σε ξενοδοχεία διότι με μια ματιά προσφέρει.
Το λεπτό και μοντέρνο πληκτρολόγιο του Proteus θα ομορφύνει τον χώρο σας. Τα ενσωματωμένα πλήκτρα αφής που διαθέτει καθώς και το ελληνικό μενού, σας.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ (DISTANCE LEARNING). Μέσα στα πλαίσια των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων, το εκπαιδευτικό σύστημα σε παγκόσμια κλίμακα βρίσκεται.
Παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας Τεχνολογία powerline homeplug για τη δημιουργία του «έξυπνου» σπιτιού και εφαρμογή της στην κατασκευή αλληλεπιδραστικής διεπαφής.
ETailer Kit Lenovo Yoga 510 (14", 15") 2015 Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όνομα-Επώνυμο
Quiz για την ενέργεια Προσαρμογή από “Jiffy’s eco-quiz” Ευρωπαϊκή Περιβαλλοντική Εργαλειοθήκη του Πολίτη Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιλαμβάνεται στο εκπαιδευτικό.
Λύσεις για έξυπνο σπίτι
Cloud Computing Το cloud computing παρέχει υπηρεσίες υπολογισμού, λογισμικού, πρόσβασης σε δεδομένα και αποθήκευσης που δεν απαιτούν ο τελικός χρήστης.
Φούρνος Η 5981 BP Προϊοντικά χαρακτηριστικά Ενεργειακή κλάση C
Η πλατφόρμα Βασίλης Γαργανουράκης Υπεύθυνος 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
APIARY DATA SERVICES.
Σχολικό Έτος 2015/16 Υπεύθυνη Καθηγήτρια : κυρία Μαυρομματάκη
AMSTERDAM-SMART GRID CASE STUDY
Έξυπνα Κτήρια: Ενέργεια και Διαδίκτυο των Πραγμάτων
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Anytime, anywhere Εξοικονομεί έως και 30% στις δαπάνες θέρμανσης

Μαθαίνει από εσάς Σας παρουσιάζουμε τον ασύρματο θερμοστάτη εξοπλισμένο με ευφυή συστήματα τεχνολογίας και ένα καινοτόμο σχεδιασμό που μαθαίνει από εσάς κάθε μέρα, για να σας προσφέρει την άνεση μετά στο σπίτι σας . Ο θερμοστάτης χρησιμοποιεί τις καταναλωτικές συνήθειες σας για να ρυθμίσει την επιθυμητή θερμοκρασία χώρου για κάθε εποχή .

Πηγαίνει όπου πηγαίνετε Ο νέος θερμοστάτης momit Home είναι μετακινήσιμος ώστε να μπορείτε να τον πάρετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο θέλετε, να αλλάξετε την θέση του όσο συχνά θέλετε και να ασκείτε απομακρυσμένο έλεγχο.

Ο έλεγχος στα χέρια σας Με ένα μόνο κλικ, παίρνετε τον έλεγχο του θερμοστάτη σας momit Home . Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή είτε με το κινητό σας, είτε το tablet ή τον υπολογιστή σας. Διαθέσιμη για :

Ιδανική θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο Με τη νέα τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την momit, μπορείτε να εγκαταστήσετε όσους θερμοστάτες θα πρέπει να έχετε στο σπίτι σας . Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία του κάθε δωματίου. Χρειάζεται μόνο να επιλέξετε το δωμάτιο που θα ελέγχει το σύστημα θέρμανσης .

Γεωγραφικός εντοπισμός 22 Μέσω του συστήματος γεωγραφικού εντοπισμού o θερμοστάτης momit Home ξέρει όταν είστε μακριά από το σπίτι και απενεργοποιεί την θέρμανση αυτόματα, αποφεύγοντας την άσκοπη κατανάλωση ! Ξεκινήστε την εξοικονόμηση !

Παρουσία Με αισθητήρα παρουσίας, ο θερμοστάτης ανιχνεύει ότι δεν είναι κανείς στο σπίτι και απενεργοποιεί την θέρμανση μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα . Ξεχάστε τις ανησυχίες σας , ο θερμοστάτη φροντίζει για σας και σας βοηθά να κάνετε εξοικονόμηση ενέργειας

Συμβατός με το 95% των εγκαταστάσεων θέρμανσης

Προσαρμόστε τον Summer Blue Κομψός και μινιμαλιστικός ο momit Home είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με την προσωπικότητά σας και το σπίτι σας . Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο και συνδυάστε τον με τα δωμάτια του σπιτιού σας Summer Blue

Προσαρμόστε τον Κομψός και μινιμαλιστικός ο momit Home είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με την προσωπικότητά σας και το σπίτι σας . Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο και συνδυάστε τον με τα δωμάτια του σπιτιού σας Red

Προσαρμόστε τον Steel Silver Κομψός και μινιμαλιστικός ο momit Home είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με την προσωπικότητά σας και το σπίτι σας . Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο και συνδυάστε τον με τα δωμάτια του σπιτιού σας Steel Silver

Προσαρμόστε τον Pure Black Κομψός και μινιμαλιστικός ο momit Home είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με την προσωπικότητά σας και το σπίτι σας . Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο και συνδυάστε τον με τα δωμάτια του σπιτιού σας Pure Black

Προσαρμόστε τον Luxury Gold Κομψός και μινιμαλιστικός ο momit Home είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με την προσωπικότητά σας και το σπίτι σας . Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο και συνδυάστε τον με τα δωμάτια του σπιτιού σας Luxury Gold

Έξυπνη άνεση Χρονοπρογραμματισμός με εύκολο τρόπο Έξυπνη άνεση Ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Internet, λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα Αποθήκευση στατιστικών στοιχείων για την κατανάλωση ενέργειας Χρονοπρογραμματισμός με εύκολο τρόπο Υπολογίζει το μέσο χρόνο που χρειάζεται το σπίτι σας για να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία, βελτιστοποιώντας το χρόνο που απαιτείται για να επέλθει η ιδανική θερμοκρασία Στατιστικά στοιχεία παρέχοντας συγκριτικά δεδομένα εσωτερικής / εξωτερικής θερμοκρασίας και υγρασίας και της εξοικονόμησης ενέργειας που έχει επιτευχθεί Πρόβλεψη καιρού Πρόγραμμα διακοπών Μελλοντικά και εντολή για ψύξη