Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου
Συμπεράσματα Το έξυπνο σπίτι προσφέρει στον άνθρωπο μια άνετη και ασφαλή ζωή .Όμως ο άνθρωπος δεν αρκείται μόνο στην πολυτέλεια και στην ασφάλεια ενός έξυπνου σπιτιού .Έχει ανάγκη από επικοινωνία με τους γύρω ανθρώπους του, κάτι που εκλείπει με την κατασκευή ενός νέου έξυπνου σπιτιού .Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την χρησιμότητα ενός τέτοιου σπιτιού με την παροχή βοήθειας, όπως είναι η εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και η άνεση η οποία παρέχεται. Οι μαθητές: Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου Ζωή Μακρυσοπούλου Κωνσταντίνα Βλαχάκη Νίκος Κερασιώτης

2 ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ Τι προσθέτει; Τι αφαιρεί;
ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ Τι προσθέτει; Τι αφαιρεί; Προσθέτει την διευκόλυνση στην επικοινωνία των ανθρώπων Προσθέτει την βοήθεια στο σπίτι, όπως ασφάλεια, αυτόματη θέρμανση και φωτισμός κ.α.

3 ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ Τι προσθέτει; Τι αφαιρεί;
ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ Τι προσθέτει; Τι αφαιρεί; Μας βοηθάει στον γενικό έλεγχο των υπηρεσιών που μας προσφέρει το σπίτι Έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με τις άλλες συσκευές που είναι εκτός του σπιτιού, όπως το αυτοκίνητο. Μας προσφέρει μεγαλύτερη αξιοπιστία και ασφάλεια όχι μόνο στην δική μας ασφάλεια (του σπιτιού δηλαδή) αλλά μας προσφέρει και ασφάλεια στην επικοινωνία, αγορές και αποθήκευσης των αρχείων μας τόσο στο σπίτι όσο και στα μέσα μαζικής αποθήκευσης.

4 ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ Τι προσθέτει; Τι αφαιρεί;
Το Έξυπνο σπίτι αφαιρεί τις δυνατότητες τις επιλογής στην επιλογή του χόμπι μας, διότι με τις δυνατότητες των Ν.Τ. οι οποίες είναι καθορισμένες για να εκτελούν τις συγκεκριμένες εργασίες, μας απορρίπτουν την δυνατότητα να ζούμε με ακανόνιστο πρόγραμμα.

5 Δημήτριος Καραμπινέρης
Απόστολος Κυριακίδης Δημήτριος Καραμπινέρης Αρτούρ Μονάχοβ Γεώργιος Ρηγάκος

6 ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ

7

8 Η τεχνολογική εξέλιξη συμβάλλει στην συνεχή πρόοδο του ανθρώπου ανά τους αιώνες. Με την πάροδο του χρόνου ο άνθρωπος δημιούργησε σπουδαία επιτεύγματα τα οποία αποτελούσαν ένα απατηλό όνειρο για τους προγόνους μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το έξυπνο σπίτι.

9 ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ: ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
Το έξυπνο σπίτι: Διευκολύνει τη ζωή μας ως προς τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού και ξεκουράζει την σύγχρονη νοικοκυρά, η οποία έχει να επιτελέσει έναν πολλαπλό ρόλο. Προσφέρει ασφάλεια μέσα από υψηλά συστήματα ασφαλείας.

10 Προσφέρει ανέσεις, τις οποίες ο κάθε άνθρωπος ονειρεύεται.
Δεν σπαταλάτε χρόνος στις διαδρομές, καθώς μέσα από νέα τεχνολογικά επιτεύγματα έχουν τη δυνατότητα να ακολουθούν δρόμους οι οποίοι δεν έχουν πολύ κίνηση.

11 Έχει άριστη ηχομόνωση, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να μπορούν να απολαύσουν την γαλήνη τους.
Έχει αυτόματο σύστημα που προβλέπει καθημερινά τα καιρικά φαινόμενα.

12 ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ: ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος του συστήματος. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εγκλωβισμού και ασφυξίας. Κινδυνεύει από καιρικά φαινόμενα, όπως οι σεισμοί ή οι άνεμοι. Κινδυνεύει από τρομοκρατικές ενέργειες.

13 Απομακρύνει τους ανθρώπους από το βιβλίο και την ουσιαστική διασκέδαση.
Οι επόμενες γενιές δε θα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε περίπτωση που δεν λειτουργούν τα συστήματα. Είναι επικίνδυνα για τα παιδιά.

14 Κίνδυνος υπερφόρτωσης του συστήματος με πιθανή πρόκληση πυρκαγιάς ή ακόμα και ηλεκτροπληξίας.
Κίνδυνος πλημμύρας.

15 ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ Βαχί Αλέξανδρος Μαριάννα Κούτσαρη Μαρία Καραγιάννη
Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


Κατέβασμα ppt "Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google