Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καλώς ορίσατε στο PowerPoint

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καλώς ορίσατε στο PowerPoint"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Δημιουργήστε εντυπωσιακές παρουσιάσεις εύκολα και με σιγουριά.

2 Σχεδιάστε Έχετε αμέσως πρόσβαση σε εντυπωσιακά θέματα ευρείας οθόνης τα οποία μπορείτε εύκολα να αλλάξετε ώστε να ταιριάζουν με το στυλ σας. Κάθε θέμα διαθέτει μια ποικιλία παραλλαγών χρώματος τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε. Νέες δυνατότητες, όπως η Συγχώνευση σχημάτων και το εργαλείο επιλογής και εφαρμογής χρώματος, εμπλουτίζουν τις επιλογές σχεδίασης που έχετε στη διάθεσή σας. Στοιχίστε τις διατάξεις, τις φωτογραφίες και τα διαγράμματά σας μέσα σε δευτερόλεπτα με οδηγούς στοίχισης και έξυπνους οδηγούς.

3 Εντυπωσιάστε Η βελτιωμένη Προβολή παρουσιαστή σας προσφέρει νέα εργαλεία για να διατηρείτε τον έλεγχο. Η νέα Αυτόματη ανάπτυξη εφαρμόζει στη στιγμή τις σωστές ρυθμίσεις για εσάς, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στο λόγο σας και όχι στην οθόνη. Ζουμ στις διαφάνειες – Σας βοηθά να προσελκύσετε την προσοχή του ακροατηρίου στις ιδέες σας.  Κάντε απλώς κλικ για μεγέθυνση και σμίκρυνση σε ένα συγκεκριμένο διάγραμμα, γράφημα ή γραφικό. Πλοήγηση στις διαφάνειες– Μια δυνατότητα που επιτρέπει στο χρήστη να αναζητήσει οπτικά και να περιηγηθεί σε άλλες διαφάνειες χωρίς να κλείσει την Προβολή παρουσίασης. Το ακροατήριο βλέπει μόνο τη διαφάνεια που παρουσιάζετε.

4 Συνεργαστείτε Συνεργαστείτε με άλλους χρήστες που εργάζονται ταυτόχρονα σε άλλους υπολογιστές και συνομιλήστε χρησιμοποιώντας βελτιωμένες δυνατότητες σχολιασμού. Η ηλεκτρονική κοινή χρήση είναι απλή υπόθεση! Αν το ακροατήριό σας δεν διαθέτει PowerPoint, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Προβολή online, για προβολή στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιούν. Συνεργαστείτε με άλλους ταυτόχρονα από διαφορετικές θέσεις, είτε χρησιμοποιείτε το PowerPoint στον υπολογιστή σας είτε το PowerPoint Web App.

5 PowerPoint 2013 Σχεδιάστε εντυπωσιακές παρουσιάσεις, μοιραστείτε και συνεργαστείτε εύκολα με άλλους και δημιουργήστε επαγγελματικές παρουσιάσεις με προηγμένα εργαλεία παρουσίασης. Στη λειτουργία Προβολής παρουσίασης, κάντε κλικ στο βέλος για να ανοίξει το Κέντρο γρήγορων αποτελεσμάτων του PowerPoint. Μάθετε περισσότερα στο Κέντρο γρήγορων αποτελεσμάτων του PowerPoint (Κάντε κλικ στο βέλος όταν βρίσκεστε σε λειτουργία Προβολής παρουσίασης)


Κατέβασμα ppt "Καλώς ορίσατε στο PowerPoint"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google