Ισπανία βαρκελώνη.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ναοί & Μοναστήρια της περιοχής Βατίκων
Advertisements

Η κατεχόμενη Αμμόχωστος Εργασία από τον Εμμανουήλ Βαμβατσούλη
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
1. Ο Ελληνορωμαϊκός κόσμος την εποχή του Χριστού στη γη Ισραήλ
ΑξιοθΕατα τηΣ ΕυρΩπηΣ.
ΙΤΑΛΙΑ ρώμη.
FC Barcelona Ηρακλής Κ. Δημήτριος Κ. Κάνε κλικ εδώ για να επιστεφτείς μία ιστοσελίδα με πληροφορίες για την ομάδα Click here to visit a site with information.
Ισπανία Λίγα λόγια για την Μπαρτσελονα Ο αγώνας της Μπαρτσελονας
Ευρωπαϊκές Ομάδες Βαλάντης-Στέλιος
Οι συγγραφείς της Π. Διαθήκης τι είδους άνθρωποι ήταν;
Τα Κύθηρα Τουριστικός Οδηγός.
ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ.
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A..
Τοπική Ιστορία Δράμα, 12/1/2011
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ 19ΟΥ ΚΑΙ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΔΗ
Ιταλία Η Ιταλική Δημοκρατία ή Ιταλία είναι χώρα της νότιας Ευρώπης, αποτελούμενη από μία χερσόνησο σε σχήμα μπότας και δύο μεγάλα νησιά στη Μεσόγειο θάλασσα:
Η Ευρώπη ανακαλύπτει τον κόσμο
ΣΚΟΠΙΑ Τα Σκόπια είναι η πρωτεύουσα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Έχει πληθυσμό κατοίκους ενώ μόλις ολόκληρη η χώρα διαθέτει.
Γεώργιος Καρφής Άννα-Μαρία Σιδηροπούλου Αθηνά Γκανά
Ολλανδία Άμστερνταμ.
Ποδοσφαιρικές ομάδες Έ2 Χάρης Μίγκος Παυλίνα Σουτλόγλου.
F.C. BARCELONA MIA ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Κώστας Τσαϊτουρίδης Γιάννης Συμιανάκης Βασίλης Τόλιος.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.
Ισπανία Βαρκελώνη.
Η Πόλη της Πάφου Θέση Ιστορία Πληθυσμός Πολιτιστικές εκδηλώσεις
Μαρία , Δημήτρης Μαρία , Μαργαρίτα
Βιέννη Η Βιέννη (Wien) είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας και ένα από τα ομόσπονδα κρατίδιά της. Με πληθυσμό περίπου κατοίκων, αποτελεί την μεγαλύτερη.
ΙΣΠΑΝΙΑ Θέμης Αντωνίου.
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ – ΒΑΝΤΟΥΖ Ο πληθυσμός της πρωτεύουσας του Λιχτενστάιν «Βαντούζ» είναι κάτοικοι και είναι το 1/7 «14%» περίπου σε σχέση με τον πληθυσμό.
 Πληθυσμός :  Πληθυσμός :
ΙΣΠΑΝΙΑ Θέμης Αντωνίου Δημοτικό Αγίας Μαρίνας Στροβόλου (Κ.Β.) Δεκέμβριος 2014.
ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γερμανία Μόναχο.
54 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ισπανία Βαρκελώνη.
Αγγλία Λονδίνο.
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Μάθημα: Θρησκευτικά Υπ. Καθηγητής: Γ. Καπετανάκης Μαθήτρια: Κατερίνα Ζιάκα Τμήμα: Β1 Σχολικό έτος:
Το Πλωμάρι διασχίζεται από το χείμαρρο Σεδούντα.
Ισπανία Μαδρίτη.
Τα αξιοθέατα της Μεγάλης Βρετανίας!!!. Βρετανικό Μουσείο Το Βρετανικό Μουσείο είναι μουσείο της ανθρώπινης ιστορίας και πολιτισμού στο Λονδίνο. Οι συλλογές.
Ευρωπαϊκές Πόλεις. Ευρώπη Η Ευρώπη είναι μία από τις 5 Ηπείρους. Βρίσκεται στο Βόρειο Ημισφαίριο και το μεγαλύτερο μέρος της βρίσκεται στην Εύκρατη ζώνη.
Αξιοθέατα και μνημεία των λαών της Ευρώπης 1 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. Σχολικό έτος Κατερίνα Γαλλιού ΣΤ’2.
Λιθουανία πρωτεύουσα το Βίλνιους. Ιστορική Εξέλιξη 14ο αιώνας: Η μεγαλύτερη χώρα στην Ευρώπη. 1410: Μάχη του Γκρούνβαλντ. 1795: Ρωσική κυριαρχία. 1915:
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής Από την Παρασκευή Καραγιώργη - Μάγου.
Μαθαίνοντας τη Γερμανία!!! Ειρήνη Μηλαίου Ελένη Μεταξά Ευαγγελία Μπρέζα.
ΧΑΝΙΑ. Η Σπλάντζια είναι παλιά τουρκική συνοικία, που σήμερα ονομάζεται «πλατεία 1821» και όπου θα δείτε την επιβλητική εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Η.
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι σε πολλές χώρες υπήρξαν παιχνίδια όπου οι παίκτες κλοτσούν μία μπάλα, όπως το επίσκυρος στην.
ΓΑΛΛΙΑ. Εθνικό σύνθημα: Liberté, Égalité, Fraternité Ελευθερία, Ισότητα, Αδερφοσύνη Εθνικός ύμνος: La Marseillaise (Η Μασσαλιώτιδα) Σημαία της Γαλλίας.
Παραδοσιακοί Χοροί. Περιεχόμενα Εισαγωγικά Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί (καλαματιανός,τσάμικος,μπάλος)Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί (καλαματιανός,τσάμικος,μπάλος)
ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ Εργασία στη Γεωγραφία της μαθήτριας
Μυρτώ Γεωργοπούλου Β3 Σχολ. Έτος:
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Ι
Νέστορας Κωνσταντέλιας Δημήτρης Μόσχος
Ο όρος Αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον ελληνικό κόσμο κατά την περίοδο της αρχαιότητας. Αναφέρεται όχι μόνο στις περιοχές του σύγχρονου.
Ατομική Εργασία στο μάθημα της Γεωγραφίας
Η ιστορία των Χριστουγέννων
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!.
Γιώργος Κοντογιάννης Τάξη: Γ΄ Τμήμα: 1 Υπεύθυνη καθηγήτρια: Ζάχου Μ.
Παρουσίαση για την Ισπανία
Βιέννη 2016/2017.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΚΟ Π.Γ.Ζ.Σ.Ι ΈΤΟΣ:
REAL Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το Η Ρεάλ.
Γερμανία Η Γερμανία, επίσημα Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, είναι μία από τις μεγαλύτερες σε πληθυσμό χώρες της Ευρώπης.
Καστρο κερκυρασ 13ο Γυμνασιο πατρων 2017 Λυδία Χείρα Β'1.
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
Βαρνάβας Φλωρίδης Στ΄2 Δημοτικό Σχολείο Αγίων Τριμιθιάς Δεκέμβρης 2016
Τα ΜΜΕ και το Διαδίκτυο. Τα σπουδαιότερα ΜΜΕ της εποχής μας Τύπος Εφημερίδες Περιοδικά Ραδιόφωνο Διαδίκτυο Τηλεόραση.
Η αυτοκρατορία χωρίζεται σε Ανατολική και Δυτική ΟΥΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2011.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ισπανία βαρκελώνη

Γενικές πληροφορίες Πληθυσμός Ισπανίας : 40.847.371 Που βρίσκεται: βρίσκεται δυτικά στην Ευρώπη

Σημαία

Camp nou Βρίσκεται στα ανατολικά της Ισπανίας Το Κάμπ Νόου είναι ένα από τα ιστορικότερα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης και έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα. Ονομάζεται έτσι από την καταλανική έκφραση «νέο πεδίο», «νέος κάμπος». Το Κάμπ Νόου εγκαινιάστηκε το 1954 με σκοπό την αντικατάσταση του παλαιότερου σταδίου το οποίο με 60.000 θέσεις δεν είχε αρκετό χώρο για τους οπαδούς. Το νέο γήπεδο έχει πάνω από 98.000 θέσεις. Κατά το 1982 επεκτάθηκε με αφορμή τη διεξαγωγή του Μουντιάλ στην Ισπανία και έφτασε τη χωρητικότητα των περίπου 115.000 θέσεων.

Αξιοθέατα Βρίσκεται στην Βαρκελώνη και είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο

Αξιοθέατο βρίσκεται στην Βαρκελώνη Barri Gotic Το μαγευτικό κέντρο της παλιάς πόλης της Βαρκελώνης. Πρόκειται για ένα λαβύρινθο από σκοτεινούς δρόμους, αμέτρητα μπαράκια, και τα φτηνότερα καταλύματα της πόλης. Αφιερώστε μια μέρα περιπλανώμενοι στα καταπληκτικά μεσαιωνικά κτίρια. Τα περισσότερα από τα κτίρια χρονολογούνται στον 14ο και 15ο αιώνα. Ένα αριστούργημα του μεσαίωνα είναι ο καθεδρικός ναός του Barri Gotic, είναι ένα από τα σπουδαιότερα γοτθικά κτίρια της Ισπανίας.

Ήθη και έθιμα 28 Δεκεμβρίου: Ημέρα των Αγίων Αθώων Η 28η Δεκεμβρίου σηματοδοτεί μια μέρα γιορτής αποκλειστικά ισπανική που ονομάζεται «Ημέρα των Αγίων Αθώων» και ουσιαστικά είναι η επέτειος της δολοφονίας των νηπίων από τον Ηρώδη στην Ιουδαία. Παρόλο που οι ρίζες αυτής της ημέρας παραπέμπουν σε δυσάρεστες εικόνες, στη σύγχρονη εποχή, τα έθιμα που τηρούνται αυτή την ημέρα είναι εύθυμα και διασκεδαστικά.. Πολλοί ξένοι και τουρίστες που βρίσκονται στην Ισπανία αυτές τις μέρες νιώθουν σύγχυση, καθώς παράλογες ή και απίστευτες ειδήσεις εμφανίζονται στις εφημερίδες σε τοπικές κυβερνήσεις, θέλοντας να κάνουν φάρσες στους πολίτες ή φιλοφρονήσεις οι οποίες δεν πρέπει όμως να λαμβάνονται σοβαρά