Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

REAL Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το 1902. Η Ρεάλ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "REAL Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το 1902. Η Ρεάλ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 REAL Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το Η Ρεάλ κατέχει το ρεκόρ των 32 τίτλων στη Λα Λίγκα ή Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ έχει κατακτήσει και 18 Κύπελλα Ισπανίας. Ο σύλλογος επίσης διατηρεί δεύτερη ποδοσφαιρική ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης Β.

2 MΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ Το γήπεδο (καταχρηστικά στάδιο) Σαντιάγο Μπερναμπέου κατασκευάστηκε το 1923 με την ονομασία Σαμαρτίν και είναι η έδρα του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Ρεάλ Μαδρίτης. Το 1947 ανακατασκευάστηκε από τον τότε πρόεδρο της Ρεάλ Σαντιάγο Μπερναμπέου και αυξήθηκε θεαματικά η χωρητικότητά του, από θέσεις σε

3 ΡΟΝΑΛΝΤΟ Ο Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro,(πορτογαλική προφορά: [kɾɨʃtiɐnu ʁunaɫdu]) γνωστός ως Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την Ρεάλ Μαδρίτης και για την Εθνική Ομάδα της Πορτογαλίας. Τον Ιούνιο του ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης


Κατέβασμα ppt "REAL Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το 1902. Η Ρεάλ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google