Οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης για το πρόγραμμα Teachers 4 Europe 2014-2015

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Advertisements

Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Εν. 6.5 & 6.6 Ειδικού Μέρους Ανάπτυξη, εφαρμογή και αξιολόγηση εκπαιδευτικού σεναρίου Νότα Σεφερλή
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
Α. Αναλυτικό Α’ Γυμνασίου
Ηλεκτρονικές Εκθέσεις (τεχνικά θέματα). Εισαγωγή • Η ηλεκτρονική έκθεση είναι ένα αρχείο τύπου pdf  Acrobat Reader ◦δωρεάν λογισμικό το οποίο διατίθεται.
Η Διδασκαλία της Αγγλικής σε Μικρά Παιδιά Πράξη «ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΕ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ»
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ(WORD)
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τις αναφορές στατιστικών δεδομένων της EBSCOadmin.
Ο Σχολικός σας Σύμβουλος
Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη τάξη Θέμα: Γνωριμία με την ιστοσελίδα του παιδαγωγικού.
Πανελλήνιο Ψηφιακό Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών
Οδηγίες για τη σύνταξη βιογραφικών σημειωμάτων Δρ. Πόπη Κονιδάρη
4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτοπόρων Δασκάλων Συνεργάτες στη Μάθηση Microsoft Hellas.
Σχεδιαστικά εργαλεία Διαχείριση σελίδων Βιβλιοθήκες αντικειμένων Διαχείριση αντικειμένων Επιφάνεια ψηφιακής μελάνης Πληκτρολόγιο οθόνης ΟΦΕΛΗ Αναγνώριση.
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ(WORD)
ΞΑΝΘΗ 2013, 2ο ΣΕΚ ΞΑΝΘΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΤΠΕ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΗΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΙΔΗΣ Μαθηματικός.
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
Ενδεικτικές προτάσεις για αξιοποίηση του IUSES στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Χρυσάνθη Παλάζη, Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 4/12/2009 Η αποκλειστική.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Διδακτική Μεθοδολογία του Λογισμικού Ιστορίας
Ημερίδα επιμόρφωσης Φιλολόγων στις Νέες Τεχνολογίες Σχολικός Σύμβουλος Μηχανολόγων ΠΕ12 Λ. Ψαρράς Αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών: Εκπόνηση ιστοσελίδας.
Podcast με ΘΕΜΑ «Διατροφη και υγεια»
Teachers4Europe Χρύσα Παπαλαζάρου 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου.
1 ο ΠΕΚ Θεσσαλονίκης Σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις για την ανάπτυξη κριτικής-δημιουργικής σκέψης Προετοιμασία μαθήματος με.
Δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail της Google
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
Παράδειγμα διαθεματικής προσέγγισης: Αξιοποίηση της εκπαιδευτικής εφαρμογής «YouRA»
Τίτλος εκπαιδευτικής δραστηριότητας: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο» Όνομα Εκπαιδευτικού: Μιχαηλίδης Θανάσης Σχολείο: Δ.Σ. Ερατεινού-Πετροπηγής- Ποντολιβάδου.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Εν. 2.4 Γενικού Μέρους Εν. 6.5 & 6.6 Ειδικού Μέρους Το εκπαιδευτικό σενάριο Νότα Σεφερλή
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
Google docs Google docs forms
Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost
ΥΠΟΕΡΓΟ 3: Επιμόρφωση Επιμορφωτών και Εκπαιδευτικών για την Εφαρμογή του Προγράμματος Εκμάθησης της Αγγλικής. Η εκπαιδευτική πύλη του ΠΕΑΠ, το ηλεκτρονικό.
Τρόποι χρήσης του διαδραστικού πίνακα. Μάιος 2014.
Α.ΜΑ.Π.. Αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Πλειάδες» Ομάδα επιστημόνων – Διδακτικής Φυσικών επιστημών – Φυσικής – Πληροφορικής Συνεργασία σχολών.
Έργο: Ψηφιακό Σχολείο. Πράξη «Προδιαγραφές Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Ανάπτυξη και Λειτουργία Ψηφιακής βάσης Γνώσης, Ψηφιακή Διαμόρφωση και Τεχνικός.
Υποέργο 03: Επιμόρφωση Επιμορφωτών και Εκπαιδευτικών για την Εφαρμογή του Προγράμματος Εκμάθησης της Αγγλικής Η Διδασκαλία της Αγγλικής σε Μικρά Παιδιά.
Μια φορα κι eναν καιρο στο Διαδικτυο…
Τάξεις στις οποίες απευθύνεται: Β Γυμνασίου
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 2η Εργασία Μαθήματος Γιώργος Γιαγλής Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας.
Διδάσκοντας με τη βοήθεια επεξεργαστή κειμένου Word: (Microsoft Office) Write: (Open Office) Ισχυρό μέσο διδασκαλίας. Δραστηριότητες προγύμνασης και εξάσκησης(drill.
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην αρχαιότητα –Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σήμερα
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία μιας Βασικής αναζήτησης στο EBSCOhost
Διδασκαλία των Θρησκευτικών με Νέες Τεχνολογίες
Οδηγίες σύνδεσης & χρήσης για το BigMarker Δρ. Α.Παρασκευάς
Εισαγωγή στο Blackboard
Αρχικός τίτλος: «Το κλίμα αλλάζει. Κάνε κάτι και εσύ» H ομάδα ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ξεκινά ένα πρόγραμμα που εποπτεύεται από τη ΓΓΝΓ, και υλοποιείται από το Ινστιτούτο.
Καλέμας Απόστολος, ΚΣΕ ΔΗΜΗΤΡΑ, Λάρισα Μάιος 2008 Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στη χρήση και αξιοποίηση των ΤΠΕ στην εκπαιδευτική διδακτική διαδικασία Αναλυτικό.
Οδηγός Αναζήτησης Ιδρυματικού Αποθετηρίου
Διδακτική προσέγγιση βασισμένη σε δραστηριότητες αξιοποιώντας το διαδίκτυο.
Οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας 3 Προθεσμία συμπλήρωσης μέχρι και 16 Ιουνίου.
Εγκατάσταση του joomla σε τοπικό υπολογιστή Νταλούκας Βασίλης Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. 1 ου Γραφείου Δ.Ε. Ν.Ηλείας.
Google Drive (διαμοιρασμός αρχείων
Διδακτική Πληροφορικής
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
Ντύνοντας … την παράδοση Φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητες των παιδιών στο πρόγραμμα «Teachers 4 Europe» Έκτη τάξη, Δημοτικού Σχολείου Παπάδου Μάρτιος.
Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνδεση στην πλατφόρμα
Ενότητα # 1: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ
Παιδαγωγική Συνεδρία Λυκείου Αγ. Νικολάου 15/11/2010
Δουλεύοντας στην ψηφίδα keimeno
Μαθαίνω να χρησιμοποιώ με ασφάλεια το διαδίκτυο
Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πρέπει να υποβάλλεται Ηλεκτρονικά το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των Εκπαιδευτικών του Σχεδιασμού.
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Γυμνάσιο ΛΤ Σικίνου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης για το πρόγραμμα Teachers 4 Europe

Επιλέγουμε το πρόγραμμα πλοήγησης στο Διαδίκτυο Chrome. Πληκτρολογούμε τη διεύθυνση: Επιλέγουμε το εικονίδιο: Και συμπληρώνουμε όλα τα πεδία στις τέσσερις φόρμες που παρουσιάζονται σειριακά και συμπληρώνονται μια προς μια. Εάν δεν συμπληρωθεί μια φόρμα σωστά δεν σας επιτρέπει να συνεχίσετε στην επόμενη. Προσοχή το σύστημα μπορεί να σας πετάξει πολύ εύκολα εκτός και πρέπει να ξανασυμπληρώσετε από την αρχή την αίτηση σε όλα τα πεδία. Στο τέλος κάνουμε ΑΠΟΣΤΟΛΗ. (διαφορετικά δεν φεύγει η αίτηση). ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Για να αποφύγετε την ταλαιπωρία ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα: 1.Εκτυπώσετε τις παρακάτω εικόνες που περιέχουν όλα τα πεδία της ηλεκτρονικής αίτησης που πρέπει να συμπληρώσετε. 2.Συμπληρώσετε όλα τα πεδία με ότι σας ζητά η ηλεκτρονική φόρμα με ένα κειμενογράφο word και αποθηκεύστε το αρχείο στον υπολογιστή σας. 3.Δημιουργήσετε το βιογραφικό σας εάν δεν το έχετε ήδη και αποθηκεύστε το στον υπολογιστή σας. 4. Αφού διαβάσετε προσεκτικά ότι γράψατε σε κάθε πεδίο στον κειμενογράφο word, συνδεθείτε καλύτερα βραδινή ώρα με τον πλοηγό Chrome και αφού ξεκινήσετε την ηλεκτρονική φόρμα κάνετε αντιγραφή και επικόλληση από το word κατευθείαν κάθε απάντηση στο αντίστοιχο πεδίο στην ηλεκτρονική αίτηση του προγράμματος. 5.Αφού συμπληρώσετε και τα 4 πεδία: 6.Επιλέξετε ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να στείλετε την αίτησή σας.

ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 4

ΣΕΛΙΔΑ 2 ΑΠΟ 4 (Προσοχή στην επισύναψη του βιογραφικού σας) ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάνετε κλικ στο επιλογή αρχείου και βρείτε το αποθηκευμένο βιογραφικό σας από τον υπολογιστή σας που πρέπει να είναι σε μορφή pdf ή word και όχι μεγαλύτερο από 500Kb.

ΣΕΛΙΔΑ 3 ΑΠΟ 4 (πάνω μέρος)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 3 Διαβάσετε προσεκτικά αυτά που αναγράφονται στην ιστοσελίδα του Teachers 4 Europe και ειδικότερα στους σκοπούς και χαρακτήρα της εκπαιδευτικής δράσης ( le&id=3&Itemid=9 ) le&id=3&Itemid=9

ΣΕΛΙΔΑ 3 ΑΠΟ 4 (κάτω μέρος)

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΤΕ Συνολικά έτη διδασκαλίας: 15 Όνομα Σχολείου: Γαλάτιστας Διάρκεια: 10 Διδακτική εμπειρία σε (τάξη και μαθήματα): Ε ΤΑΞΗ Πεδίο εφαρμογής Α: ΓΛΩΣΣΑ, Ε ΤΑΞΗ, ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ Μέθοδοι & Νέες Τεχνολογίες: ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΠΕ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ, ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Αποτελέσματα: Καλύτερα γνωστικά αποτελέσματα, υποστήριξη μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες

ΣΕΛΙΔΑ 4

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ