Το Τρίγωνο των Βερμούδων, επίσης γνωστό ως Τρίγωνο του διαβόλου, είναι μια περιοχή στο δυτικό τμήμα του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού, όπου ένας αριθμός.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Αλεξία -Ιωάννα -Γιώργος Ε2’ ΤΑΞΗ 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο
Advertisements

ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ίσως να μην υπάρχουν άλλες λέξεις που να χρησιμοποιήθηκαν με τόσο άστοχο και ανεύθυνο τρόπο, όσο οι λέξεις και . Γιατί.
Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΚΟΥΙΖ 2010 ΕΥΚΟΛΟ. ΕΡΩΤΗΣΗ Ε1 Σε ποια αεροπορική «μετεμψυχώθηκαν» αυτές τις δύο?
Παιχνίδια με τις γεωγραφικές συντεταγμένες
Η Νέα Υόρκη (New York/Νιου Γιορκ) είναι μεγαλούπολη των Ηνωμένων Πολιτειών. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή και είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη των ΗΠΑ.
ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ Από τις μαθήτριες: Αναστασούλη Μυρσίνη Γκέκα Μαρία
ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ
Πατήστε το πλήκτρο > για να ξεκινήσει η παρουσίαση Step key > in order to begins the presentation.
3. Η μεθοδευμένη εξόντωση (γενοκτονία) των Ελλήνων του Πόντου
ΤΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ ΣΙΔΝΕΫ
Η ΧΑΒΑΗ Η Χαβάη αποτελεί ηφαιστειογενές νησιωτικό σύμπλεγμα, το οποίο συνεχίζει να αυξάνει σε έκταση λόγω της συνεχιζόμενης ροής λάβας, ειδικότερα από.
 Σύμφωνα με τη Διεθνή Συνθήκη του ΟΗΕ περί Δικαίου της Θάλασσας (1982), η αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) θεωρείται η θαλάσσια έκταση, εντός της οποίας.
Πριν πάνω από 60 χρόνια, μια βάρβαρη πρακτική εξόντωσης ανθρώπων, υπήρξε ένα από τα περισσότερο τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα...
Γεωγραφικές συντεταγμένες
Π λ ύ γ ω ν α Γρηγόρης Τάσιου.
Τ ρ ί γ ω ν α Ιωάννης Τάσιου.
Επιμελήτρια Μαρία Γαϊτανίδου
Είναι ο κλάδος της φιλοσοφίας που προσπαθεί να ερμηνεύσει την φύση της πραγματικότητας του όντος και του κόσμου.  Ποια είναι η φύση της πραγματικότητας.
Οψιανοσ ή Οψιδιανοσ.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΑΝΘΑΚΗΣ
ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
η χιροσιμα και το ναγκασακι
Πόσο % του εγκεφάλου μας χρησιμοποιούμε;
Εργασία των μαθητών: Γιώργου Λουκά Γιώργου Βλαστάρη Ηλία Κορωνιού
ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΙΣ ΑΚΡΙ.
ΜΕΡΚ ΚΩΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ.
Η μαθήτρια Βασιλική Τσιτωνάκη Α’3
Λόγος εμβαδών Όμοια τρίγωνα Όμοια πολύγωνα Τρίγωνα με Α = Α΄
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΙΝ.
James Cook Ο James Cook ήταν βρετανός θαλασσοπόρος και εξερευνητής. Ο Κουκ έκανε τρία εξερευνητικά ταξίδια για λογαριασμό της Μεγάλης Βρετανίας και έπλευσε.
ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΕΣ
Το πέρασμα Ντιάντλοφ ΑΡΗΣ ΣΕΡΜΕΤΗΣ.
MENU ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΜΑΡΟΚΟ ΑΛΓΕΡΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΤΥΝΗΣΙΑ ΛΥΒΥΗ.
ΕΙΡΙΝΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ.
Παγκόσμιος Χάρτης.
Η ελιά είναι δέντρο με σκληρό βλαστό,
Ο πλανήτης Γη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2005.
Άσκηση 3 Το ορθογώνιο τρίγωνο ΑΒΓ με υποτείνουσα ΒΓ=10m και το τετράγωνο με πλευρά 5m, έχουν ίσα εμβαδά. Να υπολογίσετε την απόσταση του Α από την ΒΓ.
Αρχαία Ατλαντίδα μύθος ή πραγματικότητα;
ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ να περιγράψει κανείς αυτή την πόλη. Είναι το πιο φωτεινό σημείο του πλανήτη Γη, αφού μαζί με τα εκατομμύρια φώτα του, λάμπουν και οι χιλιάδες.
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ;.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ Βαγγέλης - Ορέστης.
Αεροπλάνα Άγγελος Χουβαρδάς 19/09/2014.
Tί είναι το τρίγωνο των Βερμούδων
Eρημοποίηση Aπό Γιάρα Μωχάμετ Της ΣΤ τάξης. Θεωρητικό Υπόβαθρο Λέγεται ότι "τα δάση δημιουργήθηκαν πριν από τον άνθρωπο και ακολούθησε η έρημος". Η απερήμωση.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ Α΄ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ.
Οι πέντε πιο ψηλές κορυφές Άννα Αργυροπούλου 1ο Π.Δ.Σ. Θεσ/νίκης Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. Τάξη: Στ2 Έτος:
1 Ναυπηγικό σχέδιο και αρχές casd Ενότητα 10: Γραμμή Φορτώσεως (Ύψος εξάλων) Γεώργιος Κ. Χατζηκωνσταντής Επίκουρος Καθηγητής Διπλ. Ναυπηγός Μηχανολόγος.
ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με μεγάλη ιστορία, πολιτισμό και μυστήρια. Είναι μια σημαντική πηγή γνώσης για την πατρίδα μας, και.
Το Εικονογραφημένο Βιβλίο στην Προσχολική Εκπαίδευση Ενότητα 1.1: Συναισθήματα Αγγελική Γιαννικοπούλου Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία.
1 Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ. 2 ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ: Μπορεί να βοηθήσει στα μεγάλα χρηματοδοτικά  Μπορεί να βοηθήσει στα μεγάλα χρηματοδοτικά προβλήματα.
Τα 10 πιο ενδιαφέροντα μέρη.
Η Εξέλιξη του αεροπλάνου
Η Ιστορία των πρώτων αεροπλάνων και πως ξεκίνησαν
Το όνομά σας Ο δάσκαλός σας Ο βαθμός σας
Το όνομά σας Ο δάσκαλός σας Ο βαθμός σας
Τα πιο επικίνδυνα μέρη του κόσμου
Νορβhγία ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΤ1.
Γεωγραφικές συντεταγμένες
Τρίγωνο των Βερμούδων:
Μύθοι και Επιστήμη.
(Προαπαιτούμενες γνώσεις)
ΜΕΞΙΚΟ Mexico City.
Γλώσσα και Κοινωνία.
Πριν πάνω από 60 χρόνια, μια βάρβαρη πρακτική εξόντωσης ανθρώπων, υπήρξε ένα από τα περισσότερο τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα...
Ακτοπλοΐα και Τουρισμός
εξαναγκασμός των στρατιωτών να πολεμήσουν με
Γεωγραφικές συντεταγμένες
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Το Τρίγωνο των Βερμούδων, επίσης γνωστό ως Τρίγωνο του διαβόλου, είναι μια περιοχή στο δυτικό τμήμα του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού, όπου ένας αριθμός αεροσκαφών και πλοίων λέγεται ότι έχουν εξαφανιστεί κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.Ατλαντικού Ωκεανού Διάφοροι αστικοί μύθοι έχουν αποδώσει αυτές τις εξαφανίσεις σε παραφυσικήδραστηριότητα ή σε εξωγήινα όντα. Τεκμηριωμένα αποδεικτικά στοιχεία, ωστόσο, δείχνουν ότι ένα σημαντικό ποσοστό των περιστατικών περιγράφηκαν ανακριβώς ή «διανθίστηκαν» από μεταγενέστερους συγγραφείς, και πολλές επίσημες υπηρεσίες έχουν δηλώσει ότι ο αριθμός και η φύση των εξαφανίσεων στην περιοχή είναι παρόμοια με οποιαδήποτε άλλη περιοχή του ωκεανού.Οι πλευρές του τριγώνου έχουν μήκος ναυτικά μίλια η καθεμιά και το ύψος του είναι 886 μίλια (1 ν.μίλι = μέτρα). Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακτοφυλακή, πρόκειται περί μύθου, καθώς κανένα ίχνος κάποιου υπερφυσικού φαινομένου δεν εντοπίστηκε στον συγκεκριμένο χώρο, ύστερα από έρευνεςαστικοί μύθοιπαραφυσική

Ιστορικά Τον Αύγουστο του 1800 δύο πλοία των ΗΠΑ, το «Ινσάρτζεντ» με 350 άντρες και το «Πίνεριγκ» με 90 άντρες, εξαφανίστηκαν με όλο τους το πλήρωμα στην περιοχή, χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος. Από τότε πολλά άλλα σκάφη χάθηκαν με παρόμοιο μυστηριώδη τρόπο, ενώ στις 5 Δεκεμβρίου 1945 εξαφανίστηκαν πέντε αμερικανικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα τύπου «Άβεντζερ» και ένα υδροπλάνο τύπου «Μάρτιν Μάρινερ»