Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το όνομά σας Ο δάσκαλός σας Ο βαθμός σας

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το όνομά σας Ο δάσκαλός σας Ο βαθμός σας"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το όνομά σας Ο δάσκαλός σας Ο βαθμός σας
Όνομα της χώρας σας Το όνομά σας Ο δάσκαλός σας Ο βαθμός σας

2 Πού βρίσκεται (η χώρα σας)
Αναφέρετε την ήπειρο στην οποία βρίσκεται η χώρα σας καθώς και τις χώρες με τις οποίες συνορεύει. Εισαγάγετε ένα χάρτη της χώρας σας.

3 Γεωγραφικά χαρακτηριστικά (της χώρας σας)
Ονομάστε σημαντικούς ποταμούς, λίμνες, ωκεανούς, οροσειρές και άλλα γεωγραφικά χαρακτηριστικά που βρίσκονται στη χώρα σας ή στα σύνορα με τη χώρα σας. Εισαγάγετε μια εικόνα ενός από τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της χώρας σας.

4 Κλίμα (της χώρας σας) Περιγράψτε τις συνήθεις κλιματικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα σας, στη διάρκεια ενός έτους. Εισαγάγετε μια εικόνα που να δείχνει μια εποχή του χρόνου στη χώρα σας.

5 Περιβάλλον (στη χώρα σας)
Περιγράψτε κάποια από τα ζώα και τα φυτά που υπάρχουν στη χώρα σας. Εισαγάγετε μια εικόνα ενός ζώου και ενός φυτού που υπάρχει στη χώρα σας.

6 Ιστορία (της χώρας σας)
Φτιάξτε έναν χρονολογικό πίνακα με τα σημαντικά ιστορικά γεγονότα της χώρας σας ή της περιοχής σας. Ονομασία του γεγονότος αρ. 1 Ονομασία του γεγονότος αρ. 2 Ονομασία του γεγονότος αρ. 3 Ονομασία του γεγονότος αρ. 4 Ονομασία του γεγονότος αρ. 5 Ονομασία του γεγονότος αρ. 6 Ονομασία του γεγονότος αρ. 7 Ονομασία του γεγονότος αρ. 8 1η ημερομηνία 2η ημερομηνία 3η ημερομηνία 4η ημερομηνία 5η ημερομηνία 6η ημερομηνία 7η ημερομηνία 8η ημερομηνία Περιγραφή γεγονότος Προσθέστε σημαντικά σημεία της ιστορίας της χώρας σας, στον χρονολογικό πίνακα.

7 Ήθη και έθιμα Περιγράψτε τα σημαντικά ήθη και έθιμα της χώρας σας. Αναφέρετε τις εορτές, πότε γιορτάζονται και ποιος γιορτάζει. Εισαγάγετε μια εικόνα που να δείχνει κάποιο έθιμο ή κάποια παράδοση.

8 Πολίτευμα (της χώρας σας)
Εξηγήστε τον τρόπο με τον οποίο θεσπίζονται ή αλλάζουν οι νόμοι στη χώρα σας. Περιγράψτε τον τρόπο εκλογής της κυβέρνησης στη χώρα σας. Εισαγάγετε μια εικόνα του αρχηγού της κυβέρνησης της χώρας σας.

9 Οικονομία (της χώρας σας)
Εξηγήστε τα αγαθά και τις υπηρεσίες που παρέχονται από τη χώρα σας. Πώς φροντίζουν οι άνθρωποι συνήθως για τις ανάγκες τους, τις δικές τους και των οικογενειών τους; Εισαγάγετε μια εικόνα που να δείχνει έναν τομέα της οικονομίας της χώρας σας.

10 Τουρισμός (στη χώρα σας)
Αναφέρετε τα σημεία ενδιαφέροντος που υπάρχουν στη χώρα σας, τα οποία επισκέπτονται άνθρωποι από άλλες χώρες. Εισαγάγετε μια εικόνα ενός από τα σημεία ενδιαφέροντος της χώρας σας.


Κατέβασμα ppt "Το όνομά σας Ο δάσκαλός σας Ο βαθμός σας"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google