ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ Γιώργος Καραΐσκος.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η Γη σε αριθμούς και εικόνες !!!!
Advertisements

Ιορδάνης Γ. Αμπατζίδης ΕΚΑΒ Πάτρας
Ο Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου και τα άτομα με αναπηρία.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
« Η Ασπρούλα και ο Ταύρος»
Η ΠΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Ένας πατέρας με οικονομική άνεση, θέλοντας να διδάξει στο γιο του τι σημαίνει φτώχεια, τον πήρε μαζί του για να περάσουν λίγες μέρες στο χωριό, σε κάτι.
Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων  Αποφύγετε την επαφή με άγρια ζώα και άγνωστα αδέσποτα.  Μην αφήνετε εκτεθειμένα σκουπίδια ή ζωοτροφή, που.
Εκστρατεία ενημέρωσης για την εξοικονόμηση ενέργειας.
Έργο «Take Care»: Οδηγός Ορολογίας Ιατρικής Περίθαλψης για Μετανάστες Διάρκεια: από 1 Νοεμβρίου 2012 μέχρι 31 Οκτωβρίου 2014.
Μαυρογιάκουμου Αντωνία Γκιουστερακλί Κιουρζάρα.  Βαν Γκογκ:στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο  Eduard Cardon: κριτικός τέχνης  Naudet: αγοραστής του.
IEE/09/ SHEEP - A Schools' panel for High Energy Efficiency Products Οδηγίες για Μείωση της Κατανάλωσης Ενέργειας.
Σήματα οδηγών. Τα διάφορα σημεία όπου κυκλοφορούμε Δρόμος Πινακίδες κυκλοφορίας Διαγραμμίσεις Πεζοδρόμιο Ποδηλατόδρομος Φωτεινοί Σηματοδότες.
ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΖΩΤΤΗΣ Δ΄1.
Eλένη Φτιάκα Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Tμήμα Eπιστημών της Aγωγής Πανεπιστήμιο Kύπρου.
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ «ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»
ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
Φορολογικό σύστημα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Καταγραφή θνησιμότητας το έτος 2008 δεν καταγράφηκαν νεκρά ζώα στην περιοχή μελέτης ένα από τα νεογέννητα,παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια 2 επισκέψεων στην.
Με θέμα την έλλειψη νερού στην Αφρική
14. ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗ “ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΝΙΚΑ ’’
“Ο λύκος των παραμυθιών και ο λύκος της φύσης ”
Πόλεμος και Ειρήνη: Πόλεμος:.
Νικόλας-Κωνσταντίνος Μπαρτζώκας 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ΠΤΔΕ- ΑΠΘ Τάξη Ε2 Σχολικό Έτος
LOVE STORY Το Γαλλικό περιοδικό "Le magazine des voyages de pêche" στην 56 th έκδοση του έφερε στο φως της δημοσιότητας μια απίστευτη ιστορία αγάπης.
Εκπονώντας εκπαιδευτικά προγράμματα ευαισθητοποιούμε τους μαθητές μας σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα Με τους μαθητές του Γ1 ασχοληθήκαμε με.
Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ.
Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
ΖΩΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΌ ….
ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΛΥΔΙΑ ΕΥΑ.
ΛΥΚΟΣ.
Το Γιγαντιαίο Πάντα Το Πάντα είναι ένα ζώο το οποίο είναι ένα από τα πιο γνωστά είδη υπό εξαφάνιση.
Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝΓΚΡΑΝΤ
Μια βόλτα στο θέατρο Σπύρος Ρουμελιώτης Α’3.
ΑΠΟ ΤΟΝ Χρίστο Λουκά ΑΠΟ ΤΗΝ Γιώτα Κουβάρα ΚΑΙ ΤΟΝ Χρήστο Γκιζίμη
Το βίντεο ξεκινάει με ένα διαστημόπλοιο το οποίο κατευθύνεται προς την γη! Όταν καταφθάνει αφήνει στην γη μερικά γατάκια! Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί,
Πραγματοποίησε τέσσερα ταξίδια σε αμερικάνικα εδάφη. Η πρώτη του εκστρατεία ξεκίνησε στις 3 Αυγούστου του 1492, από το λιμάνι « Πάλος ντε λα Φροντέρα »
Η Γη σε αριθμούς και εικόνες !!!!
Το πορτραίτο του εαυτού μου
Άννα. Η ιστορία ξεκινά με τον εγγονό του Πάρκερ Γουίλσον να αφηγείται στους συμμαθητές του τον αγαπημένο του ήρωα, το Χάτσικο. Ο Πάρκερ Γουίλσον,ένας.
ΑΣΚΗΣΗ 1, ΣΕΛΙΔΑ 97 Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Β3. Ασκηση 1 1. Ποια να ήταν τα συναισθήματα του Ιάειρου τη στιγμή που συναντά τον Χριστό; Πώς τον αντιμετωπίζει.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Ανακύκλωση απορριμμάτων είναι η διαδικασία με την οποία επαναχρησιμοποιείται μια συσκευή.
Σέβομαι το περιβάλλον 1.φυτά 2.ζώα Στόχος: να υιοθετήσουν στάσεις και συμπεριφορές που δείχνουν σεβασμό στο περιβάλλον, στη φύση και στα πλάσματα της φύσης.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΛΓΑ Είναι Κυριακή πρωί και η Όλγα έχει ξυπνήσει. Πηγαίνει στη μαμά της και την ρωτάει αν μπορεί να πάει στον φούρνο.
Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Πρόσφυγας, λοιπόν, είναι κάποιος που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα του εξαιτίας πολιτικής, εθνικής, φυλετικής.
Αντιμετώπιση αδέσποτων ζώων Λίστα με αδέσποτα ζώα που φιλοξενεί ο Δήμος Αθηναίων Ο Δήμος Αθηναίων είναι από τους ελάχιστους Δήμους της χώρας, που αντιμετωπίζει.
Ποιός θέλει να γίνει φίλος των Ζώων?
Αριστοτέλη… Τι ζώο είναι τελικά ο άνθρωπος;
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ.
O θαυμαστός κόσμος ενός ξεχασμένου βασιλείου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ
Όνομα: Χρίστος Νικολάου Τάξη: Ε’
Παρουσίαση για την Ισπανία
Τα ζώα που ζουν κοντά μας
ΝΙΚΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
Λ. Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου
Δάσκαλος τμήματος: Μαγόπουλος Θάνος 5ο Δημοτικό Ιλίου ΣΤ1 ΓΛΩΣΣΑ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ Χαλβατζή Μαρία Α’3.
Project Εργασία Α ΄ τετραμήνου Μέλη ομάδας:
Φίλος είναι αυτός που σ’ αγαπά που νοιάζεται για σένα, είναι αυτός που σ’ εμπιστεύεται ειλικρινά μοιράζεται με σένα. Και όταν οι άλλοι φεύγουνε αυτός.
Είμαστε το ίδιο. Να το θυμάσαι. Μην το ξεχνάς.
Κάνε κλικ στη σωστή απάντηση
Εξάντας Ελλήνων Γονέων.
ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΓΕΛΑΝΟΥ ΓΙΑΠΑΛΗ ΜΕΛΙΝΑ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
Τα ζώα Ποτέ δε θα πειράξω τα ζώα τα καημένα μην τάχα σαν εμένα, κι εκείνα δεν πονούν; Θα τα χαϊδεύω πάντα, προστάτης τους θα γίνω. Ποτέ.
Ένα ανοιξιάτικο πρωινό ένας λαγός είχε βγει έξω από την φωλιά του και έτρωγε φρέσκο χορταράκι. Καθώς έτρωγε, είδε μια χελώνα να περνάει λίγο πιο μακριά.
Αδέσποτα ζώα συντροφιάς
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ Γιώργος Καραΐσκος

Τι είναι τα Αδέσποτα; Τα αδέσποτα ζώα είναι αυτά που τα παρατάνε τα αφεντικά τους, επειδή τα βαριούνται ή όταν γεννάνε μικρά τα εγκαταλείπουν γιατί δεν μπορούν να τα συντηρήσουν.. Αυτά τα ζώα περιπλανιούνται στους δρόμους, όπου κινδυνεύουν να πεθάνουν από την πείνα, τις αρρώστιες και από τα αυτοκίνητα που τα χτυπάνε. Δεν κινδυνεύουν μόνο τα ζώα αλλά και οι άνθρωποι από τα δαγκώματά τους.

Πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα αδέσποτα ζώα Να μην τα παρατάμε στους δρόμους Όταν γεννάνε μικρά, να τα δίνουμε σε κάποιο συγγενή ή φίλο Όταν παίρνουμε ένα ζώο, να είμαστε σίγουροι ότι θα το κρατήσουμε μέχρι το θάνατό του. Οι δήμοι θα πρέπει να τα μαζεύουν και να τα βάζουν σε καταφύγια ζώων. Ένας άλλος τρόπος, για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, είναι η στείρωση.

Τι πρέπει να γίνει για τα αδέσποτα; Απαιτείται εκστρατεία ευαισθητοποίησης μέσω του Τύπου, της τηλεόρασης, μέσω οποιουδήποτε μέσου να "ξυπνήσει" την αγάπη για τους τετράποδους "πολίτες" της χώρας. Αναγκαία είναι και η ταυτοποίηση των ζώων και η ηλεκτρονική σήμανση με ειδικά μικροτσίπ, ώστε να εντοπίζονται τα ζώα που χάνονται και κυρίως οι ιδιοκτήτες που τα εγκαταλείπουν. Η πρακτική ισχύει ήδη σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ισπανία και η Γερμανία, όπου η εγκατάλειψη ενός ζώου επισύρει ποινές. Άλλωστε, αρκετοί εγκαταλείπουν ζώα κατ' εξακολούθηση...

Σεβαστείτε τα ζωάκια γιατί όταν κακοποιούνται είναι σαν να σας σκοτώνουν την ίδια σας τη ζωή.

Ευχαριστώ πολύ