Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Δάσκαλος τμήματος: Μαγόπουλος Θάνος 5ο Δημοτικό Ιλίου ΣΤ1 ΓΛΩΣΣΑ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Δάσκαλος τμήματος: Μαγόπουλος Θάνος 5ο Δημοτικό Ιλίου ΣΤ1 ΓΛΩΣΣΑ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Δάσκαλος τμήματος: Μαγόπουλος Θάνος 5ο Δημοτικό Ιλίου ΣΤ1 ΓΛΩΣΣΑ Στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας για τα « Ατυχήματα» οι μαθητές του ΣΤ1 μας προτείνουν μερικούς κανόνες για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε στο σχολείο, ώστε να μην πάθουμε κανένα ατύχημα.

2 Η 1η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

3 ΚΑΝΟΝΕΣ  Αναγνωρίζω ότι ανήκω σε μια οργανωμένη σχολική κοινότητα και φροντίζω με τη συμπεριφορά μου να τιμώ την κοινότητα αυτή, προάγοντας τη συλλογική ζωή της. Δεν εγκαταλείπω το σχολείο για κανένα λόγο. Δεν πηδώ από ψηλά σημεία. Υπακούω στους κανόνες που ορίστηκαν από το σχολείο για την ασφάλειά μου. Δεν φέρνω στο σχολείο αιχμηρά ή επικίνδυνα αντικείμενα.

4 6) Δίνω προτεραιότητα σε παιδιά μικρότερων τάξεων στο κυλικείο του σχολείου. 7) Παίζω στα γήπεδα του σχολείου και όχι στις σκάλες και τους διαδρόμους. 8) Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζω δεν τσακώνομαι με τους συμμαθητές μου και απευθύνομαι στους εφημερεύοντες δασκάλους. 9) Μόλις χτυπήσει το κουδούνι για μάθημα, οι μαθητές προσέρχονται γρήγορα στις αίθουσες διδασκαλίας χωρίς να τρέχουν ή να σπρώχνονται.

5 1η ΟΜΑΔΑ ΣΤ1 ΒΑΣΙΑ Λ. ΣΤΡΑΤΟΣ Γ.

6 Κανόνες συμπεριφοράς των μαθητών στο σχολείο
Να μην σπρώχνουμε κανέναν στο προαύλιο χώρο Να μην τρέχουμε στους διαδρόμους Του σχολείου π.χ π.χ Ένα μεγάλο παιδί έσπρωξε τον μικρό Γιαννάκη Ένα παιδί στο σχολείο έπεσε σε μια γωνία κι χτύπησε την πλάτη του γιατί έτρεχε στους διαδρόμους ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΝΕΑ ΒΙΚΥ ΒΗΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΝΤΟΚΟ 4η Ομάδα

7 5η ομάδα Μάριος Γιολάντα Τάσος Ματέο

8

9 5o Δημ. Ιλίου Οι μαθητές του ΣΤ1 Με πολύ αγάπη! Τέλος


Κατέβασμα ppt "Δάσκαλος τμήματος: Μαγόπουλος Θάνος 5ο Δημοτικό Ιλίου ΣΤ1 ΓΛΩΣΣΑ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google