Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΣΚΗΣΗ 1, ΣΕΛΙΔΑ 97 Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Β3. Ασκηση 1 1. Ποια να ήταν τα συναισθήματα του Ιάειρου τη στιγμή που συναντά τον Χριστό; Πώς τον αντιμετωπίζει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΣΚΗΣΗ 1, ΣΕΛΙΔΑ 97 Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Β3. Ασκηση 1 1. Ποια να ήταν τα συναισθήματα του Ιάειρου τη στιγμή που συναντά τον Χριστό; Πώς τον αντιμετωπίζει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΣΚΗΣΗ 1, ΣΕΛΙΔΑ 97 Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Β3

2 Ασκηση 1 1. Ποια να ήταν τα συναισθήματα του Ιάειρου τη στιγμή που συναντά τον Χριστό; Πώς τον αντιμετωπίζει ο Ιησούς;

3 ΑΠΑΝΤΗΣΗ  Ο Ιάειρος την στιγμή που συναντά τον Ιησού και με μεγάλη αγωνία του λέει πως η κόρη του είναι ετοιμοθάνατη, νιώθει άγχος, θλίψη αλλά και μια αδυναμία στο να βοηθήσει την μικρή κόρη του από το να αποφύγει τον θάνατο. Γι’αυτό απευθύνεται με ικεσία στον Μεσσία μήπως και εκείνος μπορεί να αποτρέψει το θλιβερό αυτό γεγονός.

4  Ο Ιησούς, από την άλλη, τον αντιμετωπίζει με οίκτο και δέχεται να τον βοηθήσει και να πάει μέχρι το σπίτι του για να θεραεπεύσει την κόρη του. Ακόμα και όταν οι υπόλοιποι είπαν πως η κόρη του πέθανε, Εκείνος φυσικά και δεν πτοήθηκε αλλά είπε στον Ιάειρο να μην χάνει την ελπίδα και την πίστη του. Όταν η κόρη ξύπνησε, ο Ιησούς τους είπε να μη διαδωθεί αυτό το γεγονός στους υπόλοιπους αλλά να μείνει μόνο μέσα σαυτό το σπίτι.

5 Συμπερασμα Ο Ιάειρος ήταν απεγνωσμένος, λυπημένος και αγχωμένος την στιγμή που συνάντησε τον Χριστό, αλλά ο Χριστός τον αντιμετώπισε με σιγουριά και βεβαιότητα για τις δυνατότητες της Βασιλείας του Θεού.


Κατέβασμα ppt "ΑΣΚΗΣΗ 1, ΣΕΛΙΔΑ 97 Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Β3. Ασκηση 1 1. Ποια να ήταν τα συναισθήματα του Ιάειρου τη στιγμή που συναντά τον Χριστό; Πώς τον αντιμετωπίζει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google