Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ι. Καραγιάννης,Σχ. Σύμβουλος ΠΕ03 Ο ρόλος των Μαθηματικών στο Νέο Γενικό Λύκειο και ΕΠΑ.Λ. Παρουσίαση του νέου Νόμου για τα ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Μια πρώτη.
Advertisements

παγκοσμιο πρωταθλημα Microsoft Office Specialist
1o ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Πεκίνο, Μαΐου, 2013.
Cosmogym 2012 Αποτίμηση διοργάνωσης. Η διοργάνωση σε αριθμούς  26 Ομάδες  558 Αθλητές και αθλήτριες  55 προπονητές  29 αξιολογητές  30 εθελοντές.
Το νέο Λύκειο και το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΑΙΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στην AEGEAN εδώ και 15 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στην κοινωνία με ενέργειες που στηρίζουν τους νέους αλλά και όσους μας έχουν ανάγκη.
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ του 2013
• Office365: έχουν δοθεί οι σχετικές εγκρίσεις και ξεκινά σύντομα η υλοποίηση. Μέχρι το Νοέμβριο αναμένεται όλοι οι εκπαιδευτικοί και μαθητές να έχουν.
Ιούλιο ς 2013 Αριστοτέλους 46, 10433, Αθήνα - Τηλ: Fax: website:
Πρακτική Άσκηση και Μαθητεία σε χώρες της Ε.Ε.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2009.
Ο ρόλος των Μαθηματικών στο Νέο Γενικό Λύκειο και ΕΠΑ.Λ.
Π.Π.Σ.Π.Α Όμιλος Αγγλικής Γλώσσας Επίπεδο Β
Σαπουντζής Κωνσταντίνος
€ $500,000 $250,000 $125,000 $64,000 $32,000 $16,000 $8,000 $4,000 $2,000 $1,000 $500 $300 $200 $100 Καλωσορίσατε.
Συνεργασία: Δικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός Safer Internet.
Ο χώρος της Δευτεροβάθμιας Οικονομικής Εκπαίδευσης στο διαδίκτυο
Διαδικασία Διεξαγωγής Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών. Παραδοσιακή διαδικασία διοργανωτή Στάδιο 1 Απόφαση Αγοράς μέσω διαγωνισμού Στάδιο 6 Στάδιο 6 Αξιολόγηση.
ΑΘΗΝΑ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 59 Τηλ fax
Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού ΚΕ.ΣΥ.Π ΡΟΔΟΥ(Κωστής Ν.) ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εξωτερική Αξιολόγηση – Διαδικασία.
BOCA SPORT ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ - ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
[ ] Ανοικτά Μαθήματα ocw-project.upatras.gr.
Η αγαπημένη μου αθλήτρια
Παρουσίαση του προγράμματος ΠΕΞΕ Το περιεχόμενο της παρουσίασης είναι αποκλειστική ευθύνη των συντακτών και δεν απεικονίζει απαραίτητα την άποψη των υποστηρικτών.
Αννα Κορακάκη η πρωταθλήτρια
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πιστοποίησης Microsoft. Πρωτάθλημα Πιστοποίησης Microsoft Το Πρωτάθλημα της πιστοποίησης Microsoft διοργανώνεται στην Ελλάδα από.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Page  1 Ο.Παλιάτσου Γαλλική Επανάσταση 1 ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ 1 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
Αμφιθέατρο Τμήματος Οικονομικών Επιστημών 22 Νοεμβρίου 2013, 17:00-21:30 Συνδιοργάνωση Ημερίδας με Τίτλο: «Η βιωσιμότητα, η εξυγίανση και η ανάπτυξη της.
ΜΗΤΕΡΑ ΑΕ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ-ΨΥΞΗΣ, 500kWe Προϋπολογισμός 835,000 € Ημερίδα Παρουσίασης και Επίδειξης του Έργου (26/5/2008)
Χρυσοπηγή Δεβετζή Η Χρυσοπηγή Δεβετζή είναι αθλήτρια του τριπλούν και του μήκους, με μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό της. Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου.
Εκπαίδευση Ενηλίκων στις Νέες Τεχνολογίες Πρόγραμμα "ΗΡΩΝ" 1 ος χρόνος Χρήστος Ι. Μηλιτσόπουλος Καθηγητής Β/θμιας - ΠΕ19 Εκπ/τής Ενηλίκων.
Τ Μ Η Μ Α Α Θ Λ Η Τ Ι Σ Μ Ο Υ 6 Ο ΠANEΛΛΗΝΙΟ GALA ΡΙΨΕΩΝ-ΔΡΟΜΩΝ-ΑΛΜΑΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Χώρος Διεξαγωγής : Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Ελευθερίας»
Tο Νέο Γενικό Λύκειο σύμφωνα με το νόμο 4186/ και τις τροποποιήσεις του, σύμφωνα με τους νόμους: 4264/ και 4275/ Λ Υ Κ Ε.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΕΡΟΒΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΤΠΕ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
1 ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ 2008 Αθήνα, 18 Μαρτίου 2009 ΘΕΜΑ: ΘΕΜΑ: Πρόοδος του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση »
Δημοτικό Σχολείο Μενιδίου Αμφιλοχίας Σχ. Έτος: 2012 – 13 Μαθηματικά ΣΤ΄: ¨Εκτιμώ το ποσοστό¨ Υπεύθυνος τάξης: Γεωργακόπουλος Ανδρέας Στον Γιώργο και στην.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Γιώργος Γιαγλής.
1 Ενότητα 5.3.1: Ερωτηματολόγια με τη χρήση του Διαδικτύου Διδάσκων: Χρήστος Κατσάνος - Πανεπιστημιακό κέντρο εκπαίδευσης επιμορφωτών.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ YOUNG BUSINESS TALENTS 2014 Young Business Talents 1. Τι είναι το ΥΒΤ. 2. Η Ιστορία του ΥΒΤ. 3. Τι κάνουν οι συμμετέχοντες. 4. Ποιο εργαλείο.
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Πιστοποίηση Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΗΛΙΑΝΑΣ ΚΟΡΟΣΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑΣ ΑΠO ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Βρετανία Δεκέμβριος 2007.
Σ. Ε. Γ. Α. Σ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2014 ΓΛΥΦΑΔΑ / 12 / 2014.
ΙΠΠΑΣΙΑ Η Ιππασία, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα των Παραολυμπιακών Αγώνων, συμβάλει στην αποκατάσταση και βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων.
Τα προϊόντα της EmGoldEx Τα προϊόντα της EmGoldEx Ράβδοι χρυσού 24k καθαρότητας 999,9 απο 1 έως 100 γραμμάρια Όλες οι ράβδοι χρυσού είναι πιστοποιημένες.
Ελληνικό γραφείο υποστήριξης: Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη.
ΟΕΕΚ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις
ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εκπαιδευτική Ρομποτική Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον 2 ο ΕΚ Ρόδου.
“ΛΥΣΙΑΣ 2012” 16ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Internet.
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017 Microsoft Office Specialist
Παρουσίαση επιστημονικής εκδήλωσης
Εθνικό Λαχείο – Έκδοση 229 Καμπάνια για Συλλογή Στοιχείων Παικτών με Κίνητρο Έξτρα Κλήρωση με Χρηματικά Έπαθλα (Ταξίδια στη Ελλάδα) Μάιος 2015.
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ Ένας τρικαλινός Ολυμπιονίκης
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟ
Οι μαθήτριές μας Αντωνοπούλου Άσπα, Ζέρβα Νεφέλη και Καραβά Μαριτίνα, μαθήτριες της Β΄ Λυκείου, εκπροσωπώντας το σχολείο μας, πήραν ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για.
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019 Microsoft Office Specialist
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ 2019 Κ14 – Κ16 – Κ18
Παρουσίαση επιστημονικής εκδήλωσης
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019 Microsoft Office Specialist
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist

Τι είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα; Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός που αξιολογεί τις δεξιότητες μαθητών και φοιτητών από όλο τον κόσμο, στις εφαρμογές του Microsoft Office.

Πώς αξιολογούνται οι συμμετέχοντες; Η αξιολόγηση των μαθητών γίνεται μέσω της επίσημης εξέτασης Microsoft Office Specialist, με βάση την ορθότητα και την ταχύτητα των απαντήσεων. Η εξέταση είναι η ίδια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ποιοι συμμετέχουν; Στους Προκριματικούς Αγώνες συμμετέχουν μαθητές και φοιτητές από όλο τον κόσμο. Αυτοί με τις υψηλότερες βαθμολογίες και τους χαμηλότερους χρόνους ολοκλήρωσης των εξετάσεων προσκαλούνται να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον Παγκόσμιο Τελικό!

Τι σημαίνει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα; 130 χώρες εξεταστικά κέντρα μοναδικοί υποψήφιοι εξετάσεις Φέτος αναμένεται εκ νέου αύξηση των συμμετοχών

Ποια είναι η Ελληνική εκπροσώπηση; Στον Παγκόσμιο Τελικό θα συμμετάσχουν για 14 η χρονιά ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο Word και ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο Excel που θα ανακηρυχτούν από το αντίστοιχο 14 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Διάρθρωση Πρωταθλήματος 1 η φάση: Προκριματικοί Αγώνες 2 η φάση: Πανελλήνιος Τελικός 3 η φάση : Παγκόσμιος Τελικός

Προκριματικοί αγώνες ( 1 η φάση) > Ποιοι; Μαθητές – φοιτητές 13 – 22 ετών (γεννηθέντες από 16/6/92 έως 15/6/02) > Πού; Επίσημα εξεταστικά κέντρα > Μέχρι πότε; 02/05/2015 > Λογισμικό; WORD 2013, EXCEL 2013 > Έπαθλα; Συμμετοχή στον Πανελλήνιο Τελικό (2 η φάση)

Προκριματικοί αγώνες ( 1 η φάση) Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην ελληνική γλώσσα. Οι Προκριματικοί Αγώνες θα διεξαχθούν σε επιτηρούμενο περιβάλλον, σύμφωνα με την επίσημη διαδικασία επιτήρησης του ΕΟΠΠΕΠ, παρουσία επιτηρητών.

Προκριματικοί αγώνες ( 1 η φάση) Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να επανεξεταστούν, εάν επιθυμούν να βελτιώσουν τη βαθμολογία τους. Νικητές ορίζονται αυτοί που θα έχουν την υψηλότερη βαθμολογία στον καλύτερο χρόνο στην εξέταση Microsoft Word 2013 ή Microsoft Excel 2013.

Λήξη Προκριματικών αγώνων ( 1 η φάση) Με τη λήξη των Προκριματικών Αγώνων, θα συγκεντρωθούν τα αποτελέσματα των υποψηφίων όλης της Ελλάδας. Μετά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, θα κοινοποιηθούν στα επίσημα εξεταστικά κέντρα τα ονόματα των Νικητών, που θα συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Τελικό.

Κόστος Προκριματικών αγώνων ( 1 η φάση) > Το κόστος εξέτασης και συμμετοχής των υποψηφίων στους Προκριματικούς Αγώνες είναι 65€, με δωρεάν επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας.

Πανελλήνιος τελικός (2 η φάση) > Ποιοι; Οι 100 καλύτεροι των προκριματικών > Πού; Εγκαταστάσεις Microsoft Ελλάδος (Αθήνα) > Πότε; Σάββατο, 09/05/2015 > Πώς; Ειδική εξέταση αξιολόγησης > Νικητές;Πανελλήνιος Πρωταθλητής Word Πανελλήνιος Πρωταθλητής Excel

Πανελλήνιος τελικός (2 η φάση) Οι διαγωνιζόμενοι θα εξεταστούν σε ειδικά σχεδιασμένο τεστ από τους διοργανωτές, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του τεστ που θα δώσουν στον Παγκόσμιο Τελικό. Η συμμετοχή τους θα είναι δωρεάν

Πανελλήνιος τελικός (2 η φάση) > Οι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές θα κερδίσουν Δωρεάν ταξίδι και διαμονή στο Dallas, Texas, USA Τη συμμετοχή τους στον Παγκόσμιο Τελικό Πλακέτα συμμετοχής Πλούσια και αναμνηστικά δώρα

Πανελλήνιος τελικός (2 η φάση) Θα βραβευτούν επίσης: ο Δευτεραθλητής και Τριταθλητής του Word και του Excel ο μικρότερος ηλικιακά συμμετέχοντας το εξεταστικό κέντρο με τους περισσότερους συμμετέχοντες τα εξεταστικά κέντρα με τους νικητές ειδικές βραβεύσεις

Παγκόσμιος τελικός (3 η φάση) > Ποιοι; Οι 100 καλύτεροι στον κόσμο > Πού; Dallas, Texas, USA > Πότε; Αυγούστου 2015 > Πώς; Ειδική εξέταση αξιολόγησης > Νικητές; Παγκόσμιος Πρωταθλητής Word Παγκόσμιος Πρωταθλητής Excel

Παγκόσμιος τελικός (3 η φάση) Η συμμετοχή της Ελλάδας είναι δεδομένη στον Παγκόσμιο Τελικό. Θα δοθεί η δυνατότητα στους Εθνικούς μας Πρωταθλητές να διαγωνιστούν με τους καλύτερους όλου του κόσμου, με σκοπό να διακριθούν και να κερδίσουν πλούσια δώρα

Χρηματικό έπαθλο $ USD Χρυσό Μετάλλιο και Κύπελλο Πρωταθλητή Επίσημη Βεβαίωση Βραβείου Χρηματικό έπαθλο $3.750 USD Ασημένιο Μετάλλιο Επίσημη Βεβαίωση Βραβείου Έπαθλα Παγκοσμίου Τελικού Χρηματικό έπαθλο $1.500 USD Χάλκινο Μετάλλιο Επίσημη Βεβαίωση Βραβείου

Ελληνικές επιτυχίες 2014: Αντωνόπουλος Γιώργος, 4 ος Word 2013: Χρήστος Φιαμέγκος, 3os, Excel 2010: Γιαννόπουλος Παναγιώτης, 2os, Word 2008: Λαμπριανίδης Γιώργος, 2os, Word 2007: Λανιέρης Γιάννης, 2os, Word

Facebook page > Και φέτος στην ειδική σελίδα μας στο Facebook, θα αναρτώνται οι επίσημοι όροι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που αφορούν την Ελλάδα, καθώς και σχετικές ανακοινώσεις και φωτογραφίες από τους Προκριματικούς Αγώνες, τον Πανελλήνιο και τον Παγκόσμιο Τελικό.Facebook

Πληροφορίες και στην επίσημη σελίδα μας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα facebook.com/MOScompetition GR