Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1o ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Πεκίνο, 11-12 Μαΐου, 2013.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1o ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Πεκίνο, 11-12 Μαΐου, 2013."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1o ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Πεκίνο, 11-12 Μαΐου, 2013

2 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ)  Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών (BCI)  Πανεπιστήμιο Διεθνών Οικονομικών Σπουδών του Πεκίνου (UIBE)  Επιτροπή Διαχείρισης Επιχειρηματικού Κέντρου του Πεκίνου  NEMOS Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΙΓΙΔΕΣ  Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ)  Κινεζική Πρεσβεία της Αθήνας  Ελληνική Πρεσβεία του Πεκίνου  Ελληνοκινεζικό Κέντρο Επιχειρηματικότητας

3 ΣΚΟΠΟΣ  Ενίσχυση Ελληνοκινεζικών Σχέσεων.  Προώθηση ελληνικών προϊόντων στην Κινεζική αγορά και τον Κινέζο καταναλωτή.  Δημιουργία επιχειρηματικών επαφών ανάμεσα σε Έλληνες και Κινέζους επιχειρηματίες.  Ενίσχυση Ελληνοκινεζικού Εμπορικού Δικτύου.

4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ  Πότε: 11 – 12 Μαΐου 2013 (Σάββατο- Κυριακή)  Που: Επιλεγμένος Εκθεσιακός Χώρος στο Επιχειρησιακό Κέντρο του Πεκίνου  Διάρκεια: Και για τις 2 μέρες 10:00 – 18:00 (8 ώρες) Το φεστιβάλ είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην προώθηση Ελληνικών προϊόντων και Ελληνικών υπηρεσιών εξαγωγής στην Κινεζική αγορά.

5 ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Το φεστιβάλ απευθύνεται σε: 1. Επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονται να εξάγουν τα προϊόντα τους στην Κίνα. 2. Εταιρίες που έχουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα στην Κίνα και επιθυμούν να διευρύνουν την παρουσία τους στο Πεκίνο. 3. Επιχειρήσεις που θέλουν να εδραιώσουν ένα ευρύ εμπορικό δίκτυο στην Κίνα.

6 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΗΝΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΕΝΕΡΓΕΙΑΩΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πέμπτη 9 ΜαΐουΆφιξη στο ΠεκίνοΌλη μέραΟι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά τους στο ξενοδοχείο Παρασκευή 10 Μαΐου Συνάντηση με τους διοργανωτές στο χώρο του Πανεπιστημίου του Πεκίνου 12:00- 13:30 Μεταφορά στο χώρο του φεστιβάλ για προετοιμασία 13:30-15:30Μεταφορά προγραμματισμένη από τους διοργανωτές Τουριστική/ επιχειρηματική δραστηριότητα 15:30 -18:30Προγραμματισμένη από τους διοργανωτές

7 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΕΝΕΡΓΕΙΑΩΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σάββατο 10 ΜαΐουΦεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων 12:00 – 18:00 Επιστροφή στο ξενοδοχείο 18:30 VIP Δείπνο – διοργάνωση UIBE 19:30-21.30Προγραμματισμός από τους διοργανωτές Επιστροφή στο ξενοδοχείο 22:00 Κυριακή 11 ΜαΐουΦεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων 12:00 – 18:00 B2B συναντήσεις18:00 – 19:00Προγραμματισμός από τους διοργανωτές Δευτέρα 12 ΜαΐουΑναχώρηση από το Πεκίνο Όλη μέρα

8 ΦΕΣΤΙΒΑΛ  Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε εκθεσιακό χώρο του Central Business District στην περιοχή Chaoyang μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές του Πεκίνου.  Το Central Business District του Πεκίνου, θεωρείται η εμπορική και επιχειρηματική «καρδιά» της πόλης.

9 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει αποκλειστικά Ελληνικά προϊόντα.  Κάθε εταιρία που θα συμμετέχει θα έχει το δικό της αποκλειστικό χώρο για την προβολή των προϊόντων της.  Ο χώρος θα περιλαμβάνει πάγκους για την προβολή προϊόντων και τη διανομή ενημερωτικού υλικού, καθώς και καρέκλες, ηλεκτρική παροχή κτλ.  Ο χώρος θα προσφέρει στους συμμετέχοντες ειδικά δωμάτια αποθήκευσης και χώρο για αποκλειστικές συναντήσεις και ραντεβού.

10 ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ  Την προώθηση του Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων στο Πεκίνο έχει αναλάβει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πεκίνου σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία του Πεκίνου και την Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Επιχειρηματικής Περιφέρειας του Πεκίνου.  Προσκλήσεις για το Φεστιβάλ θα αποσταλούν : 1. Στο Κινεζικό Εμπορικό Επιμελητήριο εισαγωγών/εξαγωγών τροφίμων και φυσικών προϊόντων. 2. Στο Κινεζικό Επιμελητήριο Διεθνούς Εμπορίου. 3. Στην Εμπορική Διεύθυνση της Δημαρχίας του Πεκίνου. 4. Στην Ένωση Εισαγωγέων-Εξαγωγέων του Πεκίνου.  Το Φεστιβάλ θα είναι ανοικτό και δωρεάν για το κοινό.  Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πεκίνου θα αναλάβει την δημοσιότητα του φεστιβάλ μέσω της προβολής στα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το διαδίκτυο.

11 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΦΕΛΗ Εκτός από την προώθηση των προϊόντων τους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι συμμετέχοντες μπορούν να επωφεληθούν από τις παρακάτω δωρεάν υπηρεσίες :  Συμμετοχή σε VIP δείπνο με την συμμετοχή αντιπροσώπων του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Πεκίνου και του Υπουργείου Εμπορίου.  B2B συναντήσεις με Κινεζικές εταιρίες κοινού ενδιαφέροντος, μέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Πεκίνου.  Επίσκεψη εμπορικών εγκαταστάσεων στο Πεκίνο (προαιρετικό).  Τουριστική δραστηριότητα (προαιρετικό).  Υπηρεσίες μετάφρασης. Το Πανεπιστήμιο Διεθνών Οικονομικών του Πεκίνου θα παρέχει σε κάθε συμμετέχουσα εταιρία τις υπηρεσίες Κινέζου φοιτητή για διερμηνεία από τα κινεζικά στα αγγλικά, για όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

12 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ Το κόστος συμμετοχής ανά εταιρία είναι 1.000€ +ΦΠΑ. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται : Συμμετοχή στο Φεστιβάλ  Αποκλειστικός χώρος στο εκθεσιακό κέντρο (9m 2 )  Βασικός Εξοπλισμός (πάγκοι, καρέκλες, φωτισμός, κάδος απορριμμάτων).  Μεταφορά προς και από το Εκθεσιακό Κέντρο  Υπηρεσίες Μετάφρασης (Κινέζικα- Αγγλικά)  Χώρος Διεξαγωγής Συναντήσεων/Χώρος αποθήκευσης Παράπλευρες Ενέργειες  Δείπνο VIP με τη συμμετοχή αντιπροσώπων σημαντικών Κινεζικών Εμπορικών Οργανισμών  2 Συναντήσεις με εκπροσώπους Κινεζικών εταιριών  Ανεξάρτητη Επιχειρηματική /Τουριστική Δραστηριότητα Προτάσεις  Οι διοργανωτές θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες τη βοήθειά τους παρέχοντας πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τη διαμονή τους αλλά και τις επιχειρηματικές επαφές τους.

13 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ Οι διοργανωτές δεν αναλαμβάνουν τον προγραμματισμό και το κόστος των παρακάτω:  Ταξιδιωτικά Έξοδα (αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορά προς και από αεροδρόμια).  Διαμονή (ξενοδοχείο).  Αποστολή προϊόντων και προωθητικού υλικού (αποστολή cargo, μεταφορά σε λιμάνια, αεροδρόμια, κόστος υπέρβαρης αποσκευής κ.α.).  Προσωπικά έξοδα.

14 ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία και ανοίξτε το δρόμο της επιχείρησής σας στην Κίνα! Θα συμμετάσχετε στην έκθεση SIAL? Εάν η επιχείρησή σας συμμετέχει ήδη στην έκθεση SIAL στην Σαγκάη, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και συνεχίστε με ελάχιστο κόστος την προώθηση των προϊόντων σας στο Πεκίνο. Δεν έχετε πάει ποτέ στην Κίνα? Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και κάντε τώρα τις πρώτες σας επαφές με την αγορά της Κίνας, κάτω από την ομπρέλα των πλέον έγκριτων ακαδημαϊκών και Εμπορικών οργανισμών της Ελλάδας και της Κίνας. Εξάγετε ήδη στην Κίνα? Εάν έχετε ήδη αναπτύξει εμπορικές σχέσεις με την Κινεζική αγορά, το φεστιβάλ αυτό αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να επεκτείνεται περαιτέρω το δίκτυο συνεργατών σας και επαφών σας στο Πεκίνο.

15 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Οι Ελληνικές εταιρίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στους διοργανωτές μέχρι την 1 η Μαρτίου 2013. Επιπλέον πληροφορίες για το Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν σύντομα.

16 ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ! Σας περιμένουμε στο Φεστιβάλ! Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε: NEMOS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ CONSULTANTS Άλυος 4,166 73, Βούλα Αθήνα- Ελλάδα Τηλ.: +30 210 8956518 www.nemos.gr


Κατέβασμα ppt "1o ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Πεκίνο, 11-12 Μαΐου, 2013."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google