Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παρουσίαση επιστημονικής εκδήλωσης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παρουσίαση επιστημονικής εκδήλωσης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παρουσίαση επιστημονικής εκδήλωσης
Πληκτρολογήστε εδώ τον τίτλο της παρουσίασής σας Το όνομά σας Το όνομα του καθηγητή σας Το σχολείο σας

2 Παρουσίαση του προβλήματος
Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας εδώ. (Αυτή είναι η ερώτηση στην οποία το πείραμά σας απαντά.)

3 Επισκόπηση παρουσίασης
Πληκτρολογήστε μια σύντομη περίληψη ή περιγραφή της παρουσίασής σας εδώ.

4 Συνοψίστε εδώ την έρευνά σας σε τρία έως πέντε βασικά σημεία:
Έρευνα  Συνοψίστε εδώ την έρευνά σας σε τρία έως πέντε βασικά σημεία: 1ο σημείο κουκίδας 2ο σημείο κουκίδας 3ο σημείο κουκίδας 4ο σημείο κουκίδας 5ο σημείο κουκίδας

5 Μεταβλητές Ελεγχόμενες μεταβλητές: Είναι τα μεγέθη που παραμένουν τα ίδια καθ' όλη τη διάρκεια των πειραμάτων σας. Ανεξάρτητη μεταβλητή: Η μοναδική μεταβλητή που σκοπίμως αλλάζετε και ελέγχετε. Εξαρτώμενη μεταβλητή: Το μέτρο της αλλαγής που παρατηρήθηκε λόγω της ανεξάρτητης μεταβλητής. Είναι σημαντικό να προσδιορίζετε τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύετε να μετρήσετε την αλλαγή.

6 Υπόθεση Με βάση τις έρευνες που έχετε κάνει, θα καταγράψετε μια απάντηση ή λύση – την καλύτερη κατά τη γνώμη και τις γνώσεις σας – για την ερώτησή σας. Βεβαιωθείτε ότι καταγράφετε την υπόθεσή σας πριν να ξεκινήσετε το πείραμα.

7 Υλικά Πληκτρολογήστε μια λεπτομερή λίστα με τα στοιχεία που χρειαστήκατε για να πραγματοποιήσετε τα πειράματά σας. Να είστε ακριβείς με τις ποσότητες που χρησιμοποιήσατε.

8 Διαδικασία Παραθέστε όλα τα βήματα που ακολουθήσατε για να ολοκληρώσετε το πείραμα. Θυμηθείτε να απαριθμείτε τα βήματα. Προσθέστε φωτογραφίες από τα πειράματά σας.

9 Δεδομένα/Παρατηρήσεις
Τα δεδομένα θα είναι πιο κατανοητά εάν τοποθετηθούν σε πίνακα ή γράφημα. Δημιουργήστε ένα γράφημα στο Microsoft Excel και εισαγάγετέ το εδώ. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα δεδομένα έχουν σαφείς ονομασίες.

10 Συμπέρασμα Πληκτρολογήστε εδώ μια σύντομη περίληψη των ανακαλύψεών σας, με βάση τα αποτελέσματα των πειραμάτων σας. Θα πρέπει να δηλώσετε εάν τα δεδομένα στηρίζουν την υπόθεση (ή όχι) και να εξηγήσετε γιατί (ή, αντίστοιχα, γιατί όχι).

11 Βιβλιογραφία Ελέγξτε ότι έχετε συμπεριλάβει και τις έντυπες και τις ηλεκτρονικές πηγές και τις αναφέρετε με αλφαβητική σειρά.


Κατέβασμα ppt "Παρουσίαση επιστημονικής εκδήλωσης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google