Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πιστοποίησης Microsoft. Πρωτάθλημα Πιστοποίησης Microsoft Το Πρωτάθλημα της πιστοποίησης Microsoft διοργανώνεται στην Ελλάδα από.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πιστοποίησης Microsoft. Πρωτάθλημα Πιστοποίησης Microsoft Το Πρωτάθλημα της πιστοποίησης Microsoft διοργανώνεται στην Ελλάδα από."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πιστοποίησης Microsoft

2 Πρωτάθλημα Πιστοποίησης Microsoft Το Πρωτάθλημα της πιστοποίησης Microsoft διοργανώνεται στην Ελλάδα από την Infotest σε συνεργασία με τον παγκόσμιο διοργανωτή Certiport και εξετάζει δεξιότητες μαθητών και φοιτητών στο Microsoft Office και συγκεκριμένα στις εφαρμογές Word και Excel.

3 Πρωτάθλημα Πιστοποίησης Microsoft Φέτος διανύουμε τον 8 ο χρόνο του Πρωταθλήματος και αναμένεται ότι περισσότεροι από 100.000 σπουδαστές θα συμμετέχουν σε αυτό.

4 Πρωτάθλημα Πιστοποίησης Microsoft Ανάλογα πρωταθλήματα διοργανώνονται σε 128 χώρες από όλο τον κόσμο, προκειμένου να αναδειχθούν οι Πρωταθλητές χωρών στις πιστοποιήσεις Microsoft, οι οποίοι και θα εκπροσωπήσουν τις xώρες τους στον Παγκόσμιο τελικό.

5 Στάδια πρωταθλήματος ΣτάδιαΕξέτασηΚόστος εξέτασηςΜετακινήσειςΣτην επόμενη φάση Τοπικός προκριματικόςΕιδικό τεστ InfotestΔωρεάνΟι υποψήφιοι που θα συγκεντρώσουν 80% Τελικοί εξεταστικού κέντρουΕξέταση πιστοποίησης Microsoft Office Specialist ή Microsoft Certified Application Specialist σε Word ή Excel 65euro με δωρεάν επανεξέταση2 καλύτεροι μαθητές στο Ms Word και Excel 2 καλύτεροι φοιτητές στο Ms Word και Excel Πανελλήνιος τελικός Microsoft Hellas, Μαρούσι, Αθήνα Ειδικό τεστ InfotestΔωρεάν2 καλύτεροι μαθητές στο Ms Word (1) και Excel (1) 2 καλύτεροι φοιτητές στο Ms Word (1) και Excel (1) Πανευρωπαϊκός τελικός Ισπανία Ειδικό τεστ CertiportΔωρεάνΔωρεάν μετακινήσεις και διαμονή υποψηφίων και συνοδών κέντρου Ο καλύτερος στο Word και ο καλύτερος στο Excel Παγκόσμιος τελικός Αμερική Ειδικό τεστ CertiportΔωρεάνΔωρεάν μετακινήσεις και διαμονή υποψηφίων

6 Ελληνική διάκριση

7

8 Λ Γίνε ΕΣΥ ο επόμενος πρωταθλητής! Δηλώστε συμμετοχή στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς!


Κατέβασμα ppt "Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πιστοποίησης Microsoft. Πρωτάθλημα Πιστοποίησης Microsoft Το Πρωτάθλημα της πιστοποίησης Microsoft διοργανώνεται στην Ελλάδα από."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google