Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Χρυσοπηγή Δεβετζή Η Χρυσοπηγή Δεβετζή είναι αθλήτρια του τριπλούν και του μήκους, με μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό της. Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Χρυσοπηγή Δεβετζή Η Χρυσοπηγή Δεβετζή είναι αθλήτρια του τριπλούν και του μήκους, με μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό της. Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Χρυσοπηγή Δεβετζή Η Χρυσοπηγή Δεβετζή είναι αθλήτρια του τριπλούν και του μήκους, με μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό της. Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 1975 στην Αλεξανδρούπολη.[1] Ανήκει στον Ολυμπιακό ΣΦΠ. Η Δεβετζή ψηφίστηκε από τους αθλητικούς συντάκτες ως η κορυφαία της χρονιάς το Δεκέμβριο του 2008[2] με ψήφους και τιμήθηκε από τον ΠΣΑΤ για 4η συνεχή χρονιά, που αποτελεί ρεκόρ.

2 Καριέρα Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες στην ιστορία του τριπλούν αφού κατέχει την τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο αγώνισμα με 15,32 μέτρα, επίδοση που πέτυχε στον προκριματικό του τριπλούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, στις 21 Αυγούστου Στον τελικό του αγωνίσματος κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 15,25 μ. στην τέταρτη από τις 6 προσπάθειες που επιχείρησε στον τελικό. Την ίδια χρονιά κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Βουδαπέστη το Μάρτιο με 14,73 μ.

3 Ατομικά Ρεκόρ Ανοιχτός Στίβος
ΗμερομηνίαΆθλημαΤόποςΕπίδοση21 Αυγούστου, 2004ΤριπλούνΑθήνα, Ελλάδα15,32 (NR)10 Ιουνίου, 2006ΜήκοςΤρίκαλα, Ελλάδα6,83 *9 Ιουλίου, 2008ΤριπλούνΘεσσαλονίκη, Ελλάδα15,22 *

4

5

6

7 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!
ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!


Κατέβασμα ppt "Χρυσοπηγή Δεβετζή Η Χρυσοπηγή Δεβετζή είναι αθλήτρια του τριπλούν και του μήκους, με μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό της. Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google