Μποχρίνη Σταυρούλα ΑΜ:3173 Σταθόπουλος Αναστάσιος ΑΜ:3220.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
UNIX.
Advertisements

Ένα απαραίτητο στοιχείο στην ζωή μας. Εργασία Α’ εξαμήνου (Internet)  Τμήμα:1Ι-ΙΝΠ01  Έτος:  Ονοματεπώνυμο : Αντώνης Δημητριάδης  Μάθημα: Τεχν.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
The EDONKEY protocol Ιωάννης Ζιαγκλιαβός Α.Μ.123 Παναγιώτης Κατσίκος Α.Μ.124 Ευφροσύνη Κουρή Α.Μ. 138.
Οδηγίες χρήσης του Exams Planner
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση στην εφαρμογή Ομάδων Ανταπόκρισης.
Joomla.
ShareIt Social Network Project Simos Hatzikostas: Manolhs Georgiou: Theodoros Demetriou:
Ιστορία του Ιντερνετ.
Τεχνολογία Δικτύων Επικοινωνιών
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑ “ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ”
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο.
 Αυδίκου Χριστίνα  Γιουμούκης Παναγιώτης  Κιντσάκης Θάνος  Πάπιστας Γιάννης.
Δ.Π.Θ. Συνδέοντας έγγραφα - 1 Συνδέοντας έγγραφα Μια σύνδεση στο Web (link) αποτελείται από δύο μέρη : Aυτό που βλέπουμε στη σελίδα και λέγεται άγκυρα.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ WEB SITE (CONTENT MANAGEMENT TOOL)
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Υπηρεσίες δικτύων επικοινωνίας
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑ 1.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
7.7 Πρωτόκολλο ARP Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ.
ΕΣΔ 232: Οργάνωση δεδομένων στην Κοινωνία της Πληροφορίας © 2013 Nicolas Tsapatsoulis Φόρμες Δημιουργία Περιεχομένου Ι.
Επικοινωνία Ανθρώπου Μηχανής HTML CGI JAVASCRIPT Κουμπούλης Χρήστος Α.Μ. 921 Χαλαβαζής Βασίλης Α.Μ. 988.
ΑΡΧΙΚΗ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ Του μαθητή: Κεφαλά Αθανάσιου.
Εισαγωγή στο Blackboard
Οδηγός Αναζήτησης Ιδρυματικού Αποθετηρίου
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Εγκατάσταση του joomla σε τοπικό υπολογιστή Νταλούκας Βασίλης Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. 1 ου Γραφείου Δ.Ε. Ν.Ηλείας.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Α ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 1 ΟΥ ΕΤΟΥΣ ( ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΜΥΡΝΙΩΤΟΥ Αναπληρώτρια.
Κάντε κλικ για έναρξη… Τ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κέντρο εντολών Χώρος γραφικών (σελίδα) Χώρος σύνταξης διαδικασιών.
Λειτουργικά Συστήματα Πολλών Χρηστών
Τεχνολογία TCP/IP TCP/IP internet είναι ένα οποιοδήποτε δίκτυο το οποίο χρησιμοποιεί τα πρωτόκολλα TCP/IP. Διαδίκτυο (Internet) είναι το μεγαλύτερο δίκτυο.
Google Drive (διαμοιρασμός αρχείων
Μερικές φορές το αποτέλεσμα εμφανίζεται αμέσως από κάτω.
Προώθηση και πώληση προϊόντων μέσω του Διαδικτύου. TMHMA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τ.Ε.Ι. ΣΕΡΡΩΝ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ευάγγελος.
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 5: Γνωριμία με το Λογισμικό
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ). 2 Εξοικείωση με πρωτόκολλο TCP Connection Oriented Αξιοπιστία στην παράδοση Σειρά Καθυστερήσεις Χαρακτηριστικά.
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: WINDOWS XP ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
Διαγράμματα Πακέτων (Package Diagrams)
Arp και DHCP 3.3 Πρωτόκολλα ανεύρεσης και απόδοσης διευθύνσεων, Address Resolution Protocol (ARP) και Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP)
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ανδρέου Βασίλης.
Orbitz.com Παρουσίαση της ιστοσελίδας
Java DataBase Connectivity
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ
Πώς να φτιάξω το δικό μου
Ανάπτυξη Μοντέλων Διακριτών Συστημάτων Μέρος Β
ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)
Ειδικά Θέματα σε Κινητά & Ασύρματα Δίκτυα
ΤΟΠΟΛΟΓΙΕΣ KAI ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
Από τα Δεδομένα στην Πληροφορία………………….
Κεφάλαιο 7: Διαδικτύωση-Internet
Δημιουργία ηλεκτρονικού βιβλίου
Διαδικασία έγκρισης δαπανών
Κεφάλαιο 7: Διαδικτύωση-Internet Μάθημα 7.9: Δρομολόγηση
Κεφάλαιο 7:Διαδικτύωση-Internet
9.2 Δομή και υπηρεσίες του Διαδικτύου
Πύλη Τηλεκπαίδευσης Τμήματος edu. dmst. aueb. gr Βασιλική Ταγκαλάκη (Ε
Συστημα διαχΕΙρισης επιστημονικΩν Εργων
Web Services στη C# Εργαστήριο 3
9.3 υπηρεσίες του Διαδικτύου
ΕΦΑΡΜΟΓΗ Κ.Ε.Α. Γνωριμία με την πλατφόρμα διαχείρισης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης για χρήστες Δήμων Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.
Το Διαδίκτυο - Internet
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Μποχρίνη Σταυρούλα ΑΜ:3173 Σταθόπουλος Αναστάσιος ΑΜ:3220

Περιγραφή Συστήματος  Κάθε επιστημονικό έργο αποτελείται από:  Από πολλά projects τα οποία χωρίζονται σε πακέτα εργασίας (work packages) που ο αριθμός τους ποικίλει σε κάθε project.  Κάθε ερευνητής μπορεί να ασχολείται με ένα ή και παραπάνω Projects.  Ενα person month για ένα συγκεκριμένο πακέτο εργασίας δηλώνει πόσο έχει εργαστεί ένας ερευνητής σε αυτό το πακέτο εργασίας

Οι χρήστες που διαχειρίζονται το επιστημονικό έργο ανήκουν στις εξής κατηγορίες:  accountant του project επιβλέπει το έργο και είναι υπεύθυνος για το μισθό κάθε researcher ανάλογα με το πόσο έχει ασχοληθεί σε ένα πακέτο εργασίας (το person month)  manager του project υπάρχει ένας manager για κάθε project. Eπιβλέπει τους ερευνητές ως προς ποια πακέτα εργασίας(work packages) του project εργάστηκαν και πόσο χρόνο(person- months) για κάποιον μήνα για ένα συγκεκριμένο project.  Researchers αποτελείται από τους απλούς χρήστες οι οποίοι εισάγουν ανά μήνα το χρόνο εργασίας τους(person-months) ανά πακέτο εργασίας (work package) ενός project.

Σχεδιασμός Συστήματος  Δομή Δικτύου Μοντέλο πελάτη – εξυπηρετητή. Οι σταθμοί εργασίας είναι συνδεδεμένοι ως εξής: Όλοι οι managers για κάθε project, θα είναι συνδεδεμένοι με τον μοναδικό accountant του ερευνητικού κέντρου. Όλοι οι ερευνητές θα είναι συνδεδεμένοι στον manager του project στο οποίο απασχολούνται. Η δομή του δικτύου θα είναι η παρακάτω:

 Εισαγωγή person-months Ο ερευνητής εισάγει τα person-month ανά πακέτο εργασίας που εργάστηκε σε ένα project ανά μήνα από το τερματικό του, τα οποία αποθηκεύονται στο σταθμό εργασίας του. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για τους ερευνητές και είναι τοπική.  Αναζήτηση πακέτων εργασίας Ο manager ενός project επιλέγει έναν μήνα για τον οποίο θέλει πληροφορίες για τα πακέτα εργασίας και εμφανίζονται ποιοι ερευνητές εργάστηκαν σε αυτό το πακέτο εργασίας και με τι person- month.  Αναζήτηση ερευνητών Ο accountant επιλέγει κάποιον μήνα και ένα ή όλα τα projects για τον οποίο θέλει πληροφορίες για τους ερευνητές και για κάθε ερευνητή εμφανίζονται τα πακέτα εργασίας και ο μισθός για κάθε πακέτο εργασίας.

Είσοδος στο Σύστημα  Αρχικά συνδέεται ο accountant πάνω στον οποίο θα συνδεθούν όλοι οι υπόλοιποι αφού συμπληρώσει το password και το username του.  O manager κάνει login εισάγοντας το username, το password, την ip address του accountant και το όνομα του project για το οποίο είναι υπεύθυνος  Οι researchers εισέρχονται στο σύστημα συμπληρώνουν το username, το password,το project στο οποίο εργάζονται και την ip address του manager για το συγκεκριμένο project.

Αποθήκευση Person Months  Κάθε μήνα ο ερευνητής εισάγει από το frame του τα person-month που εργάστηκε, και σε ποια πακέτα εργασίας ενός project. Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται στον δικό του υπολογιστή απ’ όπου μπορούν να τις συλλέξουν ο manager και o accountant.

Πρώτα συνδέεται στο σύστημα ο accountant accountant Στον accountant συνδέονται οι managers managers Και τέλος συνδέονται οι researchers researchers

Αναζήτηση ερευνητών  Αναζήτηση για κάποιο συγκεκριμένο project accountant managers O accountant ζητά απ’ τον manager του συγκεκριμένου project τα στοιχεία που χρειάζεται Ο manager αναζητά τα στοιχεία των researchers Οι researchers επιστρέφουν τα αποτελέσματα Ο manager επιστρέφει τα αποτελέσματα Στον accountant

 αναζήτηση για όλα τα projects accountant managers O accountant ζητά στοιχειά απ’ όλους τους managers Oι managers ζητούν τα στοιχεία απ’ τους researchers Οι researchers στέλνουν πισω στους manager τα στοιχεία τους Οι manager επιστρέφουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης στον accountant researchers

Αναζήτηση πακέτων εργασίας  O manager εισάγει από το frame του τον μήνα για τον οποίο θέλει να του εμφανιστούν όλα τα πακέτα εργασίας του project που διευθύνει και ποιοι ερευνητές δουλεύουν σε κάθε πακέτο εργασίας με τα pm τους. Πατώντας Search για κάθε ερευνητή που είναι συνδεδεμένος σε αυτόν θα του επιστραφούν τα στοιχεία που έχει αποθηκευμένα ο καθένας. Μόλις συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία ο manager τα εμφανίζει.

Υλοποίηση του συστήματος  Για την υλοποίηση του συστήματος χρησιμοποιήθηκε η γλώσσα Java  Υλοποίηση οντοτήτων: διαφορετικές κλάσεις για κάθε είδος χρήστη οι οποίες περιέχουν τις απομακρυσμένες μεθόδους που καλούνται μέσω της Java RMI.  User Interface: χρησιμοποιήθηκε Java Swing. Για κάθε είδος χρήστη δημιουργείται ξεχωριστό παράθυρο το οποίο υλοποιείται από ξεχωριστές κλάσεις

Screenshots