Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας και Αξιολόγησης Εκπαιδευτική Ημερίδα Σχολικών Συντονιστών TALIS 2013 24 Ιανουαρίου 2013.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης για τα Νέα Αναλυτικά Προγράμματα Πληροφορικής και Επιστήμης Η/Υ Αντιστοίχιση Υφιστάμενου Εκπαιδευτικού Υλικού.
Advertisements

Ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα δικτύου Comenius που συνδέει όσους χρησιμοποιούν υλικά μελέτης του χώρου και γεω-πληροφορίες στο σχολείο.
Δρ. Σάλτας Βασίλειος Τμήμα Διαχείρισης Πληροφοριών ΣΔΟ – ΤΕΙ Καβάλας
Πρόγραμμα PISA Πιλοτική Φάση Έρευνας PISA 2015 (Μάρτιος-Απρίλιος 2014)
Σχεδιασμός και ανάπτυξη προσβάσιμου εκπαιδευτικού και εποπτικού υλικού για μαθητές με αναπηρίες ΗΜΕΡΙΔΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ.
Α. Αναλυτικό Α’ Γυμνασίου
PISA 2015 Αποδεσμευμένο Εξεταστικό Υλικό (Released Material)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Πρόγραμμα PISA Πιλοτική Φάση Έρευνας PISA 2015 (Μάρτιος-Απρίλιος 2014)
24/06/20141 Σεμινάρια Πληροφορικής Σεπτέμβριος 2013 Μάριος Μιλτιάδου.
Περιφερειακό Γυμνάσιο και Λύκειο Λευκάρων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη τάξη Θέμα: Γνωριμία με την ιστοσελίδα του παιδαγωγικού.
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΝΟΤΑΣ
Δημοτικός Οργανισμός Υγείας & Κοινωνικών Θεμάτων Δήμου Βόλου Δίκτυο Εθελοντών Κοινωνικής Προσφοράς του Δ.Ο.Υ.Κ “ Volo”
Η Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη ως πλαίσιο Εκπαίδευσης Νεοδιορισθέντων Εκπαιδευτικών: Ποιοτικοί Εκπαιδευτικοί για Ποιοτική Εκπαίδευση ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ/ΠΑΙΔΙ/0308(ΒΙΕ)/07.
Σωκράτης Μυλωνάς και Νικόλαος Ζάγγουλος Σεπτέμβριος 2013
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ 5 Οκτωβρίου 2006 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.
Ημερίδα Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με θέμα:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΑ Ι.Ε.Κ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΕΣΥΠ ΔΡΑΜΑΣ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Συνάντηση Εκπαιδευτών Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης στην Εκπαιδευτική Εφαρμογή της Πληροφορικής Άνοιξη 2008 Ομάδα Επιμόρφωσης Τ.Π.Ε.
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΝΟΤΑΣ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κέντρα Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού Νόμος 2525/97.
Πληροφορική και Επιστήμη Η/Υ Νέα Αναλυτικά Προγράμματα Σωκράτης Μυλωνάς Σεπτέμβριος 2012.
Διδακτική Μεθοδολογία του Λογισμικού Ιστορίας
Σεμινάριο Μαθηματικών Σεπτεμβρίου 2012 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 1.
07/09/20141 Σεμινάρια Πληροφορικής Σεπτέμβριος 2012 Μάριος Μιλτιάδου.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Γραφείο Ποιότητας Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ-Λ.Τ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ
Google docs Google docs forms
ΤΣΟΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΕΔΡΟΣ Π.Ι.
Πρόγραμμα PISA Κύρια Φάση Έρευνας PISA 2015 (Μάρτιος-Απρίλιος 2015)
Φιλοθέη-Ψυχικό 2013 Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα Γενική Εκτίμηση της Εικόνας του Σχολείου Κωδικοποίηση από τον Νικόλαο Τριπόδη, Σχολικό.
ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Υπουργική Απόφαση: Φ.353.1/324/105657/Δ1) Εκπαιδευτικοί Παράλληλης Στήριξης 1.
Υποέργο 03: Επιμόρφωση Επιμορφωτών και Εκπαιδευτικών για την Εφαρμογή του Προγράμματος Εκμάθησης της Αγγλικής Η Διδασκαλία της Αγγλικής σε Μικρά Παιδιά.
Φύλλα Χρονοχρέωσης Ηλίας Σταύρακας
1 Υλοποίηση διαλέξεων σύγχρονης εκπαίδευσης Τσέλιος Δημήτρης Καθηγητής Εφαρμογών Ημερίδα παρουσίασης του έργου «Προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης.
Σεμινάρια Πληροφορικής Φεβρουάριος 2009 Μ. Μιλτιάδου.
Πρόγραμμα Ασφαλές σχολείο για το διαδίκτυο
Πρόγραμμα PISA Κύρια Έρευνα PISA 2015 (Μάρτιος-Απρίλιος 2015)
Μια φορα κι eναν καιρο στο Διαδικτυο…
PISA P rogramme for I nternational S tudent A ssessment Ενημέρωση Εκπαιδευτικών.
Ημερίδα ΜΟΔΙΠ «Η εμπειρία της αξιολόγησης στο Πανεπιστήμιο Πατρών» Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013.
Ημερίδα 4 Πορεία των διαδικασιών Διασφάλισης της ποιότητας 15 Νοεμβρίου 2012.
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑ!!.
Ενημερωτική Ημερίδα Εκπαιδευτικών ΣΕΠ
ΦΥΣΙΚΗ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ.
Ερευνητικές εργασίες Πλαίσιο εφαρμογής – Επιλογή θέματος.
Η Διδασκαλία της Αγγλικής σε Μικρά Παιδιά Πράξη «ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΕ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ»
Blogs ( ιστολόγια) To Blog or not to Blog? That is the question!! Ποιος μπορεί να έχει ιστολόγιο? Όλοι μας!! Είναι πολύ εύκολο! Γιατί να έχω ιστολόγιο?
ΕΡΕΥΝΑ ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. - Ο.Λ.Μ.Ε. (Απρίλης – Μάης 2008)
«Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών» ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ Ανιχνεύω, Γνωρίζω, Αγαπώ.
Εργαστηριακή διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών στα Σχολεία Δ/θμιας Εκπ/σης του Ν. Καρδίτσας Σεραφείμ Μπίτσιος, Φυσικός, υπεύθυνος Ε.Κ.Φ.Ε. Ν. Καρδίτσας.
Προετοιμασία για την ανάληψη προγράμματος
Διδακτική Πληροφορικής Ενότητα 3: Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση. Διδάσκων: Γεώργιος Σούλτης, Επίκουρος Καθηγητής. Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, Τεχνολογικής.
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΑΜΕρίΑς: Πληροφοριακό Σύστημα Δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Γεώργιος Κουρουπέτρογλου
Επισκόπηση της πρόσφατης νομολογίας της Αρχής σε θέματα επεξεργασίας ευαίσθητων δεδομένων υγείας Χαρίκλεια Ζ. Λάτσιου Δ.Ν. Δικηγόρος Ειδική Επιστήμων ΑΠΔΠΧ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗ ΜΟΥΡΑΤΗ-ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 1.
Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε. 11 Οκτωβρίου 2008 Επιμέλεια: Φωτεινή Βενέτη
Ερωτηματολόγιο Α.Κί.ΔΑ για τις βασικές πρόνοιες ενός Νέου Σχεδίου Αξιολόγησης Απόψεις Εκπαιδευτικών.
Παιδαγωγική Συνεδρία Λυκείου Αγ. Νικολάου 15/11/2010
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Google docs Google docs forms
Στόχος παρουσίασης ΚΛΑΔΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
1η περΙοδος επιμΟρφωσης Β1 επιπΕδου Τ.Π.Ε., ΜΑΪος – ΙοΥνιος 2017
Α΄ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ Κάτοχος Χάρτη Κινητικότητας
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΛΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας και Αξιολόγησης Εκπαιδευτική Ημερίδα Σχολικών Συντονιστών TALIS Ιανουαρίου 2013

Φύλλα με τα οποία θα ασχοληθείτε  Φύλλο Καταγραφής Εκπαιδευτικών (Teacher Listing Form)  Σελίδα 12  Θα καταχωρίσετε τα στοιχεία των εκπαιδευτικών  Φύλλο Εντοπισμού Εκπαιδευτικών (Teacher Tracking Form)  Σελίδα 13  Θα περιέχει τα ονόματα των εκπαιδευτικών που έχουν επιλεγεί

Φύλλο Καταγραφής Εκπαιδευτικών (Teacher Listing Form)  Θα το πάρετε σε ηλεκτρονική μορφή (Excel)  Θα καταγράψετε/διορθώσετε τα στοιχεία των εκπαιδευτικών του σχολείου  Οδηγίες στις σελίδες 5-7  Το έχουμε συμπληρώσει με στοιχεία από ΥΠΠ (για δημόσια σχολεία)  Μπορεί τα στοιχεία να είναι λανθασμένα  Θα πάρετε επιπρόσθετες οδηγίες μαζί με το αρχείο  Θα μας το επιστρέψετε συμπληρωμένο σε ηλεκτρονική μορφή

Φύλλο Καταγραφής Εκπαιδευτικών (Teacher Listing Form) Σενάριο Θα μπει στο φύλλο καταγραφής; Καθηγητές Συμβουλευτικής Αγωγής Διδασκαλία σε περισσότερα σχολεία Ναι Όχι Ναι Καθηγητές Συμβουλευτικής Αγωγής (ή άλλης ειδικότητας) που διδάσκουν τουλάχιστον μια περίοδο (δεδομένου ότι ισχύουν και οι πιο κάτω προϋποθέσεις) Ένας εκπαιδευτικός διδάσκει σε λύκειο και τουλάχιστον μια περίοδο στο γυμνάσιό μου. Ένας εκπαιδευτικός διδάσκει σε περισσότερα από ένα γυμνάσια, αλλά στο γυμνάσιό μου έχει λιγότερες περιόδους από τα άλλα γυμνάσια. Ένας εκπαιδευτικός διδάσκει σε περισσότερα από ένα γυμνάσια, αλλά στο γυμνάσιό μου έχει περισσότερες περιόδους από τα άλλα γυμνάσια. Ένας εκπαιδευτικός διδάσκει σε 2 ή περισσότερα γυμνάσια, με ίδιες περιόδους σε κάθε γυμνάσιο..

Φύλλο Καταγραφής Εκπαιδευτικών (Teacher Listing Form) ΣενάριοΘα μπει στο φύλλο καταγραφής; Απουσίες διδακτικού προσωπικού Όχι Ναι, δεδομένου ότι θα είναι παρόν στο σχολείο σε όλη την περίοδο χορήγησης ερωτηματολογίων (4/3/2013-2/4/2013). Όχι Ένας καθηγητής απουσιάζει με άδεια ασθενείας τώρα και δεν θα έχει επιστρέψει κατά την περίοδο συλλογής δεδομένων. Ένας καθηγητής απουσιάζει με άδεια ασθενείας τώρα και θα έχει επιστρέψει κατά την περίοδο συλλογής δεδομένων. Ένας καθηγητής είναι τώρα στο σχολείο αλλά θα απουσιάζει κατά την περίοδο συλλογής δεδομένων.

Φύλλο Καταγραφής Εκπαιδευτικών (Teacher Listing Form) Σενάριο Θα μπει στο φύλλο καταγραφής; Αντικαταστάτες Όχι Ναι, δεδομένου ότι θα είναι παρόν στο σχολείο σε όλη την περίοδο χορήγησης ερωτηματολογίων (4/3/2013-2/4/2013). Όχι Αντικαταστάτης είναι τώρα παρών, θα είναι και κατά την περίοδο συλλογής δεδομένων αλλά η συνολική υπηρεσία του στο σχολείο (από τη μέρα που ήρθε μέχρι την μέρα που θα φύγει) δεν θα έχει ξεπεράσει τις 6 συνεχόμενες εβδομάδες. Αντικαταστάτης είναι τώρα παρών, θα είναι και κατά την περίοδο συλλογής δεδομένων αλλά η συνολική υπηρεσία του στο σχολείο (από τη μέρα που ήρθε μέχρι την μέρα που θα φύγει) θα έχει ξεπεράσει τις 6 συνεχόμενες εβδομάδες. Αντικαταστάτης είναι τώρα παρών, μέχρι την περίοδο συλλογής δεδομένων θα έχει ξεπεράσει τις 6 συνεχόμενες βδομάδες υπηρεσίας αλλά θα έχει φύγει κατά την περίοδο συλλογής δεδομένων.

Φύλλο Εντοπισμού Εκπαιδευτικών (Teacher Tracking Form)  Θα το πάρετε σε έντυπη μορφή μαζί με τα ερωτηματολόγια  Θα περιέχει τα στοιχεία των εκπαιδευτικών που έχουν επιλεγεί  Θα το ενημερώσετε με την πρόοδο επιστροφής των ερωτηματολογίων  Θα μας το επιστρέψετε μαζί με τα ερωτηματολόγια

Για ενημέρωση - βοήθεια Εθνικό Κέντρο PISA 2012, Κύπρου   Σας ευχαριστούμε!