Είσοδο στο σύστημα της Διαύγειας μπορεί να κάνει : Ο εγγεγραμμένος πολίτης Ο χρήστης ενός Δημόσιου φορέα Εγγραφή στο σύστημα ο πολίτης κάνει από την επιλογή.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.
Advertisements

Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ.
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. Ε
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Οδηγίες Χρήσης της Δυνατότητας Σύνθετης Αναζήτησης στην Βάση Δεδομένων Νομοθεσίας του ΣΑΤΕ.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
«ΜΑΘΗΤΕΙΑ για ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ» Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εμπειρίας Απόφοιτων Τεχνικής Εκπαίδευσης με Υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας Σύγχρονες και ποιοτικές.
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ» Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εμπειρίας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης με Υποτροφία.
Αθήνα, Ιούνιος 2014 Nέο Πρόγραμμα 2 Το «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» σήμερα  Από τον Οκτώβριο του 2010 δημοσιεύονται στο όλες οι πράξεις.
Support.ebsco.com Η Λίστα αποτελεσμάτων EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Δήμος Καλαμαριάς Γεωργιάδης Γεώργιος Προϊστάμενος Τμήματος Πληροφορικής
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
Εγκατάσταση & Διαχείριση
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
Support.ebsco.com Εισαγωγή στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Περιφερειακός Δ/ντής Α/θμιας & Β/θμιαςΕκπ/σης Δυτικής Ελλάδος
 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Heal Link Η HEAL Link (Hellenic Academic Libraries Link) είναι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών και λειτουργεί υπό.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΈΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΚΤΗΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κολοβός Φίλιππος Τσανακτσίδου ΕλισάβετΠαπαργύρη.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΟΠΣ – ΕΣΠΑ: ΕΠΙΛΟΓΗ / ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΛΗΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ Ελένη Μαγγίνα Μονάδα Α΄, Υπηρεσία ΟΠΣ Αθήνα,
Συντάκτης :Δομουχτσής Στέργιος Κατασκευή Ιστοσελίδας Αυτόματο σύστημα Σχολικού Δικτύου Iware.
Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών Κατασκευή Ιστοσελίδας  Απόλυτα πεπεισμένοι πως η κοινωνία της γνώσης προσκαλεί αλλά και προκαλεί τα Στελέχη της Εκπαίδευσης.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ» Κτίζοντας το Ψηφιακό Αύριο ICT FORUM – 30 Οκτωβρίου 2007.
Εισαγωγή στο Blackboard
Οδηγός Αναζήτησης Ιδρυματικού Αποθετηρίου
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
1 Υπηρεσία Γκρίζας Βιβλιογραφίας ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου Μυτιλήνη, Μάιος 2007.
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΗΣΗ ΠΑΠΥΡΟΣ MILLENNIUM III.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
Βιβλιογραφική Αναζήτηση: αναλυτική παρουσίαση και εφαρμογή της Υπηρεσίας Διαδανεισμού Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Βιβλιοθήκη και Κέντρο.
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
Ηλεκτρονική Διαχείριση & Αρχειοθέτηση Εγγράφων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
Συμβουλές για ασφάλεια στο FACEBOOK
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
NΟΜΟΣ– ΠΛΑΙΣΙΟ 3979/ ΓΙΑ ΤΗΝ
Σύνδεση στην πλατφόρμα
Ομάδες στο Google.
Ermis.gov.gr.
Δημιουργία Ανοιχτού Ακαδημαϊκού Μαθήματος στην πλατφόρμα openeclass
Η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων
… μια προσπάθεια των μαθητών της Στ΄ τάξης του 1ου Δ.Σ. Φιλύρου
Κοινωνικά Δίκτυα στο Internet
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ Κ.Ε.Α. Γνωριμία με την πλατφόρμα διαχείρισης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης για χρήστες Δήμων Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.
Ν.2861/2010.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
«ΜΑΘΗΤΕΙΑ για ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ» Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εμπειρίας Απόφοιτων Τεχνικής Εκπαίδευσης με Υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας Σύγχρονες και.
ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ.
Δημιουργiα Forum …με φόρα στα fora* !!! στο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Είσοδο στο σύστημα της Διαύγειας μπορεί να κάνει : Ο εγγεγραμμένος πολίτης Ο χρήστης ενός Δημόσιου φορέα Εγγραφή στο σύστημα ο πολίτης κάνει από την επιλογή « + Εγγραφή», ενώ ο χρήστης ενός φορέα, μπορεί να εισαχθεί στο σύστημα μετά από εγγραφή του από το διαχειριστή του φορέα του

- Αναζήτηση αναρτημένων πράξεων- Δυνατότητα αποθήκευσης της πράξης που τον ενδιαφέρει. - Υποβολή επισήμανσης όταν εντοπίζει παραλείψεις ή λάθη σε μία πράξη - Αξιοποίηση Υπηρεσίας Επαλήθευσης Γνησιότητας ενός ΑΔΑ που τον ενδιαφέρει.

Απλή αναζήτηση Λέξη-κλειδί αναζητά στo Θέμα της πράξης στο Περιεχόμενο στα Μεταδεδομένα

Ομαδοποίηση των αποτελεσμάτων

Αν ο χρήστης επιλέξει κάποιες από τις κατηγορίες προσθήκη στα κριτήρια της αναζήτησης

Στην περίπτωση που γνωρίζουμε πολλά στοιχεία μιας πράξης τότε κάνουμε Σύνθετη αναζήτηση τα αποτελέσματα περιορίζονται

Αν επιλέξουμε τα στοιχεία μιας πράξης μετά την αναζήτηση, το αποτέλεσμα θα είναι η Προβολή των στοιχείων Εγγράφου

Παράδειγμα Απαιτείται να αναζητηθεί μία πράξη που περιέχει τη λέξη «Απόφαση», με Αριθ. Πρωτοκόλλου «123», εκδότη το «Υπουργείο Εσωτερικών», με Είδος τις «Λοιπές Ατομικές Διοικητικές Πράξεις», Θεματική κατηγορία την «Απασχόληση και Εργασία» και Ημερ/νία ανάρτησης «5/3/2014». Ποιες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις του χρήστη;

Ο αρμόδιος χρήστης καταχωρεί τα στοιχεία της πράξης ανάλογα με το Είδος της απόφασης που επιλέγει και είτε Αποθηκεύει Προσωρινά είτε κάνει απευθείας Ανάρτηση

Παράδειγμα Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να καταχωρήσουμε μία πράξη με σκοπό να την αποθηκεύσουμε προσωρινά. Πρόκειται για μία εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, με ημερομηνία έκδοσης 1/4/2014 και με αριθμό 789/2014.

Από την αναζήτηση ή από τη μου (Υποβληθείσες), βρίσκω την πράξη που πρόκειται να αναρτηθεί και από το μενού των Ενεργειών επιλέγω Ανάρτηση

Παράδειγμα Απαιτείται να αναρτηθεί μία πράξη που αποθηκεύσαμε προσωρινά. Αρχικά θα πρέπει να γίνει αναζήτηση και μετά ανάρτηση. Πρόκειται για μία εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, με ημερομηνία έκδοσης 1/4/2014 και με αριθμό 789/2014.

Όταν ο πολίτης εντοπίζει λάθη ή παραλείψεις σε μια απόφαση τότε κάνει Υποβολή Επισήμανσης

Ο πολίτης επιλέγει το Λόγο της Επισήμανσής του από μία λίστα με συγκεκριμένες επιλογές, με στόχο την κατηγοριοποίηση των προβλημάτων

Παράδειγμα Ας υποθέσουμε ότι ένας πολίτης αναζητά μία πράξη και διαπιστώνει παραλείψεις στα στοιχεία της. Η πράξη που αναζητά περιέχει στο θέμα τη λέξη «Προϋπολογισμό» και έχει ως αριθ. Πρωτοκόλλου το 91/2014. Ποιες θα πρέπει να είναι οι ενέργειές του;

Υποβληθείσες (αλλαγές σε όλα τα πεδία) Αναρτηθείσες (αλλαγές εκτός από το αρχείο ανάρτησης και το είδος πράξης) Πράξης Διεκπεραίωση των επισημάνσεων με αιτιολογία είτε συμπλήρωση στοιχείων είτε με ανάκληση πράξης Επισήμανσης

Όταν απαιτείται Ανάκληση της πράξης λόγω λάθους ή παράλειψης στοιχείων ο χρήστης αρχικά κάνει: 1.Αίτημα ανάκλησης 2.κατόπιν οριστική Ανάκληση

Ας απαιτείται οριστική ανάκληση της πράξης, τότε γίνεται η αναζήτησή της από τη μου και την κατηγορία «Εκκρεμεί ανάκληση». Στη συνέχεια από το μενού των Ενεργειών της πράξης, επιλέγω την Ανάκληση. Επίσης καταχωρώ αιτιολογία ανάκλησης και η διαδικασία ολοκληρώνεται.

Στην περίπτωση που απαιτείται η Δημιουργία νέων χρηστών, ο Διαχειριστής του φορέα πηγαίνει στη Διαχείριση Χρηστών και προσθέτει το νέο χρήστη. Στη συνέχεια επιλέγει τον τύπο χρήστη και συμπ- ληρώνει τα αντίστοιχα πεδία.

Ο διαχειριστής φορέα στη συνέχεια καθορίζει τα δικαιώματά του. Μπορεί να επιλέξει όποια από τα δικαιώματα αποδό- θηκαν αυτόματα κατά τη Δημιουργία του χρήστη.

Η δημιουργία ενός νέου φορέα μπορεί να γίνει από τον κεντρικό διαχειριστή, από το διαχειριστή που εποπτεύει τον φορέα.

Παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι απαιτείται η δημιουργία ενός φορέα που ανήκει στις Ανώνυμες Εταιρείες Α.Ε. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εσωτερικών. Αρχικά καταχωρούμε το ΑΦΜ ώστε μέσω του ΓΓΠΣ να εμφανιστεί αυτόματα η επωνυμία του και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα απαραίτητα πεδία.

Ο διαχειριστής ενός φορέα έχει το δικαί- ωμα να δημιουργήσει τις οργανωτικές μονά- δες από τις οποίες αποτελείται ο φορέας.

Παράδειγμα Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε μία οργανωτική μονάδα που ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ο τύπος υπηρεσίας που θέλουμε να δημιουργήσουμε είναι ένα Τμήμα, με την Επωνυμία « Πρωτοκόλλου», το οποίο ανήκει στη Διεύθυνση Αστικής & Δημοτικής κατάστασης.

Η δημιουργία ενός Υπογράφοντα μπορεί να υλοποιηθεί από τον διαχειριστή του φορέα που ανήκει. Η δημιουργία του γίνεται από το μενού του Οργανογράμματος με την επιλογή «Υπογράφοντες».

Παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι απαιτείται η δημιουργία ενός Υπογράφοντα που ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών και έχει θέση «Αναπληρωτή Διευθυντή». Δικαίωμα υπογραφής έχει στις Διευθύνσεις Διοικητικής Υποστήριξης και Οικονομικής και Αναπτυξιακής πολιτικής.

Ειδικές διεργασίες στους φορείς Ρυθμίσεις Μεταδεδομένων Ρυθμίσεις συστήματος

Ειδικές διεργασίες φορέων Συγχωνεύσεις φορέων : μεταφορά μονάδων και υπογραφόντων σε νέο φορέα Ενεργοποίηση φορέα Απενεργοποίηση φορέα Μεταφορά μονάδων από έναν φορέα σε άλλον Διαγραφή φορέα

Είδη πράξεων: μπορεί να επεξεργαστεί τους τύπους πράξεων και να προσθέσει νέους Λίστες λεξικών: μπορεί να επεξεργαστεί ή να προσθέσει νέες τιμές στις λίστες λεκτικών

Επεξεργασία πρότυπων Ρυθμίσεις αναζητήσεις Ενεργοποίηση Διαλειτουργικότητας με ΓΓΠΣ Ενεργοποίηση Διαλειτουργικότητας με VIES Ρυθμίσεις συστήματος